Отговори
# 585
Пепелче, на мен ми се струваше, че няма да е лошо да сменят прическата на Шуки за "Тактиките", но сега осъзнавам, че с перчемчето беше по-добре. Така побелял изглежда с няколко години по-възрастен Hushed

Иначе Демет днес е на вълна йога и Victoria's secret Stuck Out Tongue Closed Eyes

По-паметливите фенове припомнят, че точно преди 1 година Рики Мартин я последва в инстаграм Hands Nail Care

И по-важното е, че продължава да я следва Heart

С любимите ѝ кърпи или както е модерно вече да се наричат - бандани Kissing Smiling Eyes

Да видим кога ще пуснат танца с Онур и Хюля Kissing Face

# 586

Нова снимка от Демет Blush

Нова снимка от Шюкрю Blush

Нова снимка от Енгин Blush

От архива Blush

Кате   Green Heart

# 587
Енгин и кучето са като две капки вода. 😀
Сладури! ❤️

# 588
Лиленце, истинско златно момиче си ти Heart

Демет с Мурат Демшо - основателят на танцовата школа, в която се изявяват Онур Алп и Хюля. Написал е: "Да кача тук една наистина хубава снимка Heart"

Вчера загатнаха малко с това стори >>> https://twitter.com/i/status/1429818423345926145 Дори от тези 2-3 сек. се вижда колко е пластична Демет Heart Eyes

Днес пак снимат обаче, с което малко ме объркват Nerd Ще имаме танц в две части, две отделни видеа или нещо съвсем различно Stuck Out Tongue

И последно - цветя и бонбони за колежката ѝ Симге Бирбен, която явно минава през нещо, за което да ѝ пожелават "гечмиш олсун" Rolling Eyes

----------------------------------------------
Етооооо гииии Heart Eyes Не се сдържах просто, видеото е много Nature Fire Nature Fire Nature Fire

Имайте предвид, че тази версия е по-дълга от качената в профила на Демет Wink
https://www.instagram.com/p/CS95vZfIj4i/

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 22:50 от super_katia

# 589
Разкошни, талантливи млади хора!!! Благодаря за видеото и новините.

# 590
Добро утро 

Благодаря за видеото с талантливото ни момиче Green Heart

Цитат
Имайте предвид, че тази версия е по-дълга от качената в профила на Демет Wink
https://www.instagram.com/p/CS95vZfIj4i/

1,790,414 гледания  за 9 часа Hands Clap

# 591
Аз съм още под влиянието на танца Nature Boom Точно, когато си помисля, че вече сме видели всичко от Демет и тя се надскача и показва, че за таланта ѝ няма граници Hands Clap Да постигнеш такъв синхрон с два дена репетиции, да овладееш позицията на ръцете, осанката, характера на танца... много са добри с Онур просто People Dancers

Туитър избухна с gif-чета и похвали People Dancer Има много добри попадения, но повечето са над ограничението на форума от 5MB, така че няма да мога да ги споделя тук Frowning1 Довечера евентуално мога да потърся дали има начин да се намалят Rolling Eyes

Малко цветни джунджурийки за водене на бележки от hepsiburada.

И един пеещ Шуки от вчера https://twitter.com/i/status/1430469634499743745 - както би казала подпийналата Зейнеп от ДЕК: "Много е умна Сезен Аксу" (понеже песента е нейна Wink )

# 592
Демет отдавна танцува с Онур и явно двамата се "усещат". Особено когато го е "яхнала" представляват абсолютен символ на страстта. Замислих се как ли би изглеждал подобен танц на Демет с партньор, с който са наистина влюбени (и не си представям Оузхан в подобна роля).

# 593
.... Замислих се как ли би изглеждал подобен танц на Демет с партньор, с който са наистина влюбени (и не си представям Оузхан в подобна роля).

Дари, с това истински ме разсмя. 😀 😀 😀
Хареса ми. 😀

# 594
DariVale, много екзистенциален въпрос задаваш Joy

Между другото, пропуснах да отбележа, че очевидно хореографията е вдъхновена от текста на песента, който в оригинал си е доста Sign Underage Пускам превод само на частта, използвана във видеото на Демет и Онур, че латино песните по принцип са с километрични текстове Satisfied

Раул Алехандро - 2/14

Колко е яко да те събличам.
Не е нужно да правя много, за да те разгорещя

Само те погледнах и ти ме разбра
Когато желанието напира, не може да се издържи

Скъпа, вече сме сами,
Никой не ни притеснява
Как ме гледат очите ти,
Възбудата ще експлодира

Скъпа, днес ще те *****
И ще крещиш на ухото ми,
Че винаги ще ме обичаш
И че аз съм собственикът на всички твои части (на цялото ти тяло)

Днес ще те *****
Ще направя така, че никога да не можеш да ме забравиш
Ти и аз ще се убием

Има и едно последно изречение, което ми се струва, че е двусмислено, така че няма да го превеждам, за да не се излагам пред чужденците Stuck Out Tongue Winking Eye Но схванахте за какво иде реч Kissing Face

На другия полюс - Демет се радва на детските игри в училището в Кения, кръстено на нейно име Stuck Out Tongue

По информация на индийските фенове, освен "Ранобудна птичка" и DEK, в страната им вече ще могат да гледат преведен и сериала "С аромат на ягоди" Flowers Strawberry

А Оузхан да продължава да се мазни на Дживан, че одобрението на котката като господар на всяка къща е много важно Animal Kissing Cat

# 595
От старите ленти на Демет:

# 596
Florale Flowers Bouquet Няма друг такъв персонаж като Санем Heart Eyes Демет ѝ вдъхна толкова живот, че още дълго ще бъде сред нас Sign Closed Lock With Key

В любимия ѝ син цвят Blue Heart

И с любимите бейзболни шапки Kissing Smiling Eyes

Токио, (който е известен с това, че никога не показва лицето си), се е похвалил, че е използвал инстаграм филтър, който е кръстен на Демет. По-интересното е, че авторката му е българка и се казва Еми Иванова Hands Clap

Виртуалните ефекти започват да стават плашещо реалистични. Следват два примера за анимиране на статична снимка Flushed

Това е почти като истинско в момента на целувката >>> https://twitter.com/i/status/1430624375364104193. И с Оузхан ... https://twitter.com/i/status/1430637260916019200 Не знам на кой му идват такива неща на ум Stuck Out Tongue

И за добро утро или за лека нощ (не знам кога ще го прочетете), ето това безумно видео, което Демет сподели Joy https://www.instagram.com/p/CS-OgTjHtML/?hl=bg Еднорогът ми е любим Satisfied

# 597
# 598
Страхотно изглежда Демет на тази снимка, Пепелче Heart Eyes

Вчера с Оузхан бяха отново в Бодрум за концерта му в хотелския комплекс Боел.

Демет се събра с колежките си от "Любовни тактики" - Дениз Байдар и Еджем Атай People Dancers

И с Ейлем Ипек от TV8 на Аджун

+ Ерджан Гюмюшкая, който е собственик на заведения (веригата Must и др.)

Със Сердар Кютюк - мотивационен говорител, писател и треньор на актьори >>>

И снимката на вечерта - Демет, Керем Чатай (собственикът на Ай япъм), Ерджан и Оузхан

Веднага започнаха догадки дали присъствието на Керем не значи, че Демет е подписала вече договор за следващ проект с Ай япъм Kissing Smiling Eyes

Да припомня, че в публичното простраство излезе информация за 4 предложения към нея:

1) "Апартаментът на Невинните" за OGM Pictures - вчера стана ясно, че Мелиса Шенолсун ще е в новия сезон
2) "Интибах" за BKM - нищо ново не съм срещала за проекта
3) "3 куруша" за Ай япъм - почти сигурно е, че ще участват Екин Коч, Ураз К., Хазал Субашъ и Аслъхан Малбора
4) "Ханедан" пак за Ай япъм - няма никаква по-подробна информация

За да бъде още по-голяма интригата, вчера Хазал Субашъ е последвала Демет в инстаграм Laughing

Както вече писах - Ханедан ще е адаптация на "Династията" - интриги и приключения в света на богатите наследници, а "3 куруша" ще е на мафиотска тематика, ще има и сериен убиец...

Надписът на стената е доста добър - От "Вътрешен човек" излезнахме, паднахме в "Ямата", сега е ред на "3 куруша" Sunglasses Ако някой ги е гледал, да каже дали са му харесали, защото явно и "Курушите" ще са в същия регистър.

# 599
Вътрешен човек беше хубав, но Чукур си остава в групата на любимите ми сериали. ❤️
Заедно с още 3 сериала е на 1 - во място в личната ми класация. 😀 😀 😀
Макар че всички те можеха да минат без последния сезон, но трудно се изпуска кокала на високия рейтинг. 😀

Леко се съмнявам скоро някой да повтори успеха на Чукур, обаче.
Там мъжкият каст беше 🔥 и жупел. 😀

Общи условия

Активация на акаунт