Пазаруване от Amazon - тема №95

• 55 460
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Огромно благодаря на agnesana за информацията за количките Макларън. Днес взех нашата чисто черна. Влязох в темата чак по обед и естествено количките бяха почнали на си сменят цената а тези които стояха не можеха да се поръчат. ТогавА видях че има една от склада в състояние много добро, не ми даде да я поръчам , но по- късно пуснаха друга като нова  за 37 евро и взех нея.

# 106
# 107
  • Бургас
И аз днес получих количката, която пуснах сутринта и която не ми отказаха, за разлика от пуснатата към обяд. Ето това морско бижу , което и в момента е намалено на 110Е, при редовна цена от 350Е. Дано да се хареса на бъдещата майка Blush
Агнес, много черпня заслужаваш HugHeartHug

# 108
Koлко ти взе превозвача за доставката?

# 109
  • Бургас
На база реално тегло, за моя изненада (приятна). Регистрирах пратката като лятна количка, за 30лв такса, с допълнителен кашон за още 10лв, но тъй като тракинга на Амазон е бил различен, от Габиели ми я регистрираха служебно като нова пратка и до последно не знаех дали няма по обемно тегло да я сметнат, а кашона се оказа наистина обемен доста. Но 3-те пратки днес - количката и 3 чифта обувки, са излезли 35лв, което е супер!

# 110
Мнение за тези колички? Някой каза, че били дървени и неудобно за децата. Изхлузвали се.

# 111
  • Варна
Браво, честито за количките.
Колко да са дървени...имат си чудесни отзиви, освен че изглеждат супер!
Да се ползват със здраве!

# 112
  • при моите любими
Аз като ветеран с Макларън. Това е най-здравата и хубава количка, която съм ползвала. Купих Quest, когато дъщеря ми беше на 1 година (сега е на 13), след това я ползвах за сина ми и после замина при приятелка и така подред изгледа 6-7  деца. В момента се ползва от едно момиченце на година и половина. Като изключим вече поизбеляла и леко захабена тапицерия и малко скъсана едната дръжка, количката е напълно здрава. Нито едно колело не и скърца,, клати или нещо подобно. Сгъва се с една ръка, както се сгъваше от ден едно. Вие преценете, какво качество е количката.

# 113
Редактирам:
Пуснах поръчка през Габиели с идеята да дойде до Русе. Обаче се оказа, че офиса им не работи от няколко месеца. Звъннах и я пренасочих да дойде с куриер. Нямам особен избор, нали. Обаче забравих да питам дали са я получили в Англия. Трябваше вчера да е пристигнала там, но не е отбелязано в профила ми. Попълнила съм всичко коректно и съм прикачила фактура и номера за проследяване. За първи път поръчвам до тях и ми е леко притеснено. Не че сумата е голяма, но проклетия часовник го искам от как го видях Joy

Искрено се радвам, че все пак някои от вас успяха да се доберат до количките Hug
Тук сме, за да си помагаме. Преди години и аз благодарение на вас, си накупих не знам си колко кашона памперси и още помня как мъжът ми мърмореше, че едната тераса е фул Joy но пък си изгледах детето с тях, че и на приятелки помогнах.

Очилата на Рей Бан не съм ги оглеждала много, но видях размера им и разбрах, че не са за мен. Възможно е и да са детски. Още плача, дето не си накупих от виповете. Имам само едни рамки Рей Бан, които така си и стоят неизползвани. Упорито отказвам да нося очила, а трябва.
Между другото видях приложение на бай вип та нещо в мен трепна. Не посмях да инсталирам, а в нета не намерих нищо актуално.

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 10:40 от agnesana

# 114
  • Бургас
Получих си нещата за банята аз. От всичко съм доволна и нямам забележки. Всичките бяха от склада, с описание Like new и са в оригиналните си опаковки, непокътнати.

И нещо интересно. 🙂 Вчера мъжа ми, като отиде да ги вземе видял че има 2 Макларъна при Габиели. Единия е на Брадата, аз знаех за него. Попитал дали другия не е нашия, да е пристигнал с този курс, но не. Явно има хора, които само четат, възползват се от офертите и дори по 2 реда не драсват. Не, че са длъжни де, това е обществен форум и всеки има достъп до споделената информация, ама някак си лош вкус остава.

# 115
  • Сф
МАрия, може просто някой да си е поръчал Макларъна, недей така Simple Smile
Аз чакам капсулите за съдомиялна на Феъри. Вчера в Лили видях, че най- новите (тези с червеното) са на промоция и излизат 0,4лв (20лв за 50 капсули).

# 116
  • Бургас
Може, да. 🙂

Капсулите и аз още ги чакам. Днес трябва да ги доставят на Габиели в Германия. Голямо забавяне се получи.
Точно новите с червения надпис поръчах и ги смятах, че ще излязат около 25 ст за брой с доставката.

# 117
  • Пловдив
Много бързо действат вашите превозвачи... Моите сандалки ще дойдат чак др.седмица сигур Simple Smile

# 118
  • Точно където трябва
Получих си нещата за банята аз. От всичко съм доволна и нямам забележки. Всичките бяха от склада, с описание Like new и са в оригиналните си опаковки, непокътнати.

И нещо интересно. 🙂 Вчера мъжа ми, като отиде да ги вземе видял че има 2 Макларъна при Габиели. Единия е на Брадата, аз знаех за него. Попитал дали другия не е нашия, да е пристигнал с този курс, но не. Явно има хора, които само четат, възползват се от офертите и дори по 2 реда не драсват. Не, че са длъжни де, това е обществен форум и всеки има достъп до споделената информация, ама някак си лош вкус остава.
Мислиш, че всички, които поръчват от Амазон пишат и тук ли?

# 119
Съвсем нормално е да има само четящи. Аз също бях от тях доста време, понеже нямаше с какво да бъда полезна. А и сякаш всички пишещи бяха приятели и не успявах да се мушна с моите изключително тъпи въпроси Joy
Научих се, та ей ме на Hug

Общи условия

Активация на акаунт