Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (109) - април 2021

• 155 676
  • 2 885
  •   1
Отговори
# 2 250
  • Сф
Ехх нали четохте статията за активно играещите.  Че ние сме 1000-2000 човека, нормално е да се срещат същи имена. Никога не виждам пост в тази група от сорта на ( **** нещо се губи не срещам това име, май нещо не печели ). Това име може на месец да спечели 5-10 награди, всичко си е до късмет, но останалите месеци като не печели? Никой не се жалва за нея? Нека всеки си гледа своята паничка! Пък ако искате се обадете на организаторите, да я проверят! 🤫🤣🤣

Може просто на търсачката да я пуснеш, леко да печели с късмет! Навсякъде и тя.То верно, че някои хора имат магазини,ама не е само това.Организатирите и те са вързани някак си .Още от баба Руска го мисля.Не е късмет да спечелиш конкурс или томбола със снимка примерно на някакво измислено списание и да идеш на екскурзия в чужбина.Това са си техни хора..И като видя обичайните заподозрени и не участвам, избягвам подобни игри Simple Smile пък ти се смей колкото искаш.

# 2 251
Аз даже вчера сутринта спечелих от Jägermeister.

# 2 252
  • София
Във Фантастико имаше реклама на Хед&Шолдърс. При покупка на определена стойност може да се играе за принтер или фотоапарат. Бях без телефон и не можах да снимам. Но е от 15.04.2021. Само за Фантастико и Хед&Шолдърс бяха намалени, но влизаха в сумата.

Скрит текст:
Хм. Когато Вера Щробл е почнала да играе игри с награди, повечето от вас дори не са сънували тази тема.
Много детектиф, мноо нещо тука.

На Йегермастера се регва кодът от етикета, а кодът се вижда като метнеш бутилката в хладилника  до -18 градуса.

TopsyG, ти ли си?! 🤣

Просто наистина си е късмет и защото името е специфично се запомня. Аз в Раух не играя. Така и не разбрах кои опаковки участват, нито пием точно този сок. И ако не се качваха печелившите и тук изобщо нямаше са знам каквото и да било. Но участвам в Бондюел. Е логично като видиш в поредни дни в различни едно и също име да го запомиш.

То и други са такива късметлии. Още помня Петя как отнесе 2 награди за отрицателно време от онова с банкнотите. И си го каза най-чистосърдечно.
Каролина редовно се "фука" с награди от ИГ. Аз лично много ѝ се кефя за това.

Та, късметът си е късмет откъде и да се гледа. А дали има още нещо... Нито знам, нито ме интересува. След толкова битки с Куинс, след фаловете на Милка и куп други, които сме обсъждали тук, все тая дали участник лъже или не, щом на бранда не му пука.

# 2 253
Откакто почнах да играя по-активно и аз научих активните играчи, че и фалшивите им профили и номерата.
Само не мога да разбера как някои хич не подбират и се бутат навсякъде. Ето сега в инстаграм пак всякакви игри - снимай се с  нашия филтър на д-р Йоткер, снимай се с авокадо, снимай кофичка на Активиа и те готови, че и мъжете и децата си включват. Satisfied Ама отстрани е смешно.
Ами отказвам да се правя на маймуна за едната награда, която може и да не спечеля.
Спрях да се фукам с инстаграм, че някои се дразнят. Smile

# 2 254
  • Бургас
Напротив, аз до сега не съм печелила от инстаграм и много се радвам, че ти споделяш, че печелиш. Като не искам да чета постове на някой направо ги прескачам. Успех и занапред

# 2 255
  • Под Слънцето
Не бе, не съм ас. Ама ако не беше фамилията немска, нямаше да се набива в очите, а?
Пък едно време как се борихме с нея, Дени и още няколко момичета с организатори, рекламни агенции.. даже до  централата на Монделийз стигнахме, където попаднах на маркетинг мениджър от България..  Но пък после нямаше кой знае ква реакция и почти спрях да бия тъпана, ако спечеля нещо по така, че мноо завист нахлу тука и нямам желание на моменти дори да погледна темата..

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 21:08 от TopsyG

# 2 256
  • Пловдив
Имам мейл за слушалките от Раух. Сега ще ги чакам. УРАааа.HeadphonesRelieved

# 2 257
Либрес са изтеглили.

# 2 258
Това най-вероятно е за София
И в Бургас раздаваха преди няколко дни. Опитах ги, но не е нейщо кой знае какво.

# 2 259
В понеделник най-накрая успях да регистрирам в Прингълс , регистрирах 6 кода , в 16.00ч спечелих Смарт футболна топка , а в 19.52ч Комплект Adidas. Приключвам с играта ,защото вече си спечелих награди,  нека има и за другите. И понеже знам , че за повечето хора чипса е скъп и не могат да си го позволят,  останаха ми 5 кода , ще ги подаря на хората,  които искат да се включат за награда или пък нямат възможност да си купят такъв скъп чипс . Кодовете ще пратя утре , понеже сега не са в мен. Който желае може да ми пише на лс. , а аз утре ще му изпратя кода.
Пс. Писаха ми 5 човека , утре ще им изпратя кодовете.

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 21:55 от Станимир Иванов 641942

# 2 260
Скъп? Ти какво приказваш? Тук се включват по 20 пъти в игрите на Милка с по 6лв. покупка. Joy

# 2 261
  • София
Скъп? Ти какво приказваш? Тук се включват по 20 пъти в игрите на Милка с по 6лв. покупка. Joy
😂😂😂 Аз си признавам, че ми се свиди да дам толкова пари за две шепи чипс.

# 2 262
Вече имам над 10 регистрирани кода в Прингълс, като 1 ми беше подарен. И нямам печалба.

# 2 263
Мен пък не ме вълнуват игри с чипс. Взимам си лидлски. Smile

# 2 264
  • София
Днес, нали е деня на земята и решихме да почистим градинката зад блока. Намерих си кенче от Пиринско, промоопаковка от Чио и няколко бутилки от кола. От Пиринско се падна кенче, регистрирах другите кодове и съм много доволна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт