Искам да кажа ... (181) през април 2021

• 60 145
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 1 260
Аман с вашите козунаци. Много ги обичам, ама като приличам на козунак, не ми се полагат много.
Вчера успях да си оправя терасата - почистих, подредих, насадих си цветята.  След това си измих и едните прозорци и днес цял ден ми е едно светло, хубаво. Не мога да се нарадвам.
Два дни минавам по над 10 км и сега чак краката ме заболяха,  но се радвам на раздвижването.

# 1 261
  • Ямбол
Никакви козунаци няма да правя. Евентуално може само яйца да боядисам, но не е сигурно.
Утре ни е събирането с колегите, след часовете още започва купонът в една къща близо до града. Ще има веселба.
А другата седмица отлитам към морето. Дано всичко е наред, вече съм си пуснала отпуск за петък.
Ммммм, много ни е добричка директорката, пу-пу.

# 1 262
Мони, дано това е последното изпитание преди хубавите новини 🤗

Познах, мама ми донесе сарми с листа от лапад. Любимите ми!

Тестото за козунаците е тръгнало да ме търси

# 1 263
  • на Мелмак
Руло от тиквички направих, мога да го изям цялото.
Наздраве от мен!

# 1 264
Наздраве, мацки!
Рир, може ли после и снимка на готов козунак?

# 1 265
Ако разчиташ от тях да се нахраниш, хапни нещо. Утре ще пека.

# 1 266
Хапвам и пийвам, но по всяко време мога да поема няколко снимки на козунак.

# 1 267
На снимки и аз мога да поема доста.

# 1 268
Аз не искам само снимки! 😂
Пълних чушки и така се наплюсках! Никога вече няма да съм слаба. 😓🙈

# 1 269
  • Бургас
Мони, Мони❤️.... Явно трябва и друго лекарско мнение. Защо така те объркват докторите 🤔
Айде, вече да те излекуват напълно и да се успокоиш.

Лин, пръстенът и на мен ми хареса!

Момичетааа😲днес е Велика Сряда преди Великден и получих съвсем, ама съвсем неочаквани новини и информация, от хора, които даже не познавам, а ми били роднини, по девето коляно 😲🤔от баба ми, на която съм кръстена и има имен ден сега. Останах изумена и изненадана! Уж е за хубаво. Но повече яснота ще имам чак след празниците. Надявам се накрая да съм много приятнио изненадана! 😊
Мога да кажа, че по Великден, стават чудеса! ❤️

# 1 270
  • София
Карзче, моята руса главица не можа да схване какво хубаво нещо очакваш, но дано се случи!
Череши обожавам, най-любимия ми плод!
Тази седмица гледам и двамата внука и направо ми спира тока вечер от умора. Утре ще правим и боядисване на яйца! При нас ще е весело!

# 1 271
  • Бургас
Мери, то и аз  мисля и осмислям още, това, което ми се случи! За хубаво е! 😉

🍒 и 🍓 и аз много обичам!

# 1 272
Карз, да стане както искаш ... и да се похвалиш после 🙂

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 22:07 от rummi_pl

# 1 273
Карз, все така да имаш поводи за радост ☺.

Аз сега успях да вечерям и тепърва трябва да се къпя. Разказва ни играта малкото терминаторче. Как не ми се падна кротко бебе 😃 Будна ли е, трябва да е на ръце. В столчето за кола не иска, в количката не иска, в люлката не иска, как ще я караме не знам. Отделно е решила, че трябва да яде през 2 часа най-много. Ще ме изтърпите малко да се пооплача 😃.
Влизам аз в банята, а на вас лека вечер! ⭐

# 1 274
Карз,ще чакаме хубави новини скоро!
Бел,чакай,идват интересните скокове в растежа 😁.Още помня първия, беше точно по Великден 🤪.

Общи условия

Активация на акаунт