Дистанционно обучение за учениците-Teмa 17 /Април 2021/

• 46 085
  • 1 249
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
Мен ме сложиха на Мудъл. Даже сертификат ще ми дадат за тая мъка.

# 1 186
  • София
На моето дете, днес е последен ден ПО. Няма болни ученици или учители. Учителите много съжаляват, че тъкмо са набрали скорост и ще трябва да прекъснат. Имахме родителска среща. Повечето учители отбелязаха, че ДО е оказало негативен ефект върху навиците им за учене.

Не разбирам защо никой не протестира. Сега намаляват случаите. Трябва явно да са 0 за да се върнат децата в училище.

# 1 187
  • София
Ами повечето деца на практика са на училище в момента. Повечето родители, предполагам, наваксват в работата, така че няма кой да протестира.

# 1 188
Ами повечето деца на практика са на училище в момента. Повечето родители, предполагам, наваксват в работата, така че няма кой да протестира.

как ще са повечето деца, не са ли 2 випуска освен началните? На моята(9 клас) уж от понеделник й е ред - пак са им подготвили по 2 контролни на ден, безобразие е това... Аз отписах тази година, искам просто да свършва и с моля следващата да е нормална. Мисля, че и смяната на правителството ще се усети по този въпрос.

# 1 189
  • София
1ви клас, 2, 3, 4, 7, 8, 10.  7 набора от 12. Да, повече от половината. Мога да смятам.

# 1 190
аз защото 1-4ги приемам за даденост и броя само допълнителните. Седя и разсъждавам колко е идиотско сега да има присъствено в седмица с 2 учебни дни, тази след Великден. Вече поне повече неща работят, можем да идем някъде, но трябва да стоим, защото в срядата ще правят тест по нещо си, а в петъкът по друго нещо си... Аман, егати годината

# 1 191
На моето дете, днес е последен ден ПО. Няма болни ученици или учители. Учителите много съжаляват, че тъкмо са набрали скорост и ще трябва да прекъснат. Имахме родителска среща. Повечето учители отбелязаха, че ДО е оказало негативен ефект върху навиците им за учене.
Много се надявам, както предложи Симидчиев, да има ясно разписани правила за отпускане и затягане, защото ситуацията е различна навсякъде. В техния клас отсъствали болни няколко деца - не били разбрали от какво болни, а 10 са онлайн. В други класове и повече били онлайн.

# 1 192
6 и 9 клас хич не им пука, че повечето от половината набори ходят на училище. За тях все не стига ред.
Днес разхлабиха още мерки. Вече май наистина навсякъде може да е един ученик освен на училище.
Колкото и да е "отписана" тази година, идеята да стъпи в училище за още само 10 дни детето не ми е ОК. Учебен май и юни няма да се отразят зле на децата.
Cygnus, при нас пък са на линия деца и учители.

# 1 193
  • София
Аз се чудя 5 и 7 май официално обявени ли са някъде за учебни или неучебни дни? И ако са учебни, как - присъствено или дистанционно?
Заповеди четох за извънредна обстановка до 30.04 и график за редуване до 29.04
Проспала ли съм нещо? Rolling Eyes

# 1 194
  • Бургас
Още не са казали май месец какво ще е. Както винаги чакат до последно.

# 1 195
Не са обявени за неучебни 5 и 7 май, за да бъдем точни. Говореха за тях, когато гласяха промени за пролетната ваканция, но те не състояха. Та сега са си учебни дни, мисля, по причина, че не са обявени за неучебни такива.
Ще трябва да има нова заповед за след 29.04.

# 1 196
  • София
5-ти и 7-ми май нито са официални празници, нито са обявени за неучебни дни. Така че, ако не излезе изрично официално решение за обратното, дните са учебни.

# 1 197
  • София
Чета в темата за Ковид, че от 10-ти май планират повече класове да са присъствено. Вероятно може и да са всички. То годината свърши, но пък дано да е вярно. И да сложат и някакви мерки в клас, за да не е за кратко.

Моето дете успя миналата седмица да ходи присъствено, но само за седмица, защото е по друга система и от днес са две седмици ваканция, та ги пуснаха не за две, а за една седмица, за да могат и другите класове да присъстват. Благодарна съм, защото беше ходил едва 4 дни тази година, сега вече 9...

# 1 198
Мен ме сложиха на Мудъл. Даже сертификат ще ми дадат за тая мъка.
Мудъл само по себе си не е конферентна връзка. Какъв е софтуерът, който казваш, че забива?
И у дома сме с няколко интернета, а в офиса с 2 броя. Много пари хвърчат за този род услуги

# 1 199
  • София
Е Мудъл де. Защо пък да не е? Като цяло работи добре, качвам презентации, пускам видео.

Общи условия

Активация на акаунт