Искам да кажа ... (181) през април 2021

• 60 057
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 1 275
Ренко, аз не мога да преценя дали през това не минаваме или тя просто ще си е такава по принцип 😃. От 16.00 часа чак сега заспа с 300 зора. Умира за сън, ама успява да държи очите отворени. И ме ползва за успокоение вместо биберон. Знам, че всичко минава, после друго ще дойде. Гледам да не се оплаквам, ама имах нужда малко да помрънкам на някой. Ще ме извинявате 😘.

# 1 276
  • някъде ... тук ...
Едно време бяха кризи на растежа - на 3 седмици, на 3 месеца и после - не помня Crazy Сега - не знам. За малкия се водих по него, като ще и на час да яде. Като се регулира кърмата, пак става на 3 часа.
От моят опит с едно гледано по старата система, стриктно на 3 часа и второ на поискване, мога да кажа, че с второто беше по-добре. Обаче пък може и да е било, щото е второ и знам какво да очаквам.
Сега те прочетох Бел, за спането
Въоръжи се с търпение Simple Smile

# 1 277
  • София
Бе я си се оплаквай спокойно! Simple Smile

# 1 278
Това съм го пропуснала - криза на растежа, звучи ми смешно 😂

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 11:57 от rummi_pl

# 1 279
  • някъде ... тук ...
Руми, туй не е от яденето като бебета. При моите е обратното. Ама са мъже, а твоите - момичета Simple Smile
Дребният мисля, че го "повредих" аз, защото ограничавах големия с яденето на времето, а 5 години са си разлика и помни.

# 1 280
Grinning

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 11:57 от rummi_pl

# 1 281
Мрънкай,Бел,мрънкай.Някои още минаваме по този път 🙈.Аз специално съм на разположение през почти цялото време,макар и да няма често възможност да се разписвам (някои от тук списващите могат да го потвърдят 🤪😁).
С големия бях доста неинформирана, нищо,че няколко приятелки заедно си отглеждахме децата.Ей така,от дума на дума,или каквото каже лекаря.Тя,чак преди малко повече от година разбрах за тези скокове (кризи) в растежа 😂.Да,Ели,второ по-лесно се гледа.Първо,че имаш вече някакъв опит,и второ,че постоянно излиза нова и нова информация.Вие,с по-големите деца,знаете ли например за съществуването на консултанти по детски сън,а,а 🤪?!

# 1 282
  • Бургас
Оплаквай се, Бел, не се бой! Много е мъничка още, затова все иска да те усеща наблизо.

Карз, дано се случат хубавините!

Заредих днес на Вики летния гардероб, бива вече да се свършват тези студени дни.

Правих козунаци кога не трябваше и сега баш за Великден нямам мерак. Утре сутрин ще боядисам две червени яйчица само, в събота ще се цапаме доволно и в двете баби. Ако вечерта имам време, може пък и да забъркам един козунак и само да го изпека в неделя.

# 1 283
Момичета 🤗

Нямате милост с тези козунаци. И на мен ми се яде домашен, но никой около мен не прави, та минавам с купешки. Миналата година се пробвах за първи път и станаха добре, раздадох 6-7. Тъкмо одеве ММ ме попита дали тази година съм щяла да правя или да поръчваме. Реших, че се шегува, след като трудно намирам време да направя дори салата 😂.

# 1 284
Добро утро!

Бел, оплаквай си се, ние сме тук!

Ренко,  дека е тоя консултант по сън, давай го! И нашия принц не спи. Очевидно и яз 😅 Наче иделана съм за всички вас с бебета за отмяна 😅

Карзче, стискам палци новините да стават все по-добри и да се случи това, което искаш!

И днес да избутаме и айде! Яйца ще боядисваме с мама в събота. Утре ще вземат агне и в събота пристигат с татко у дома. Няма да правим традиционното семейно събиране за Велик ден. Брат ми и снаха ми ще си ходят на нейното село, а старците още ги пазим. Но и тримата ще ни е весело. Утре,  нищо, че е празник,  че правя пролетно чистене.  Ще отзимявам стаята за гости,  че сега е бандърлък.

Спорен ден, банда!

# 1 285
  • гр.София
Добро утро 🍀
Последен ден и напън 😁 да не чуя поне 5 дни за работа и клиенти!
В събота ще боядисваме яйца, козунак ще меся също. Имам списък за ММ да пазарува днес.
Карзче, стискам палци ✊
Бел 🤗
Хубав ден момичета 😊

# 1 286
Добро утро и от мен.
Карз, ММ обича да казва- нека очакванията ти да са малки, че да бъдат надминати, а не да има разочарование.
Мери, добре, че се разписа, че да се сетя да сложа едно яйце да се вари. Дано не се спука. То ще ми е за семейната икона. Другите ще ги боядисвам в събота.
Да ви се оплача, че от 10 минути до нас се коси трева с косачка.
Бел, и това ще мине, .....и ще дойдат зъбите..... Simple Smile

# 1 287
Добро утро.
Бел, оплаквай се, дано бебка се успокои.
Аз обаче останах с едно дете, защото 6 години чаках моето да почне да спи. Е, почна като стана на 6.5 години, ама на мен вече ми беше минало времето.
Хубав ден.

# 1 288
  • На брега на реката
Добро утро!

Много работа, а след това търчане по задачи и чак сега изчетох вчерашните мнения! Не запомних много, но се впечатлих от споделеното от Ренко, за "Консултант по детски сън".  Божке, какво ли не измислят вече?!
Ренко, кво прай тоз спИциалист, ако знаеш де?

Мони, продължавам да ти стискам палци!

Карзче, много обичам чудеса! Ще се радвам, да ти се случи и да споделиш!

Бел, малките хора са много умни  хитри! Знаят как им е най-хубаво и по всякакъв начин се пробват. Гледам я нашата принцеска, че като ме види и започва да мрънка, явно знае, че ходя да и се радвам и при мен минава номера Joy  Да, ама гледам, да се сдържам, че иначе какво ще я правят, като ме няма.

От няколко дни пазарувам и за днес също имам задачки. Ще боядисвам яйцата днес, че в събота ще меся козунак и децата ще са тук и въобще ще е лудница, ама хубава лудница! Heart  
Мери, разбирам те и аз ще съм така и знам, че ще ми спре тока, ама съм щастлива!

За жалост и утре съм на работа, ама после ще почивам цели 3 дни!

Хубав ден, момичета!

# 1 289
  • Бургас
Морген!
Благодаря на всички ви за хубавите думи!
Ще споделя за какво иде реч, нека само да приключи всичко! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт