Аз се чувствам супер гузно. Тази нощ малкия не беше много спокоен и аз исках да му сменя памперса без да го будя. Лекичко го сложих на спалнята и като отворих памперса се изпишка на матрака и аз както не бях мигнала да спя, се ядосах на детето... Сега ми е много гузно. Случва ли ви се нервите ви да не са много стабилни понякога......? Аз ли нещо не съм в ред, ако не спи спокойно и рота се ядосвам от недосповане.. Иначе той си спи, просто с това мърдане в креватчвто аз нон стоп се будя, и го гледам добре ли е..
А за кърменето искам да питам нещо, че не съм наясно, ама от чисто любопитство... На кутиите АМ нали има състав и гледам, че има супер много витамини, омега и тн. Тоест с всяко ядене ги получават в дадени количества.. Но в кърмата състава на млякото не д ли различно в зависимост от яденето на майката.. И примерно за да получи детето омега МК трябва да яде риба на всяко ядене?!
съдържа симетикон, който е известен с това свойство. Второ - захранване толко рано е лошо. Не е узряла хран. система и може да има проблеми в бъдеще с алергии, храносмилателни проблеми и тегло. Аз четох доста за ранното захранване и не е добре, освен ако няма мед.причина.
днес се запознах с едно осиновено ангелче и си викам Колко мъка има по света, тези деца са захвърлени като стари чорапи в някой дом, аз му се ядосвам за глупости