Отговори
# 660
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Кате, от толкова красота свят ми се зави... Stuck Out Tongue Winking Eye
Относно повторното гледане на ДЕК
Скрит текст:
И първият път и сега не разбрах...Как адвоката от квартала/Хюсеин/ успя да излезе от затвора, вместо Зейнеп, при условие, че Баръш "пазеше" на входа, а той не беше там със Зейнеп....Затворите да нямат "вход за персонала"

# 661
Гости, като на филм излезе Wink Вече не помня чак в такива детайли, но цялостното ми впечатление беше, че в DEK небивалиците бяха сведени до минимум по дизи стандартите Nerd

Нося още нови снимки и клюки:

С фризьора Ондер Тиряки се подготвят за рекламата на Пантен Nature Dizzy

"Скъпа Демет,

Щастливи сме да продължим сътрудничеството си и в новия период. Косата ти е силна като теб самата. За още много успешни проекти в бъдеще. Покажи на всички силата на косата си!

Твоето Пантен семейство"

Тези цветя вероятно са от Кочов Sunglasses

Междувременно един от феновете на Шюкрю пусна информация, че "Любовни тактики" щели да го пуснат по Нетфликс на 14 февруари 2022 г. за деня на влюбените Cupid Би могло да се окаже вярно, защото фимът ще бъде тематичен за празника, но засега е само слух Kissing

И като започнах с клюките, нашата приятелка Бирсен и днес не е пропуснала да спомене Демет. Обича си я и това е Stuck Out Tongue Winking Eye
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/intibah-dizisinde-son-durum-ne/1377/

"Подготовката за поредицата Intibah на BKM, адаптирана по едноименния роман на Намък Кемал, продължава. Хилял Сарал, една от най-награждаваните ни режисьори последно промени сценарийния екип. Разбра се, че Сарал, която е много педантична по отношение на сценария, се е срещала с известни звезди за главната женска роля, включително с Демет Йоздемир. Романът на Намък Кемал İntibah или известен още като Sergüzeşt-i Ali Bey, публикуван през 1876 г., разказва за добре образован човек, Али бей, който се влюбва в Махпейкер и след това преобръща живота си с главата надолу. В сценария на сериала имената от романа ще бъдат използвани без промяна."

Нищо ново не казва, само използва името на Демет...

В момента нещата изглеждат така:

Въпреки че няма да се изненадам, ако излезе нещо съвсем трето Wink

# 662
# 663
Момичета, клюкарката Бирсен беше постнала вчера новина за преговори с Демет, като тя едната от звездите за главна роля в сериала "Интибах" (Разкаяние), екранизация по  едноименния роман на Намък Кемал, за който преди време беше споменато. Да видим. От Демет няма потвърждение.

# 664
Бирсен пак ми е много черна, защото повлече крак за поредната медийна кампания срещу Демет Imp От сватбата на сестра ѝ Дерия и Ялчън мина повече от месец, но госпожата сега се сети, че Демет липсвала на празненството и видиш ли причината били снимките за Hello, които обещала да направи месеци преди това... След нея и други клакьори започнаха да пишат.

Да, Демет не беше на сватбата. Да, снимките за Hello са направени веднага след края на снимките на "Любовни тактики", т.е. по същото време, нооооо коя е Бирсен, че да прави внушенията, че Демет е зарязала сестра си заради работата Triumph при това повече от месец по-късно... и то когато се решава с кого да подпише за нов проект! Не ѝ е за първи път да подлива вода, но да не се впускам да припомням неща от миналото, че само ще си/ ви загубя времето Angry

Аз също бях изненадана, не мога да си кривя душата, но сега ако ме питате, Демет не се е появила по редица причини - ей така, на прима виста се сещам: за да не отвлече вниманието от деня на Деря и Ялчън (така както стана на сватбата на Зейнеп Бастък и Толга преди това), за да не се експонира медийно зет ѝ и да не му се подиграват за килограмите (нещо което се вихри в момента), за да не я питат къде е Оузхан (който имаше концерт по същото време), ако пък беше дошла с него веднага щяха да я питат те кога ще се оженят... може и да има нещо съвсем друго като причина, но не е наша работа, нито пък на онази ужасна клюкарка да си вре носа в техните взаимоотношения!

Стигна се до там Демет отново да се намеси: "Между мен и сестра ми всичко е много, много добре Nerd Деря, защо се налага да правя подобно уточнение? Вие си помислете..."

Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus И до тук спирам с негативните неща, защото хич не ни отиват Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

Вчера късно пусна горната снимка с текста: "Какъв ден беше само Nature Sparkles голяма късметлийка съм Nature Star2 Нека изненадите да не свършват тогава..."

Последната снимка беше придружена с част от текста на тази емблематична песен на Франк Синатра

Както беше споделила преди време - Любовта е единствената милост, която ни остава Kissing Face

# 665
Ох, как се ядосах на Бирсеница!!! 🤢 🤢 🤢
Кой ли ѝ плаща за услугата?

# 666
Не знам, Пепелче Rolling Eyes Но и мен ме ядоса, че чак забравих да споделя най-интересната снимка - на Демет с Шуки от Кападокия и една жена от хотела, в който са били настанени Kissing Face

Слагам още сърчица и любов, че след онази гняз само мънистата против уроки няма да се справят. Направо сме си за Киприяновата молитва Joy

# 667
# 668
# 669
Пуснаха промото с участието на Демет в Çok Güzel Hareketler 2 Kissing Smiling Eyes

Напомням, че ще се прави на футболен фен Satisfied

Доколкото разбрах, в един от скечовете участва лично, а другите ги гледат с Есер и ги коментират Nerd Но дори седнала пак се е раздавала Joy

И отново си е играла с инстаграм филтрите Joy

Айде, "къща" Stuck Out Tongue

# 670
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

# 671
Здрасти, Гости Sparkling Heart

Започвам ви с Демет Flowers Bouquet

Преди малко пуснаха второто промо за Çok Güzel Hareketler 2 - напомням, че епизода с нея ще го излъчат в понеделник (20-ти) от 20 ч. по канал D

И едно видео зад камера от репетициите за скеча Kissing Smiling Eyes Голям смях е падал Joy

Т.е. очакваме това >>>

Онзи ден излезе и кратко интервю на Демет и Оузан:

Няма много смисъл да го превеждам цялото, защото част от информацията в него вече остаря. В резюме - починали са си добре през лятото, сега работят на пълна пара. Демет чете сценарии, но още няма подписан договор. Харесала си е един образ, по-близък до интригите, както се изрази... За "Тактиките" каза, че няма точна дата на пускане по Нетфликс, но някъде февруари-март догодина се очаква. Направили са фото сесия за Пантен и им предстои да заснемат и рекламен клип (нещо което вероятно вчера вече се случи). Питаха ги пак кога ще се оженят - отклониха темата с чувство за хумор... Оузхан също работи по някакви проекти, но не искаше да ги разкрие предварително. Това е общо-взето Nerd

Демет изглежда много щастлива Heart Eyes

Отново при Чидем Акман на разкрасяване People Massage Този път с Оузхан Wink

Не забравя и инфлуенсърските ангажименти за hepsiburada:

Фотографката Нилай Суябатмаз се беше затъжила за Демет/ Зейнеп и сподели тези снимки от ДЕК Sunglasses

По същият начин и гримьорката Шьолен Айтулун Stuck Out Tongue С нея са работили в "Птичката".

И една култова снимка от този период направена на днешния ден, но през 2018 г.

Вчера тази снимка с надпис "момче е" докара сърцебиене на много фенове, които не бяха забелязали котарака Laughing

Съдейки по снимките на Руткай, вчера са снимали рекламата за Пантен. Милият се оплака, че вече са 14 часа на терен и още не приключват:

Ондер и цял екип от магьосници също са творили Nature Sparkles Чакаме да видим резултата Hands Nail Care

И за финал - Дениз Байдар през погледа на Демет Camera

# 672
От няколкото интервюта до сега на Демет с Оузхан ми прави впечатление нейното поведение. Говори, говори и поглежда към него сякаш да го включи в разговора. Старае се да отговаря кратко и често, когато иде реч за общите им планове го оставя него да се изкаже. Всячески се старае да не се почувства той игнориран и като мълчалив придатък. Защото истината е, че на всяко причакване от папараците въпросите и интереса са основно към нея.
Липсва му напълно егоизъм и звездомания на това момиче.

# 673
DariVale, споделям мнението ти Flowers Hibiscus Според мен, обаче Демет го прави от уважение към него. На нас Оузхан може да ни харесва или не, но оставам с впечатлението, че тя действително държи на връзката им. Няма начин още от началото да не си е давала сметка каква вълна от критики ще отнесат, че са заедно и въпреки всичко се изправиха срещу нея и продължават стоически да издържат ежедневните обиди по техен адрес. Аз, честно казано, не знам дали бих се справила с подобно нещо Rolling Eyes Както и да е...

Да донеса и официалните рекламни снимки за Çok Güzel Hareketler 2

И феновете вече творят

Между другото, от тези сторита разбираме, че и днес има снимки за Пантен. Вероятно с тях можем да си обясним затишието на Демет Kissing Face

И последно, само за протокола - някои хора тълкуват думите ѝ, че си е харесала образ, близък до интригите като вероятност да се включи в поредния сезон на Забранената ябълка...

За мен беше по-скоро накланяне на везните в полза на "Ханедан", но кой знае Kissing Smiling Eyes

# 674

Общи условия

Активация на акаунт