Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (109) - април 2021

• 155 557
  • 2 885
  •   1
Отговори
# 2 640
  • София
В чио пази ли се опаковката с кода?

Къде е този пусти код? С ММ огледахме навсякъде опаковката.

# 2 641
  • Разпиляна във въображението
Благодаря! Големи сме...

# 2 642
Здравейте,
Знаете ли каква е тази игра със скреч карти на Своге и на куинс?
А това са печелившите от фейсбук на верея

# 2 643
За Буено пише ,че трябва опаковките да се пазят.Теглят резерви и ако не отговарят на условията изтеглените,присъждат награда на другите.

# 2 644
Аз съм с 26 кода на bueno, не са ми звъняли. Относно броя регистрирани кодове и тегленето на наградите ги питах още в началото на играта. Ето какво ми написаха:

“Регистрирането на повече кодове не значи, че няма да участвате в томбола за малките награди.

Тегленето ще бъде от малки награди към големи, като всеки участник може да спечели само 1 награда.

Даваме пример: имате 25 точки, участвате в томбола за GiftCard. Не сте сред печелившите. Следва томбола за ваучер за почивка. Отново не сте сред печелившите. Участвате в томбола за по-малка награда. И така. Ако обаче Ви изтеглим като печеливш за GiftCard, участието в следващите томболи (за по-малки награди) приключва, защото нямате право да получите повече от 1 награда.”

# 2 645
Лидл и хайнекен имаха ли някаква игра? Не мога да намеря, а имам спомен за такава.

# 2 646
Мда, скоро изхвърлих миналогодишните, но така и не получих обаждане за близо година😀

Поздравления за Фереро и Публисис, едни от малкото честни игри са техните!

# 2 647
Аз съм с 26 кода на bueno, не са ми звъняли. Относно броя регистрирани кодове и тегленето на наградите ги питах още в началото на играта. Ето какво ми написаха:

“Регистрирането на повече кодове не значи, че няма да участвате в томбола за малките награди.

Тегленето ще бъде от малки награди към големи, като всеки участник може да спечели само 1 награда.

Даваме пример: имате 25 точки, участвате в томбола за GiftCard. Не сте сред печелившите. Следва томбола за ваучер за почивка. Отново не сте сред печелившите. Участвате в томбола за по-малка награда. И така. Ако обаче Ви изтеглим като печеливш за GiftCard, участието в следващите томболи (за по-малки награди) приключва, защото нямате право да получите повече от 1 награда.”
Ако им знаех измислените правила изобщо нямаше да се включа. След като съм регистрирала 15 кода и ми изписва, че участвам за Спа почивка, според мен трябва да мога да спечеля само това. Ако искам бижу ще си регистрирам един код и ще чакам. Нали това е идеята, избираш си за какво да играеш.

# 2 648
То реално малката награда е бонус-първо не са те изтеглили за голямата ако разбирам правилно.
Тези от Тофифи дали ще си спазят един път срока за теглене ей вече е сряда те дремят.

# 2 649
  • София
Лидл и хайнекен имаха ли някаква игра? Не мога да намеря, а имам спомен за такава.
За 5 лева бира и регистрация на бележката
https://www.heineken.com/bg/bg/lidlpromo

# 2 650
Последен ден за включване в игра за книга
https://www.meloman.bg/specheli/specheli-romana-fatalna-izpoved-ot-keri-biyvas/

И ако някой иска да зарадва малка принцеса със слънчеви очила Invu, може да ми пише на лс

# 2 651
  • София
Игра на младо пиво без покупка
https://xn--80aesakncckfmjf2j.bg/mladopivo/
Награди: одеяло за пикник Пиринско Младо Пиво – 100 бр.

# 2 652
Здравейте, знаете ли чий е този номер
+359875312404? Не мога да се свържа дава заето.

# 2 653
Джим Бийм, пуснаха новото теглене за 28.04
спечелихме и коктейл сет за вкъщи.
Супер 2-ра награда от Джим Бийм

# 2 654
  • Вестерос
Либрес ги няма още. Още месец ще "изработват" тениските. Smile
Хахаха трябва им време да печатат посланията Grinning

Общи условия

Активация на акаунт