Пазаруване от Amazon - тема №95

• 55 478
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Аз се чудя как се решава на кой да бъде изпълнена поръчката и на кой не ? То това е въхрос към Амазон де, но на доста хора изпратиха, че била г.ешна цената, други си ги получиха, а реално количките бяха в сделката за деня. Малко объркващо.
Това си беше уникална оферта, не вярвам да има пак такава.

# 121
  • софия
Това не беше сделка, а грешка.
И друг път са ставали такива грешки.

# 122
Сега ще видите колко Макларъна ще се появят в ОЛХ. Наистина има много хора, които само четат и не споделят никакви оферти. Като видите темата за размените и може да ви стане ясно какви неща на какви цени са се купували от хора, които никога не са коментирали нищо в тази тема. А някои се възползват от информацията тук с чисто търговска цел - след някоя по-изгодна оферта ОЛХ се напълва със съответните стоки. Започвам да си мисля, дали да не си направим една затворена фейсбук група ...

# 123
Звънче, пишеше limited time deal. Не ги разбирам много нещата, но мисля си беше от сделките.
Аз лично поръчах и после отказах, после пак поръчах  Joy
Получих обаче мейл за грешна цена.
Въпросът е как подбират чия поръчка да изпълнят въпреки грешната цена  и кои отказват.  Може би по реда на поръчката  ( който първи свари).

# 124
  • DE
Дори в затворена група може да има хора използващия я само за информация за търговия Grin

# 125
  • София
Здравейте, получих от испанския амазон една пола, която е със сгрешен размер. Сега искам да я върна или заменя, но проблема е че понеже камиона на превозвача се забави доста имам около 5 дена за връщане, срока е 11 април.
Въпроса ми е може ли да ми кажете как да се свържа с някой от испанския амазон (чат) и дали според вас като са ми изпратили грешен размер те трябва да поемат разноските по връщане от бг или е въпрос на договорка.

# 126
...А и сякаш всички пишещи бяха приятели.... Hug
Много мило  Heart

Дамски равни сандали кожа 17 Е -39 Номер
https://www.amazon.de/Hush-Puppies-Damen-Slingback-Sandalen/dp/B … mp;th=1&psc=1

# 127
  • софия
Звънче, пишеше limited time deal. Не ги разбирам много нещата, но мисля си беше от сделките.
Аз лично поръчах и после отказах, после пак поръчах  Joy
Получих обаче мейл за грешна цена.
Въпросът е как подбират чия поръчка да изпълнят въпреки грешната цена  и кои отказват.  Може би по реда на поръчката  ( който първи свари).
Малко ги разбирам и ти казвам, че беше грешка. Вероятно е била дийл, но не на подобна цена. Бяха пропуснали цифра.
Случвало се е да има несъответствие между име, описание и снимка на продукт. Необясними цени. Грешки стават.
Никой нищо не подбира. Отказът е по реда на поръчките. Първите са били обработени и някой някъде се е сепнал от параметрите.

# 128
Купувал ли е някой шевна машина,струва ли си гимнастиката и бихте ли препоръчали нещо.  Благодаря!

# 129
# 130
За шевна машина аз купувах преди 2 години,  но от Одрин, страхотен цветен модел на singer.  Машина за полуидиоти  Simple Smile гледам в немския амазон е 125Е, на мен към 220лева ми излезе тогава. Препоръчвам я! Но няма оверлог и определено бих взела със, ако трябва сега да купувам.

# 131
  • Точно където трябва
Малко спам, но Трапезица, лидълската машина, която пускат е хубава. Ако не търсиш нещо с 1000 операции. И ако не ти е спешна. И оверлогът е отделна машина, няма как да е в едно със шевна.

# 132
  • Варна
Купувал ли е някой шевна машина,струва ли си гимнастиката и бихте ли препоръчали нещо.  Благодаря!

И аз периодично гледам за шевна машина. Само такова нещо нямам у дома .. но ще си купя някой ден. Проблема, че нищо не им разбирам. Та ще се радвам ако получа и такава информация тук Heart Eyes

# 133
Camper от склада като нови 36 номер за 22 евро
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B083795DNJ/ref=ox_sc_act_t … 1PHF7ZO&psc=1
Фен съм на марката, но това токче ми е в повече.

# 134
Малко спам, но Трапезица, лидълската машина, която пускат е хубава. Ако не търсиш нещо с 1000 операции. И ако не ти е спешна. И оверлогът е отделна машина, няма как да е в едно със шевна.

Лидл имам,и тя ми върти номера. А нервите ми се късат по- бързо и от конеца вече.
Благодаря за идеята за Одрин!
Преместих се в темата за машини,да не спамя тук.
Благодаря за отговорите,все пак ако метнете нещо супер яко,моля сигнализирайте!

Общи условия

Активация на акаунт