Искам да кажа ... (181) през април 2021

• 59 925
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 1 305
Привет Simple Smile.

Бел, не си сама. И при нас е същото с Бръмби. Не плаче, но през деня трудничко заспива и иска някой да е около него.

Боядисах половината яйца. Другата половина надвечер като си дойде Буболечето от градина. Днес имат някакво тържество и тя ще е лаленце. Приготвили са им костюми, научили са песнички и стихчета. Учителките ще снимат и ще пращат снимки и клипчета на родителите, та чакаме да видим какво са правили. Жал ми е, че заради мерките, и дечицата, и родителите са ощетени от такива хубави моменти и не могат да ги споделят истински.

Козунак ще меся в събота. Един иска с локум, друг иска с шоколад, трети иска руло с мармалад.....Rolling Eyes и като гледам цял ден с това ще се занимавам.
Агнешкото го правя на порции, посолявам със сол и пипер. Смесвам равни количества брашно и червен пипер и овалвам всяко парче в него. На дъното на тавата слагам клонки девисил и стръкчета пресен чесън. Отгоре нареждам месото, поливам с малко олио и покривам пак с девисил и чесън. Може да се сложи и втори ред месо. Наливам в тавата чаша бяло вино или бира, покривам с капак или фолио и го слагам в студена фурна. Включвам го на 180 С за два часа и половина. После го откривам и го оставям да се запече още малко. Чудно става, а има и сосче за топене.

Дано синоптиците да познаят времето и да се стопли истински най-накрая.

Весели и спокойни празници на всички, ако не успея да се включа Hug.

# 1 306
Готова съм.
Рир, с боя за яйца са,че тази за коса не е с подходящи цветове
Скрит текст:

# 1 307
Аз точно вчера си мислех как вземам кестенява боя за коса, а тя става червена на главата ми, та може да станат и яйцата червени, знае ли човек?

# 1 308
Яйца, ще боядисва мама с К. Аз ще мързелувам
Днес един шофьор ми вдигна кръвното, ще идвам, няма да идвам, ама не мога, много съм зает, всички бързат...утре ще дойда. 3 пъти излизам от офиса, паля колата и се връщам. Заслужава да го оставя да чака.
Мони, придърпване се получава обикновенно при сраствания.

# 1 309
Ей, колко сладко си приказвате!
Да благодаря за снимката на козунака! Чак ми замириса! Много е фотогеничен.
Селесте, с това закъснение, що не обвини първо ТМ, а? Трябваше да се поизпоти малко, пък после да въздъхне с облекчение.
Ренко, на теб с ежедневно недоспиване ти е позволено да правиш и ненужни покупки. Важното е да се оправдаваш с извинението, че така по- лесно заспиваш, или си натиснала нещо "без да искаш."
Дъщерята е спечелила първо място в литературен конкурс със стихотворение. Новината ми я съобщи за мое успокоение, след сервиране, че на класното по математика нищо не е направила.

# 1 310
  • дядовата ръкавичка
Браво на дъщеря ти, Мари! Май не й е за първи път такава награда Simple Smile

Моята девойка днес става на 19. Пийнахме вино, хапнахме торта. Има си и предимства хоум офиса.  Ама сега ми е едно замаяно, а трябва да работя.

# 1 311
Здрава и щастлива да е дъшеря ти, Айяла.
Мари,  поздравление за момичета. Не може всички да са математици, трябват и хора на изкуството.

# 1 312
  • София
Мари, браво на щерката! Не може един човек във всичко да е  добър!
Айлая честита да е!

# 1 313
Да поздравиш девойката, Мари!
За математиката си замълчи;), то след този успех ще е жалко да я мъмриш.

Айяла, честита да е рожденичката! Да лети, да си сбъдва мечтите, да се усмихва на живота! Чудна възраст е 19.

# 1 314
Мари, честито на детето!

Айяла, честита рожденичка и на теб! Здрава и щастлива да е!

Аз си мечтая как ще си почина...ама утре имам да меся козунаци. Но пък мога да го оставя и за неделя, а утре само яйцата. Simple Smile

# 1 315
Айяла, честита да ти е рожденичката! Много успешна, здрава и щастлива жена да бъде!

Маре, браво на момичето. Не и се карай, и аз не разбирам от математика, а на - станах човек Grinning

# 1 316
Айяла, жива и здрава да е и да постига всичко с лекота! 💐

Мари, браво на детето!

# 1 317
О, Айяла, честита да е щерката! Да е здрава, да има хъс за нови начинания, да бъде успешна и ценена! Пожела ли си още едно животинче? Добре сте започнали да празнувате от рано. Сега ще имате време да повторите и привечер.
Благодаря за пожеланията и към моето момиче. Като бъде официално публикувано, ще ви споделя и стихотворението.

# 1 318
  • Бургас
Браво, Марѝ, на момичето ти! За математиката и дума да не си обелила. То не може човек да разбира от всичко. Аз нали съм ви казвала, че в 9-ти клас имах 2 за срока по геометрия, ама ето, както каза Али, станахме хубави хора Simple Smile Това оправдание разбира се, че няма да стигне до ушите на Вики и Марти Joy

Айяла, много здрава да е рожденичката ти! Да е щастлива, успешна и с късмет!

# 1 319
  • Germany
Честита да е рожденичката ти Айяла! Здрава и много щастлива да бъде!
Мари, браво на твоето момиче!
Махнаха ми пластините и конците. Раните изглеждали добре. Изследванията са ОК, придръпването било нормално. Дано отлепям напред и нагоре вече!

Общи условия

Активация на акаунт