Искам да кажа ... (181) през април 2021

• 60 028
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 1 290
Добро утро!

Мони как си?

Бел, спа ли?

Специалисти по всичко има вече. И като кажат "сертифициран" все се чудя: кой, къде ги раздава тез сертификати 🙄

Хубав ден!

# 1 291
Рир, отпусна ни аванс до 5 с няколко будения за ядене преди това 😃. Оповръща обаче всичко, та сменях чаршафи, преобличах и нея и мен. Уж заспа към 7.30, ама пак спи много неспокойно.
Аз поне, докато я кърмех по нощите от скука си поръчах рокля, обувки и тениски 😃.

# 1 292
Добро утро!
Карз,стискам палци ,нещата да се случат,както ги искаш!И аз не разбрах за какво става дума,но ти ще споделиш,когато дойде време.
Бел,знам как се чувстваш.Моят син е мъж вече,но имам чувството,че помня всяка безсънна нощ.Аз и за това не се реших на второ,отчитам го като грешка,но свърши вече.
Хубав ден!

# 1 293
Добро утро от мен!

Вчера и нощес голям дъжд валя при нас, днес пак мрачно и прекапва.
Утре заминаваме на село за празниците, дано само времето е хубаво.
Яйца ще боядисвам в събота. И козунаци ще меся, и агнешко трябва да приготвям.

Кажете някоя изпитана рецепта за агнешко или с какви подправки го правите?

Бел, опитайте да създадете ритуал преди сън, това успокоява децата. Важното е да е един и същ и по едно и също време. Не бива също да се оставя детето да не заспива прекалено дълго, защото се получава обратния ефект. Изнервя се още повече, спи му се зверски, а не успява да заспи.

# 1 294
  • Бургас
Добро утро!

Боядисах рано рано две червени яйчица, после бърз Лидл, малко шетня и сядам вече да работя. Включих и машинката за кола маска, че си станало днес време като за тениска. Вчера шал, днес сандал, пощурихме се този месец. То и затова цикълът ми закъсня 12 дни, ама набедих ваксината иначе Joy

Сесил, освен с гьозум с нищо друго не свързвам агнешкото. Обаче нито приготвям, нито ям. На дроб сармата ще наблегна, че само на Великден я приготвят бабите.

Хубав да е денят ви, момичета!

# 1 295
  • На брега на реката
Ес, агнешкото, което съм осолила вече, го намазвам обилно с черен и червен пипер, подреждам плътно в тавата, като на дъното съм сложила по 2-3 стръка, джоджен и мащерка, завивам с фолио и пека 3-4 часа на 170 -180 градуса. Вода не добавям!Накрая махам фолиото, за да придобие цвят. След изваждането, отливам соса, който си е пуснало, заливам с него месото и го изливам отново и завивам с фолиото, за да се задуши. Сосчето е много вкусно и го слагам в хладилника да се желира.
Дробулинката я правя отделно!

# 1 296
  • Germany
Добро утро!
Успяхме вчера да купим новият антибиотик и се надявам все по добре да стават нещата. Боля ме през нощта корема и май ще попия още няколко дни болкоуспокоявящите, за да мога да спя спокойно. В 14,00 трябва да сме в болницата за махане на конците. Ще искам и лекар да погледне раната, че от вчера ме придръпва в единият край. Стискайте палци всичко да е наред!
Яйца ще боядисват мъжа ми и децата в събота. Миналата година по Великден беше операцията на ръката на мъжа ми и за 1ви път месих козунаци. Тази година си поема щафетата той. Агнешко много обичам, но не знам дали ще успеем да купим от турският магазин. Печем го намазано с масло, със сол, червен пипер и джоджен и картофчета и пресен лук отстрани. На ниска температура, под фолио няколко часа, после за малко да се запече и става чудесно.

# 1 297
Имам голям керамичен съд за печене и тази година мисля да го сложа в него агнешкото. Друг път пека в тава с фолио.

Подправки и аз слагам същите ама си мислех за нещо различно евентуално.

# 1 298
Специалисти по всичко има вече. И като кажат "сертифициран" все се чудя: кой, къде ги раздава тез сертификати 🙄

Хубав ден!
😂😂😂. В интерес на истината, тези по детски сън вършат добра работа на недоспали родители и деца.Дават добри идеи и насоки за по-качествен детски сън,как да регулираш фазите на сън и бодърстване, които са изключително важни за бебетата.
Бел,и аз тази нощ за малко да профукам една сума за неща, които едва ли ще ползвам.Затова през ноща само оглеждам и набелязвам,а ако сутринта го помня още, значи си заслужава да го купя 😂

# 1 299
  • Бургас
Ренко, този съвет веднага да си го патентоваш. Може да станеш "сертифициран консултант по спестовност на недоспали майки".

# 1 300
Специално за всички, които пожелаха. Крия го, че за някой може и да е досадно.
Скрит текст:

Ха,ха, Селесте това ми хареса.
Следобед взимам касичката на детето и ще осребрявам всеки съвет, който споделя с младите майки в парка.

# 1 301
Хаха, Ренко, права е Селесте. Имаш потенциал 😃. Аз не съм си купувала нищо от лятото и имах нужда. Направих и една поръчка за бебка да не се чувства ощетена, нищо, че много ме ядосва и не заслужава особено 😃.

Рир, супер е ❤

# 1 302
Ренко, този съвет веднага да си го патентоваш. Може да станеш "сертифициран консултант по спестовност на недоспали майки".
Аз съм всичко друго,но не и спесовница 😊😂😂😂.Просто съм затрупана с непотребни за мен вещи,дрехи и козметика,които съм поръчвала в момент на лудост.Боже,забравих да добавя парфюми,много парфюми 🤣🤣🤣.

# 1 303
  • Бургас
Ти пък сега, няма да си признаваш всичко на някакви непознати майки по семинарите я. А и ето, имала си неразумни покупки, патила си си, и вече имаш решение Simple Smile

# 1 304
Селесте, ти си готова за лайф коуч 🤭🤗

Да не казвам автокоректорът какво си мисли за тез думи.

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 13:13 от rire

Общи условия

Активация на акаунт