Лидл 150 - Априлска цветно-веселяшка (надяваме се)

• 130 400
  • 2 485
  •   1
Отговори
# 2 310
Панайоту, това от теб го чувам...че преди така са прозедирали. Не ми се е налагало, аз само чета какво къде кога е написано.

# 2 311
  • Бургас
И аз го потвърждавам, Тет. Чисто логически дори да се погледне - как няма да ми се разреши да купя 10 броя от нещо, щом искам? Ще ми го вземат от ръцете? Така си е било досега - бройките над разрешеното, излизат на редовна цена като се маркират. Друг е въпросът как и къде е анонсирано Wink

# 2 312
  • Козлодуй
И аз боядисах яйцата и са от Лидл но не съм ги снимала Simple Smile
Ходихме на обяд на пазар с ММ и той искаше пистолет за горещ въздух - свършил още на обяд
Взех напитка с кафе - падна ми се от миналата скреч карта - е такива неща да ми се падат от скреч картата съм доволна защото обичам кафе Simple Smile
Взех панираното пилешко с корнфлейкс - ще го пека на фурната няма да го пържа да видим дали ще ни хареса Simple Smile
Тази година вместо агнешко съм взела за великден агнешки кюфтета и от Лидл предна седмица имаше на промоция агнешки бургер иначе само от Лидл си пазарувам агнешкото ама тази година за разнообразие така реших Simple Smile
Взех ананас - много хубав узрял, боровинки, ягоди и розови домати - ама толкова много бяха избирани че без да искам съм взела 2 разпльокани та всичките в плика се бяха овлажнили Simple Smile Гъби също  взех и една зелена салата с червеникави краища за да е по-шарено за празника Simple Smile
Доволна съм от пазара и други неща взехме та пак голяма сметка Simple Smile

# 2 313
Сега ,обаче цената на продукта ,който е на редовна цена е заедно с тези на промоционална ..и аз за това се обърках,че някакво друго масло съм взела. В този смисъл,може и отдавна да е така ....просто никога да не съм се усещала ...след като видя ,че ми е начислена отстъпката ,не си правя труда да я смятам ...сега обаче се смяташе лесно Wink

# 2 314
Мен Хепи много ме зарадва с тази новина за коридора. Не съм на себе си още..просто...време беше. Grinning

За другото - как да ти забранят. Ами така, защото е условие на магазина и е анонсирано  в брошурите. Пише до 5 бр. Вземаш 5 бр. Друг е въпроса че не се спазваше и от самия лидл, разделяха на 2 бележки и заобикаляха собственото си условие 😉

За мен е ново това вписване, че горницата се плаща на друга цена. Но аз съм буквалист и привърженик на писаното слово Joy

По вашата логика, кега може пак да се заобикаля това правило, с разделяне на две бележки. Но се съмнявам да разрешат този път, такова ми е усещането...просто защото..не е същото като преди. За мен.

# 2 315
Simple Smile и аз съм супер доволна, че махат коридора. Чух по радиото след пазаруването в Лидъл.
Имаше много хора и паркинга беше пълен. Много се мятаха на Розовите домати.
Аз ходих за детските дрехи и за дневен пазар. Взех тениски и едни панталони.

# 2 316
Как да не може и сега да си вземеш на различни бележки, само преди две страници е писала Морена, че на три сметки е взела колкото иска масло.
За сивите дрехи с различен състав от другите цветове, не е измишльотина на Лидл, всички марки са така.

# 2 317
За сивите дрехи с различен състав от другите цветове, не е измишльотина на Лидл, всички марки са така.
Благодаря за това мнение! Провокира ме да потърся още информация. Намерих я в един форум. Накратко: сивите дрехи много често се правят от памук + полиестер, за да не избледняват. По-подробно в скрития текст, на английски е оригиналът, преведох.
Скрит текст:
Полиестерът е черен, а памукът - бял. Когато се тъкат заедно, платът изглежда сив на цвят. Полиестер с какъвто и да е цвят никога не избледнява. Памукът няма да избледнее, просто защото не е боядисван (бялото е естественият му цвят). Сива фланелка смес памук + полиестер никога няма да избледнее.
"The poly is black and the cotton is white. When woven together the fabric appears to be gray. Polyester of any color will never fade. The cotton won't fade simply because it's not dyed. A poly/cotton blend gray shirt will never fade."

# 2 318
Отворих шоколада със солен бадем от купоните. Ами екстра е, аз го консумира с един jb на отлична цена от лидл. Има доволно бадеми, усеща се деликатно сол... Абе супер е за уиски. А не съм въобще по сладкото.

# 2 319
  • Somewhere far away
Отнесох едно уиски и аз, боя за яйца, един замразен микс и от голямата намалена тоалетна хартия селпак. Комплекта за зомби апокалипсис е готов-  доволна съм! Grinning

# 2 320
Другата седмица ще си взема подправки в саксия, обаче не ми стана ясно трябва ли задължително да ги присадя в градина, т.к. аз нямам градина, а съм гледала разни кулинари как си късат от саксийката. Та ме интересува мога ли всяка седмица например да разчитам, че от саксийката ще имам достатъчно мента?

# 2 321
  • София
Осми пореден скреч ми е печеливш. Днес са мини вафлички Sondey, които не съм пробвал досега. Преди това меденка, два поредни с кафе напитките, плодово мляко, пелетите и пак два поредни с кръглия кекс. Пелетите не съм взел, защото винаги са ми солени тези неща, всичко друго е благодарско Blush

# 2 322
  • Sofia
...Та ме интересува мога ли всяка седмица например да разчитам, че от саксийката ще имам достатъчно мента?
Достатъчно е относително понятие... ако смяташ много и често да я ползваш, не става.  Така ако реша да правя песто с босилек например може и да има, ако не съм обрала  връчетата известно време, но може и да няма. Иначе пък трябва да късаш, за да расте. Ама под откъснатото тръгват две нови разклонения и не върви да късаш там отново.  Общо взето има да си откъсваш по малко. Simple Smile

Такова облекчение е с отпадането на коридора... направо празнично ми е!

# 2 323
Рvacheva,моля те да кажеш филето с корнфлейкс на фурна.
Утре ще ходи и моят мъж да се вре за яйца,черита,и едни соленки ,пръчки такива едни на тяхната марка .
Чорапите дето ги взех онзи ден хич не ми харесват,ама айде .39-42 взех ,понеже съм около 40,ами те огромни ,петата ми отива на глезена .

# 2 324
Ние днес пробвахме вафличките Sonday и се харесаха. В средата имат нещо като пълнеж, отгоре е вафлена кора, а отдолу шоколад. Аз не обичам сладко, но това не накъртваше и за кафето са добра компания. Ще ги купуваме и в бъдеще май.

Общи условия

Активация на акаунт