Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (109) - април 2021

• 155 530
  • 2 885
  •   1
Отговори
# 2 685
На мен ми приспадна 10 лв. с кода, но накрая ми даде грешка. "Възникна неочаквана грешка бла-бла..."

ПП През приложението стана. И имайте предвид, че се плаща с карта. Направих за утре сутрин от ДМ.

# 2 686
  • Пловдив
От преди малко ☂️ от Бургаско за мама.

Вярно ли 50 кода за 1 плажен чадър? Open Mouth
До тук с 56 регистрирани кода има кърпа и чадър, но се пробва и за другите награди. Просто това се падна.
Аз имам глупав въпрос, но не намерих отговора в условията 😂. Ако регистрираш 10 кода и играеш за дрон, после имаш ли право с тези 10 да играеш за малките награди?
Точно така. След първите три кода всеки следващ ти дава право да пробваш пак за кърпа или чадър и така с натрупване на всеки код можеш да пробваш. Като имаш регистрирани 10 кода с всеки следващ можеш да пробваш за всяка една награда.

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 21:57 от Petya Krivcheva

# 2 687
# 2 688
Фризьорски салон Арлен
✨КОНКУРС "ПОКАЖИ КОСАТА СИ" издание IV✨
Имате ли най-хубавата и здрава коса? С какво тя е различна - дълга, плътна, много руса или в нетрадиционен цвят? Предпочитате да впечатлявате с буйни къдрици или естествено дълги коси? 👉 Включете се в най-жалания конкурс със страхотни награди.
👉 Изпрати ни снимка на лично съобщение на която е представена косата ти по най-добрия начин.
🏆Първо място - наградата е ваучер на стойност 150лв. за всички продукти на Wella Professionals.

Второ и трето място ще спечелят ваучери на стойност 50лв. за всички продукти на марката.

Виж повече за конкурса тук: https://www.arlen.bg/news/246/konkurs-pokazhi-kosata-si-izdanie- … mNGrnjJGdXG74Ubsw
Покажете ни Вашата коса в предстоящото четвърто издание на националния конкурс "Покажи косата си", който се организира от ARLEN.BG, в партньорство с Wella Professionals Bulgaria.

# 2 689
Благодаря:)

От преди малко ☂️ от Бургаско за мама.

Вярно ли 50 кода за 1 плажен чадър? Open Mouth
До тук с 56 регистрирани кода има кърпа и чадър, но се пробва и за другите награди. Просто това се падна.
Аз имам глупав въпрос, но не намерих отговора в условията 😂. Ако регистрираш 10 кода и играеш за дрон, после имаш ли право с тези 10 да играеш за малките награди?
Точно така. След първите три кода всеки следващ ти дава право да пробваш пак за кърпа или чадър и така с натрупване на всеки код можеш да пробваш. Като имаш регистрирани 10 кода с всеки следващ можеш да пробваш за всяка една награда.

# 2 690
от скреч картата за чаша Швепс имате ли представа кои са печелившите полета. А изтърках на 2ри ред по средата и беше - опитай пак

Къде има сиреч карти на Швепс

# 2 691
от скреч картата за чаша Швепс имате ли представа кои са печелившите полета. А изтърках на 2ри ред по средата и беше - опитай пак

В Лайф вериги

# 2 692

В Лайф вериги
Дори не съм ги чувала Joy

# 2 693
  • Бургас
Зайците? 🤔

# 2 694
  • София

В Лайф вериги
Дори не съм ги чувала Joy
Аз срещнах играта в квартален Софийски магазин

# 2 695
Добре, ами като спечелиш нещото, з а което играеш, изважда се броя от общия ли? Ако си имал 4 и играеш за кърпа, щом я спечелиш ставаш с 1? За Бургаско питам де

# 2 696
Добре, ами като спечелиш нещото, з а което играеш, изважда се броя от общия ли? Ако си имал 4 и играеш за кърпа, щом я спечелиш ставаш с 1? За Бургаско питам де

Да. Точно така!

# 2 697
  • Пловдив
Ъпдейта на Зайците е готов. Нова визия и промени.

# 2 698
От магазин Зелен с боядисани яйца:
Покажи ни творенията си и играй за един от 10 ваучера на стойност 30 лв. за пазаруване от www.zelen.bg!

Игрите се провеждат на Facebook и Instagram страниците на ЗЕЛЕН.

Последвай ни там и виж как да се включиш в надпреварата!

# 2 699
Ъпдейта на Зайците е готов. Нова визия и промени.

Какви са промените, защото аз виждам само новата визия

Общи условия

Активация на акаунт