Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (109) - април 2021

• 155 650
  • 2 885
  •   1
Отговори
# 2 205
Аз никога не лъжа при размяна. Мен са се опитвали да ме лъжат, но изчаквам до последно. С Petq211 ми се случи да ми дава ползвани кодове, но после ми даде и нови.

Кога и и какво сме разменяли с теб и защо нямам спмен за такова нещо?

Не помня кога беше точно, но бяха кодове на кола. Закрих няколко профила тук и не мога да ти намеря съобщенията. Можеш да провериш ти в твоите.

Може би си си с друг ник..
В крайна сметка съм се реванширала с нови😃
По едно време имах много капачки и  явно е имало някоя използвана,но не си останала излъгана😉

Да, като закрия профила остава името, с което влизам в сайта. Да, но ми направи впечатление, че не може да се разчита много на теб.

# 2 206
  • София
Yovanka, Благодаря 🙂

# 2 207
  • Пловдив
Аз никога не лъжа при размяна. Мен са се опитвали да ме лъжат, но изчаквам до последно. С Petq211 ми се случи да ми дава ползвани кодове, но после ми даде и нови.

Кога и и какво сме разменяли с теб и защо нямам спмен за такова нещо?

Не помня кога беше точно, но бяха кодове на кола. Закрих няколко профила тук и не мога да ти намеря съобщенията. Можеш да провериш ти в твоите.

Може би си си с друг ник..
В крайна сметка съм се реванширала с нови😃
По едно време имах много капачки и  явно е имало някоя използвана,но не си останала излъгана😉

Да, като закрия профила остава името, с което влизам в сайта. Да, но ми направи впечатление, че не може да се разчита много на теб.

Щом си рекла,така да бъде😃

# 2 208
От Кенар звънят. Приятелка се похвали току що

# 2 209
Да се похваля
Звъннаха ми от кенар, че съм спечелила сет за сирена

# 2 210
Да се похваля
Честито, а дали знаеш до колко време ще пратят и с коя фирма, че момичето не се е сетили да пита по телефона  и пита мен 🤷♀

# 2 211
  • Бургас
Да се похваля
Честито, а дали знаеш до колко време ще пратят и с коя фирма, че момичето не се е сетили да пита по телефона  и пита мен 🤷♀
Интайм. До 4-5 дена.

# 2 212
Ее, супер. Аз четох тук, че бързо ги получаваха и така ѝ казах, че ще е скоро.

Каролина, тези кодове за тефал за Технополис, които предлагаш  , само за на място ли важат?

# 2 213
И онлайн, но нали казват, че онлайн може да ползваш по един на поръчка, а в някои магазини позволявали по два и повече.
Пуснаха форумска игра с кашон с яйца. Интересно ми е колко ще оцелеят при доставка. Smile

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 11:05 от ~Carolina~

# 2 214
И онлайн, но нали казват, че онлайн може да ползваш по един на поръчка, а в някои магазини позволявали по два и повече.
Пуснаха форумска игра с кашон с яйца. Интересно ми е колко ще оцелеят при доставка. Smile
Може ли линк, ако ти е под ръка.

# 2 215
Някои има ли останал код за очила, който няма да ползва.

# 2 216
Heart Eyes

П.с ако някой си е получил наградата от Бургаско, може ли да каже за колко време е дошла, че направо нямам търпение Joy

# 2 217
# 2 218
  • София
Някои има ли останал код за очила, който няма да ползва.
Имаш лично 🙂

# 2 219
Heart Eyes

П.с ако някой си е получил наградата от Бургаско, може ли да каже за колко време е дошла, че направо нямам търпение Joy
 И аз се чудя дали да купя още бири и да се пробвам за колонка! Дали са хубави? Не пише марка. С това онлайн обучение сменихме 2 тонколони.

Общи условия

Активация на акаунт