Кате, от толкова красота свят ми се зави...

Относно повторното гледане на ДЕК

Вече не помня чак в такива детайли, но цялостното ми впечатление беше, че в DEK небивалиците бяха сведени до минимум по дизи стандартите

Би могло да се окаже вярно, защото фимът ще бъде тематичен за празника, но засега е само слух 

От сватбата на сестра ѝ Дерия и Ялчън мина повече от месец, но госпожата сега се сети, че Демет липсвала на празненството и видиш ли причината били снимките за Hello, които обещала да направи месеци преди това... След нея и други клакьори започнаха да пишат.
при това повече от месец по-късно... и то когато се решава с кого да подпише за нов проект! Не ѝ е за първи път да подлива вода, но да не се впускам да припомням неща от миналото, че само ще си/ ви загубя времето 

Деря, защо се налага да правя подобно уточнение? Вие си помислете..."
И до тук спирам с негативните неща, защото хич не ни отиват

голяма късметлийка съм
Нека изненадите да не свършват тогава..."

Но и мен ме ядоса, че чак забравих да споделя най-интересната снимка - на Демет с Шуки от Кападокия и една жена от хотела, в който са били настанени 

Но дори седнала пак се е раздавала 

Голям смях е падал 

Този път с Оузхан

С нея са работили в "Птичката".

Чакаме да видим резултата 

Според мен, обаче Демет го прави от уважение към него. На нас Оузхан може да ни харесва или не, но оставам с впечатлението, че тя действително държи на връзката им. Няма начин още от началото да не си е давала сметка каква вълна от критики ще отнесат, че са заедно и въпреки всичко се изправиха срещу нея и продължават стоически да издържат ежедневните обиди по техен адрес. Аз, честно казано, не знам дали бих се справила с подобно нещо
Както и да е...

Препоръчани теми