Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (109) - април 2021

• 155 591
  • 2 885
  •   1
Отговори
# 2 505
Здравейте, ако на някой му е останал ваучер за очила, който няма да ползва бих се радвала да ми го предостави. Мога да предложа ваучер 10лв за Емаг(наясно съм, че не са равностойни)

# 2 506
  • София
Толкова 0 не е било скоро. Дано поне в края на месеца да падне нещо, че срамота Grinning
И една забавна случка - ММ купил кренвирши АЗ ЯМ от Кауфланд. Хуквам да регистрирам бележката, а на нея пише Кренвирш насипен. И кренвиршите бяха наистина насипани - в тавата и фурната защото бързах да сготвя, иначе щях да ги снимам.
Излизаме следобед, минаваме покрай Била и ММ измрънква, че иска ягоди. Влизам, купувам и на касата оставени 3 бележки. Взимам ги и на една от тях - кренвирши АЗ ЯМ почти на същата сума, като нашите насипни. Та в крайна сметка се включих и в тази игра.

# 2 507
Кенар - печеливши
ПЕЧЕЛИВШИ - Седма седмица
ID номер    Име
516    Борка П.
521    Димитър Т.
535    Мирослав М.
546    Руска П.
551    Цвята Д.
555    Стефан К.
560    Мирослав Д.
576    Мартин Л.
581    Янка П.
583    Milen K.
586    Биляна С.
590    Ренета Х.
594    Татяна Г.
596    Стефан С.
598    Николай Н.
603    Димитър Г.
604    Мария Г.
565    Емил Л.

# 2 508
  • Бургас
Сега и аз с питане за игра с уиски Джони Уокър. Само с това жълтото ли е играта? И къде/как се играе, че никъде не виждам къде се качва снимката?
Моето е Ред/блак с него ми трябва игра.

# 2 509
Само жълтото и май трябва да се поръча от сайта им с някакъв код, иначе не се участва.

# 2 510
# 2 511
Е счупих каръка,печеля за първи път от форумната игра на Градус 😊

# 2 512
Нег бг бг мамата ли са?
Добре че публикуваха тук печелившите от лидл иначе нямаше да вляза да проверя

# 2 513
От играта на Редбул, някой печелил ли е? Обявяват ли се резултатите?

# 2 514
# 2 515
Когато ми пристигна ваучера от Лидл пишеше Нег бг Simple Smile

Нег бг бг мамата ли са?
Добре че публикуваха тук печелившите от лидл иначе нямаше да вляза да проверя

# 2 516
  • Пловдив
От Зева бележките са само за текущата седмица, нали? Регистрирах вчера 3, но ме няма Rolling Eyes
И преди малко се сетих, че всъщност има игра на Туборг - регнах и там бележките, но нищо не спечелих. Нищо де, до петък има време, за да регистрирам още някоя Smiling Imp
И понеже бирата върви с чипс - не пропуснах и Чио, но запазих опаковките за след 10.05.

# 2 517
Днес толкова тегления имаше в инста и ме няма никъде - ни при Бушероните, ни Савекс, ни Тео. Нищо не ми дадоха ей. Преди малко си разчиствах инста. Smile

# 2 518
  • Вестерос
Мисля, че в старата тема имаше код за отстъпка в озон за 10 процента, някой помни ли го, аз знам само clash3, но той е за 5%.
dracarys21 е за 6%

Днес си взех Крадецът Simple Smile, много ми хареса кутията.

Спечелила съм и в Градус, юхууу

# 2 519
  • Дупница
Толкова 0 не е било скоро. Дано поне в края на месеца да падне нещо, че срамота Grinning
И една забавна случка - ММ купил кренвирши АЗ ЯМ от Кауфланд. Хуквам да регистрирам бележката, а на нея пише Кренвирш насипен. И кренвиршите бяха наистина насипани - в тавата и фурната защото бързах да сготвя, иначе щях да ги снимам.
Излизаме следобед, минаваме покрай Била и ММ измрънква, че иска ягоди. Влизам, купувам и на касата оставени 3 бележки. Взимам ги и на една от тях - кренвирши АЗ ЯМ почти на същата сума, като нашите насипни. Та в крайна сметка се включих и в тази игра.
И опакованите пак пише само кренвирш. 2 пъти се прецаках.

Общи условия

Активация на акаунт