Отговори
# 600
Пепелче, сега ми стана любопитно кои са другите 3 сериала, които с "Ямата" са ти на първо място Kissing Face

Обичам мафиотските филми, но ми се струва по-вероятно Демет да избере "Ханедан", отколкото "3 куруша", защото при вече обявените имена на Екин, Ураз, Хазал и Аслъхан, не знам каква роля може да има тя, а и в този жанр фокусът по принцип винаги е върху мъжете. Също така, толкова много звезди на едно място ще му излезнат скъпичко на Керем бей. Въпреки че на теория всичко е възможно Nerd

Добрата новина е, че "3 куруша" започват снимки след 10-тина дена, т.е. предполагам, че съвсем скоро ще се разбере дали Демет ще участва в тях, или не Wink

И сега ви нося съвсем гореща една статия за нея, публикувана днес от испанското списание Hola (Hello). Предупреждавам, че е дългичка Stuck Out Tongue

https://www.hola.com/actualidad/20210828194923/demet-ozdemir-con … chobox=1630155365

На 29 години e и е истинска знаменитост в родината си, където е позната като танцьорка, модел и инфлуенсър.
Демет Йоздемир от „Моят дом, моята съдба“ е много повече от кралицата на турските сериали.
Красивата актриса от 8 месеца има щастлива връзка с музиканта Оузан Коч.

Без съмнение, Демет Йоздемир е кралицата на турските сериали, трон, който в момента дели с Ханде Ерчел. В Испания се запознахме с нея като очарователната и непредсказуема Санем в „Ранобудна птичка“. След това успяхме да се насладим на таланта ѝ в „Стая 309“ или „Моят дом, моята съдба“, където играе ролята на Зейнеп, изненадайки ни с един много различен регистър от този, в който бяхме свикнали да я гледаме, но успя майсторски да ни разплаче със същата лекота, с която преди това ни накара да се смеем. Освен че е една от любимките на публиката, която я подкрепя безусловно във всяко начинание, актрисата е и модел, танцьорка и инфлуенсър.

Родена преди 29 години в Измир (Измит – моя бележка), във вените ѝ тече и българска кръв, наследена от баба ѝ. Тя е най-голямата (най-малката – моя бележка) от трима братя и сестри и на 8 години, след развода на родителите ѝ, се преместват заедно с майка си да живеят в Истанбул. Винаги е била привлечена от света на изкуството в различните му форми, като една от тях - тази на танца, се превръща във входния билет за нея за шоубизнеса. Участва дори като танцьорка в някои музикални клипове. По-късно не само танцува, но ще бъде и главно действащо лице в няколко видео-клипа, един от които е с един от най-известните турски певци - Мустафа Сандал, в песента Ateş Et ve Unut, своеобразно правейки по този начин и първите си стъпки в света на актьорството.

Красивата актриса дори е била част от Efes Kizlari, мажоретките на баскетболния отбор Anadolu Efes, известни с това, че са едни от най-атрактивните в Европа. Демет признава по различни поводи, че танците винаги са били нейната голяма страст, но един ден светът на телевизията пресича пътя ѝ и няма връщане назад. И така ниже успех след успех до ден днешен. Преди да играе в сериали, лицето ѝ става познато сред широката публика благодарение на участието ѝ в няколко реклами. Тогава е само на 20 години и пред нея се очертава обещаваща кариера.

Въпреки че вече има 7 години (5 г. – моя бележка) опит зад гърба си, през 2018 г. постигна истинската си популярност, изпълнявайки главната роля в „Ранобудна птичка“ заедно с Джан Яман. Сериалът, който изстреля и двамата в звездната орбита, не само в Турция, но и по целия свят. Химията, която излъчваха, беше толкова силна, че им се приписа едногодишен любовен романс, който никога не беше официално потвърден от нито една от страните. Приписват ѝ връзки с Керем Бюрсин, Каан Йълдъръм и Мурат Боз - това е една от страните на славата, с които най-трудно се справя и дори се стигна до там да публикува остро послание към турските медии, с което да сложи точка по този въпрос.

В момента минава през розов период в личен план и се определя като щастлива и влюбена. Демет споделя живота си с 35-годишния турски музикант и актьор Оузан Коч, с когото излизат от края на 2020 г. и с когото изглежда е намерили сантиментална стабилност. В миналото имената им бяха свързвани, но по онова време и двамата отрекоха. Въпреки че сватбените камбани вече звънят, преди няколко седмици турските медии пуснаха спекулативни новини за възможна раздяла. Главната героиня на „Стая 309“ се наложи още веднъж да се намеси, за да разсее слуховете, и трябва да се отбележи, че го направи с много чувство за хумор и нотка на ирония, изпращайки съобщението: „Защо ние още не знаем?“.

Последните ѝ проекти

Като се има предвид огромната ѝ популярност в Турция, армията ѝ от почти 14 милиона последователи и свежестта, която предава, фирмите се надпреварват за нея. Съвсем скоро поднови договора си с Pantene, чието лице е от ноември 2019 г. Що се отнася до актьорската ѝ страна, току-що приключи снимките на втората ѝ филмова лента (третата – моя бележка) Ask Taktikleri (Любовни тактики), където се връща към жанра на романтичната комедия, след като премина през „Моят дом, моята съдба“. Демет ще даде живот на героинята Аслъ, а компания в главната роля ще ѝ прави Sükrü Özyıldız, който ще бъде Керем. Излезнаха много малко подробности за филма; знае се само, че е сниман за Netflix в периода юни-август. Няма дата на премиерното пускане, но се предполага, че ще бъде през 2022 г. Едно ново предизвикателство, което Демет посреща с ентусиазъм и което, както всичко, което прави, ще се превърне в успех.

П.С. В черно са удебелени думите, които и в оригиналния текст са представени така.

Слагам само още това gif-е >>>

Защото от Демет днес е по-добра само Демет от утре Animal Kissing Cat

# 601
Кати, благодаря за статията.
Беше ми интересно какво ще научат испанците за нея. 😀

Нова снимка от ИГ

За моите най- любими турски сериали...😀

Скрит текст:
Първият, който сериозно започнах да гледам по тв,  после веднага  намерих в Интернет и след  доста безсънни нощи настигнах сериите, излъчвани в Турция, беше Каква е вината на Фатмагюл.
Първо  гледах епизода  онлайн, веднага откъси на руски, сутринта към 5 часа цял превод и през деня бг превода. 😀
Е, бях обсебена от Енгин тогава, но разбира се историята беше това, което ме караше да не спя.
След това реших да хвърля едно око на любимия на майка ми - 1001 нощ.
Той  отдавна беше приключил и го имаше преведен, а аз даже не бях  разбрала, че е съвременен. 😀
И него гледах по цели дни и нощи.
И така започна моето пристрастяване и безразборно гледане на сериали. 😀😀😀
После попаднах на Пойраз Карайел, главно заради Бурчин, че я бях харесала в Милост и сериозно се влюбих и в този сериал.
И накрая паднах  в Ямата. 😀

Със сигурност има и много други сериали, които много съм харесвала и съм гледала по нощите, но за тях трябва първо да помисля, за да се сетя.

Последните сезони на моите фаворити най- малко са ми харесвали и даже съм прескачала епизоди, но си остава споменът за вълнението, с което ги гледах.

Момичета, сега и на мене ми е интересно кои са вашите най- любими турски сериали.
Няма само аз да си изливам душата. 😀 😀 😀

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 00:05 от pepel_ot_rozi

# 602
Пепелче, първо да донеса новите снимки на Деметка, че пак си избухва и ще отговоря за моя топ 3 на турските сериали Sunglasses

Бусът с Демет, Дениз Байдар, Еджем Атай, Али Бичим и Тугай Мерджан тръгва от Бодрум за Алачатъ (над 300 км.) за поредното участие на Оузан. Вчера Кочов имаше доста голям концерт в Истанбул - в Юскюдар по-точно Hands V Малко от атмосферата https://twitter.com/i/status/1431803590771974145 и https://twitter.com/i/status/1431704717151834119

Разбира се, пътуването не може да мине без мини фото-сесия:

Оузан на сцената и агитката на първите редове People Dancers

Явно Деметка се е сближила доста с колежките си от "Тактиките". За Дениз имам подозрение, че се познава с Демет още от времето на първия ѝ сериал - SBSV. Вчера ѝ благодареше, че я е запознала с Ейлем Ипек Kissing Smiling Eyes

И с Еджем доста си се кефят една на друга

Танц с единия от близнаците на собственика на заведението. Ето го и във видео вариант >>>https://twitter.com/i/status/1432005206661861377  

И да оставим хората да се веселят Nerd https://twitter.com/i/status/1432010559331909633

Относно любимите ми турски сериали:

1. "1001 нощ" - абсолютна класика, гледала съм го поне 3 пъти. Това е сериалът, който ме запали по комшийското кино и който отвори широко вратите за дизитата по света. Завинаги ще има специално място в сърцето ми, а сигурна съм и в дизи пантеона Wear Crown

2. "Езел" - можеби най-качественият продукт - всичко ми харесваше в него! Интригата от началото до края беше поднесена по невероятен начин. Нямаше никакви пълнежи, нелогични събития и сценарийни отклонения.

3."Ранобудна птичка" - загледах го съвсем случайно и просто потънах в историята Heart Eyes Целият отбор щураци ме върнаха към гледането на турски сериали, след много дълга пауза Heart Exl

Така като си гледам избора, въпреки че всеки сериал е в различен жанр, общото между тях е, че имаха оригинален сценарий, някакъв приказен елемент, невероятно силен актьорски състав, красиви лица, локации, костюми, отлично подбрана музика и страхотна екипна работа Hands Muscle

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 20:02 от super_katia

# 603
Ех, в Езел бях запленена от Ипек Билгин завинаги. ❤️

А от 1001 нощ сигурно над 1001 пъти съм гледала моментът, когато Онур разбира за какво са били необходими парите на Шех. 😀

# 604
Сериала на сериалите за мен е "Любов и наказание", актьор на актьорите - Мурат Йълдъръм.
Друг любим сериал - "Любов под наем"
На трето място - тийн сериала "В очакване на слънцето"

# 605

Днес за "добро утро"  прочетох интервюто на Демет.
Писала съм вече, че Демет ме спечели не само като актриса, но и като личност! Gift Heart
Допълнително удоволствие ми достави и "редакцията"  на интервюто Simple Smile

Много е важно как ще се поднесе една информация, статия, интервю... за да достигне по приятен и достъпен начин до читателите Hands Ok Hand
Кате Hands Clap незаменима си Gift Heart

За повече от 10 години съм гледала много турски сериали, трудно ми е да правя класация, защото съм харесвала много сериали. Имам си любими, разбира се, има сериали , които съм гледала няколко пъти, има сериали, които съм харесала много, но си останаха с едно гледане... зависи от историята, от каста и други показатели.

1001 нощ е извън всякакви класации. Остана в най- красивото кътче на сърцето ми. Няма вече такива сериали . Музиката, поезията, режисурата/лицата на актьорите в едър план/, няколко сюжетни линии проследяваха и други човешки съдби, освен на главните герои... 1001 нощ е като първата любов- любов завинаги Heart Eyes

Бях забравила Езел много стойностен сериал също, Каква е вината на Фатмагюл"  "Любов и наказание"

."Ранобудна птичка"  "Любов под наем" са от по- новото "поколение" сериали- романтични комедии, завладяващи, любими истории

Станаха повече от три, но "виновна" е дизи индустрията Simple Smile

# 606
    Радвам се, че имаме съвпадения сред фаворитите Sunglasses

Още от Демет от днес:

Оузан си пее, Демет дивее https://twitter.com/i/status/1432070907724550147

Друго видео с бебока - физиономиите ѝ са един път Satisfied https://twitter.com/i/status/1432023867908935689

И продължават Cocktail

-----------------------------

Допълвам:

Нов ден - нов късмет, приятна седмица на всички Kissing Heart

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 07:59 от super_katia

# 607
    • София
    Пепелче първият турски сериал които ме впечатли беше
    1001 нощ уникален каст с уникална музика
    След това бях впечатлена от Каванч и "Перла"
    "Любов под наем" изключително харесах там Елчин и Баръш
    "Пълнолуние" там за пръв път видях Джан и залепнах.
    След което свекърва и ми каза дават един много хубав сериал  по Бтв гледаш ли го ставаше въпрос за Свободен дух не можах да повярвам, че Джан е един и същи човек. На Демо бях гледала всички сериали но в "Ранобудна птичка" просто си личеше колко е израснала в професията.
    Та "Ранобудна птичка" от романтичните сериали за мен е върха. Невероятна химия и остават незабравими и двамата.
    Сега гледам "Любов, логика и отмъщение" и съм впечатлена от Бурджу и Илхан. Ще ми се да видя на екран Бурджу и Демет заедно.
    Също харесвам и "Почукай на вратата ми"впечатлена съм от Керем Бурсин личи си възпитанието му, различното мислене.

# 608
    • Бургас
    Здравейте групичка! 

Днес ми е ден за връщане към "фабричните настройки", сиреч възстановяване на някои навици, като писането във форума например Smiley Започват новите сезони, нови проекти на нашите любимци и живота става по-интересен.. Кати беше толкова изчерпателна в летните си репортажи, за което съм ти благодарна - удоволствие е да те чета!
    Пепелче и ти не оставаш назад с поддържане духа в темата....ето сега и мен предизвика с това, кои са любимите ми сериали....
    1001 нощ е първият и дълго време единственият турски сериал, който ме хвърли в друго измерение! Дълго време се борех със себе си, за човек възпитаващ деца в чужда страна в българщина и желанието ми да науча колкото се може повече за страна и народ с който и до днес сме обвързани. Музиката на Кърач, играта на Халит, а и целия творчески екип ме заплениха за дълго време. И тъй като разбрах, колко много се губи от дублажа не можах да загледам друг сериал дълго време след това. А и преводачите /златни им ръце/ тепърва се организираха.През годините позаглеждах - къде от реклама, къде по прочетено, заради красивите им актьори доста от станалите популярни и хитови сериали - "Перла", "Езел", "Пепел от рози", но нищо не ме разтърси така, че да кажа - това е! А и времето все не ми достигаше и за подобно занимание.... Но дойде пандемията, последва пенсията така дълго чаканото стоене в къщи трябваше да се осмисли! И изведнъж два сериала привлякоха вниманието ми - Дъщерята на посланика и ДЕК....И ооо, чудо ДЕК ми подейства като наркотик - исках да не свършва, не ми омръзваше четях всичко, прописах във форума....и въпреки разочарованието ми от последвалите финални събития, за мен това е вторият разтърсил ме сериал. И благодарение на Пепелче, открих "Песента на живота" - и като един от многото "стари" сериали, които изгледах в тази година и половина и в сравнение с новите, които се пръкнаха - това беше сериала на който се смях с глас, накрая и си поплаках, но поддържаше тоноса ми дълго време!
    Чакам с нетърпение новите сезони на "Последно лято", "Момичето на прозореца", "Разузнаване" сега вече и Чукурова. За нови проекти почти нищо не съм чела, но ще чакам да се ориентирам...

# 609
    Май почти всички се обединяваме около 1001 нощ. 😀

Интересно, че Песента на живота го бях зарязала след 10 епизода и чак след няколко години се върнах на него.
     Но така ме хвана, че си признавам, гледах го и през работно време във всяка свободна минута. 😚
    Ама изпълнявах всички задачи бързо, че да имам време за филма, бях много продуктивна. 😀

Сега се моля да не оплескат Последно лято и тогава ще мога да си го сложа в топ 10.

# 610
    Накратко моята класация изглеждя по този начин:
    1. Аси. Плениха ме талантливите актьори, интересният сюжет, красивата Антакия. За пръв път забелязах красивата Тууба, Бирдже и Онур Сайлак, който е много силен актьор. Той е сред любимите ми актьори е. Мурат Йълдъръм също, макар, че "Рамо" го гледах в началото и после го изоставих.
    2. Съвпад с вас. "1001 нощ".
    3. ДЕК, който ми припомни, че съм гледала и други филми със Челиккол и открих нови, а покрай страхотна игра на смелата Демет върнах лентата назад, за да си спомня, че съм я гледала и в други филми, но в ролята на Зейнеп я видях в друга светлина и като драматична актриса се справи прекрасно. Филмът буквално ме залепи за дивана, особено първи сезон и по-малко втори. Но като цяло ще си остане сред топ 10 на любимите ми филми.
    4. Имам и още един много любим сериал "Чучулигата", но този от 1986 г.,  с Айдан Шенер и Кенан Калав. Харесвам го защото адаптацията спазва сюжета на романа и играта на актьорите е много добра. Има го и с български субтитри.

# 611
    Ех, колко е хубаво да си припомним любими сериали.
    Якут, Аси започваше с невероятна музика, а Туба и Мурат имаха страхотна химия.
    И въобще имаше много силен каст, нямаше актьор, който да ме разочарова.

# 612
    Така си е Пепелче. Сега на път така е да ме заплени "Имало едно време в Чукурова". Много добре премислен сюжет и много силен актьорски състав. Всеки си е на мястото. Мисля, че и след време бих  го гледала отново отначало докрай, без да ми омръзне. И той ще влезне в топ 10. А и каквото са заложили в тийзъра на сезоните се следва. За почитателите на сериала, които го следят от години може и да виждат някои пропуски, но аз нямам забележки, което ми се случва все по-рядко за съжаление.

# 613
    Якут, аз за Чукурова имам само една забележка и тя за съжаление е точно  за Хилял и Уур.
    Искаше ми се да бяха други актьори на тяхно място, но сега Ибо ще оправи нещата. 😀
    Не можаха да ме убедят в голямата си любов, а и той според мене нямаше това мъжкарско излъчване, което има Мурат Ю.
    И затова, въпреки интригуващия сюжет, навремето спрях да го гледам.
    Липсваше ми 🔥.
    Сега затова чакам с нетърпение появата на Ибо.

И не ме бийте, но според мене малкият Аднан е най- несполучливият избор на дете актьор.
    Имаше  още едно такова в Перла, синът на Къванч, което не знаеше къде се намира и затова съм го запомнила до ден днешен. 😀

Ама въпреки критиките, вижте до кое време още гледам. 😀

# 614
    Пепелче, любовта между Зюлейха и Уур си беше някак чиста, младежка. Такава каквато  я чуства човек  на 18-20 години. Затова не си усетила химията между тях. И аз не я почуствах. Но виж с Демир беше друго. С Демир, Зюлейха каквото и да изтърпя порастна и стана жена. Сега ще видим как ще влезе в живота й Хакан. Категорично от тримата мъже Хакан е най-магнетичен и загадъчен. Поне според мен. Надявам се да има и страст.

Общи условия

Активация на акаунт