Лидл 150 - Априлска цветно-веселяшка (надяваме се)

• 130 409
  • 2 485
  •   1
Отговори
# 2 250
  • Стара Загора
Сутринта имаше голям интерес към розовите домати. Тъй като и аз исках да взема, се наредих да чакам моя ред. Мъж и жена бяха точно срещу доматите и си избираха, избираха, накрая мъжът взе една цяла пълна касетка и каза, че няма какво да си играят едно по едно да взимат. После не знам как да се опраивли на касата, тъй като може само до 5кг. на човек, може и на различни сметки да са ги пускали.
Запасих се с масло и складирах във фризера. Взех и кантар, на първо четене не ми хареса - изкара ме много килограми Grinning

# 2 251
  • София
Момичета,хубаво ли е агнешкото месо в Лидл?

До сега  е било хубаво, когато съм купувала, но вчера във нашия филиал/ Дружба, София/ беше от дядото на агнето,
нарязано на безумни парчета, а предната четвърт беше главно ребра, ако е имало плешка в тази четвърт, някъде е
залипсвала, виждаше се само долна част на краче, което някак не съответстваше на огромните ребра в опаковката.

# 2 252
Някой да е опитал семейното смути от днес дето е на промо?
Редовно купуваме жълтото. Много ни е вкусно. Сега ме е яд, че е на промо и  най-вероятно ще изчезне.

# 2 253
Понеже тук съм срещала, че някои държат масло във фризера. Никога не съм практикувала този начин. Запазва ли се същият вкус?
Държа постоянно масло във фризера, за да имам винаги подръка (сега предимно лидълското биомасло)- аз поне не намирам вкусово да се променя след размразяването.

# 2 254
Скрит текст:
Момичета,хубаво ли е агнешкото месо в Лидл?

От откриването на Лидл само от там купуваме агнешко.
Избирам по-малко парче, най-често задно бутче или комплект за дробсърма.
Доволни сме, за нас е вкусно и сигурно. Все пак и дата има, сама си го избирам.
Не е като в месарницата - да ми го пробутват със скрита под месото опашка.
И агнешкото в Лидл има опашки. Първата кутия, която хванах, беше бут около 1.7 кг, много му се зарадвах, защото е само за един човек, а и има вероятност да вземем от фермер. Докато го оглеждах, видях че на места е посивяло и трябваше да търся друго, а отгоре кутиите бяха огромни, запомних цената на една, 55 лв. Така видях и опашките.
Не са се оплаквали досега от агнешкото.

# 2 255
Добро утро!
Агнешкото е с друг етикет на опаковката тази година - поне това от понеделник. Тъкмо се засилих и опаковките, които видях бяха с мръсно месо (не 1-2 боклучета), в едната имаше и някакви косми. Друга пък там, където е печата беше едно размазано голямо мастилено петно. Това как се чисти нямам идея.
От следващата седмица гледам е пак със зелено на опаковката може да е на друг производител.
Аз ще търся от друго място.

# 2 256
  • Пловдив
От късите мъжки панталони да сте видели някъде в Пловдив останали ХЛ черно?

# 2 257
  • София
Аз пък си взех стъклената кана,че старата беше пластмаса и доста стара.
Зехтин, някаква детска тениска за мен самотна в коша с намаленията и др дреболии за ядене.

# 2 258
ходих сутринта аз, яко пазар направих. от билките имаше само босилек, лук и мента /която по-скоро е джоджен май/. взех и любимите ми фрезии и анти-комарно мушкато.
взех и доста дрешки за децата. 

# 2 259
И аз успях да опукам почти 200 лв , само че без да пазарувам за Великденската трапеза. Взех 6 масла , само че нещо не съм уцелила точно това от 2,19 , ами Pilos German Butter , което излиза 2,46 ....ще го преживея де Simple Smile
Взех 2 лампи за комари - за подарък, една риза мъжка , която трябваше да е намалена от 17,99 на -30%(  12,60), но излезна на касата 9,80лв ...та избих маслото и отгоре.Естетсвено грабнах няколко сока портокал и праскова, универсалната подправка, 1 кухненски нож, чорапи -5бр , но за мен Simple Smile зехтин ,едно мушкато репелент, душслушалка и едни гъби и четка за тоалетна от помощниците за чистене ( които не видях обявени).
Бермудите за момчета според мен не си заслужават - нямат джобове, много са тънки , а връзките са от тези бутафорните , само за красота  Simple Smile  с извинение но приличат на долнище на лятна пижама
Скрит текст:
( В Пепко за 8-10лв къде, къде по-хубави дори има- особено за момичета ..чак ме е яд, че за пижами ги продават и не мога да ги пусна навън с тях) Simple Smile Simple Smile Simple Smile
За това пък малката се уреди с 3-ка потници за 8,99 и 2бр клин за 8,99  ( нещо от стари промоции ще да е - клиновете бяха по двойки черен/сив или 2 розови , а потниците т.син+бял +сив с широки презрамки , 2 бели +св.син с тънки - все с  размери над 122/128 -  за Младост 3 иде реч Simple Smile Simple Smile Simple Smile  За малката набарах и едно долнище в тъмно синьо с малко розово на крачола за 6,60:) 
Имаше страшно много хора когато влезнах - лудница ...вземаше се агнешко и яйца основно и се ровеха детските дрехи ....иначе наистина към маслото нямаше интерес особен,нито пък към зехтините Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 2 260
Засилих се снощи със списък , но от него почти нищо не намерих. Това не ни попречи да оставим 100 лв - обичайния седмичен пазар + ударен винтиверт за майстора.Получих меденка. От подправките и аз само с див лук си тръгнах - съжалих го , че беше последен , иначе само босилек имаше.

# 2 261
  • Стара Загора
Днес сутринта преди коридора имаше много хора, все едно съм в магазина след 17:30ч.

# 2 262
да, вечер е по-пусто откъм стоки, аз затова се метнах в 7.20 и не беше хич празно да ви кажа. имаше си хора. исках да взема и сутиен, но не видях никъде.
за маслото да ви кажа - пишеше до 5 бр. на клиент, нагоре е на редовна цена.

# 2 263
И аз пазарувах 7.30, имаше много народ... Набързо събрах някои неща, не съм очарована, ама бива Simple Smile Агнешко вече ядохме миналата седмица, за Великден няма да готвя пак.. а и ще сме на изнесено празнуване, затова рязко се ограничх откъм пазар...
Ако някой го вълнува - на България в Пловдив имаше гащи, чорапи, тениски, сутиени, китки всякакви, агнешко, ягоди, домати, ... абе... зареден си беше магазина бая. Да не остане някой без бельо по празниците Simple Smile Simple Smile

# 2 264
И аз успях да опукам почти 200 лв , само че без да пазарувам за Великденската трапеза. Взех 6 масла , само че нещо не съм уцелила точно това от 2,19 , ами Pilos German Butter , което излиза 2,46 ....ще го преживея де Simple Smile

И аз взех German Butter, но на бележката излиза 2,19. Първо излиза редовна цена 3,79, а на долния ред отстъпка акция -

Общи условия

Активация на акаунт