Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (109) - април 2021

• 155 625
  • 2 885
  •   1
Отговори
# 2 415
  • Бургас
Не съм сигурна, но мисля, че това е играта на ДД

Няма много инфо.

# 2 416
Здравейте, вчера вечерта във фейсбук ми излезе игра за гласуване за любите марки на България. Като тази, която някой беше споделил за заведенията. За съжаление не мога да я намеря. Ако някой може да помогне. Благодаря!

Тази ли е? http://www.spechelinagradi.com/2021/04/specheli-nagradi-superbrands.html

# 2 417
Не е толкова зле офертата, не разбирам, защо се присмивате.

Даваш безлатен ваучер до който всеки имаше достъп и при желание можеше да си заяви ... за 25 капачки за които някой е давал пари...
Не е равностойно, честно, не знам как да го наречем. Безумно бих казала аз.

Има хора с неограничен достъп до капачки, така че размяната е равностойна, нещо, паднало от небето😀

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 09:33 от evhen

# 2 418
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Здравейте, вчера вечерта във фейсбук ми излезе игра за гласуване за любите марки на България. Като тази, която някой беше споделил за заведенията. За съжаление не мога да я намеря. Ако някой може да помогне. Благодаря!

Тази ли е? http://www.spechelinagradi.com/2021/04/specheli-nagradi-superbrands.html
Да, много благодаря!

# 2 419
И аз писах на Милка по повод последното им теглене за номерата 0848, 0864, 0868 и как е възможно 19 от 25 печеливши да започват с 08760. Писах им че е явно че специалния им софтуер е изтеглил първите 25 във възходящ ред и ето отговора им.
"Здравей, Уверяваме те, че тегленията се извършват от специален софтуер, на случаен принцип измежду всички участници и в случая става дума за съвпадение. Относно номерата, започващи с 0868, 0848 и т.н., това със сигурност са участници, които в бързината или умишелно са въвели грешни цифри на мобилните си номера. Разбира се, правилата са правила и трябва да се спазват. В случая с тези участници не успяваме да се свържем и няма да могат да получат наградата си. Както е посочено в Официалните правила, ние не може да носим отговорност за грешен, неправилен, нереален или непълен номер. Надяваме се това да отговаря на въпросите ти и ще намериш изложеното за достатъчно.
Поздрави, Екипът на Мilka"

# 2 420
  • Пловдив
От тази сутрин съм и с чадърче от Бургаско. ☂️Nature Sunny

# 2 421
Брей, излиза, че Милка си спестяват награди?

# 2 422
blonde.drinklink.bg Не помня дали е споделяна.

# 2 423
  • София
ВРЕМЕ Е ЗА НАГРАДИ! ☘️
УЧАСТВАЙ в играта ни с няколко лесни стъпки:
✔️ Купи продукти Picantina на стойност минимум 4 лева от търговска верига “Фантастико”
✔️ Регистрирай снимка на касовата бележка на https://promo.picantina.bg/
И може да спечелиш 1 от общо 30 броя GiftCard всяка на стойност 100 лв.
Период на кампанията: 01.04.2021 - 30.04.2021
Виж пълните условия на кампанията тук 👇

# 2 424
Не е толкова зле офертата, не разбирам, защо се присмивате.

Даваш безлатен ваучер до който всеки имаше достъп и при желание можеше да си заяви ... за 25 капачки за които някой е давал пари...
Не е равностойно, честно, не знам как да го наречем. Безумно бих казала аз.

Има хора с неограничен достъп до капачки, така че размяната е равностойна, нещо, паднало от небето😀
Това е така, при положение, че не лъже. Защото от поста разбирам, че ваучера важи за целия сайт / а той най-вероятно е само за INVU/. Ако става за всички категории- ОК, но тук се съдраха да подаряват ваучери, а тази- да не е валат...

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 13:32 от Venytoto

# 2 425
  • Sofia
Да не би да свършиха кърпите на Бургаско, като избера кърпа дава за съжаление не печелите.

# 2 426
  • Бургас
Брей, излиза, че Милка си спестяват награди?
Поне за 2-3 лаптопа знам, че не дадоха в предната игра заради объркани телефони и касови бвлежки. Уж ще ги пласират после в други игри, но не ми се вярва.

# 2 427
Във всяка една игра на Милка в правилата пише, че наградите ,които не бъдат връчени на печелившите поради грешен адрес  , неправилен телефон,  касов бон и др. Не теглят друг победител,  а ги запазват за бъдещи активности.

# 2 428
Имам 20тина капачки на Пиринско с кодаве- някой ако желае да разменим 2:1 за Бургаско

# 2 429
Във всяка една игра на Милка в правилата пише, че наградите ,които не бъдат връчени на печелившите поради грешен адрес  , неправилен телефон,  касов бон и др. Не теглят друг победител,  а ги запазват за бъдещи активности.

А би трябвало да теглят резерви и да дават на хората, които им купуват продуктите.

Общи условия

Активация на акаунт