Промотиране и на новата песен на Едис
С две думи - нищо интересно

Единственото, което не ми харесва на тази версия е, че песента при финалния танц на състезанието е сменена и вместо Майкъл Джексън - They don't care about us са сложили друга (вероятно заради авторските права), с която се губи доста от ефекта 

Добре дошла

Да видим какво ново има днес 

Слагам сбит преразказ за тези, които няма да гледат видеото:
Питат я с какво се занимава - в рекламна агенция била, едната от приятелките веднага се намесва - знам ги аз тези в рекламните агенции, имаш мускулест шеф, случайно го заливаш с кафе, влюбвате се, целувате се и направо спите заедно... на което Демет ѝ отвръща, че работи от вкъщи, прителката заключва - значи родният ти дом е твоя съдба
(Ето само тази част с английски субтитри https://twitter.com/i/status/1440248009837535241) Полекичка Демет се присламчва към гледането на мача и в момента на отбелязване на гол избухва мощно. Опитва се да замаже положението, че като е равен резултатът никой няма да се сърди... обаче при втори гол на противниковия на момчетата отбор направо вече няма спирка. Следва сочна серия от попръжни, от които и момчетата са силно впечатлени. В този момент пак се звъни на вратата и се появява баткото на Демет, който веднага я разкрива, че изобщо не работи в рекламна агенция, а само си е търсела повод някъде да гледа мача, защото имала забрана да гледа футбол. Полудявала на тази тема, даже простреляла един футболист в крака. Накрая я кара да се извини на хората, при което тя казва, че не съжалява за постъпките си, а за това, което не е успяла да направи

"

И както беше казала пред Hello - никой не постига успех сам 

Благодаря за хубавите думи
Демет заслужава своето местенце 

Беше дала три възможности: печене на слънце, музика и плуване. Верният отговор, според нея е музика, разбира се 

Не за друго, ами се притеснявам, че някои хора може да се самоинтоксикират от толкова жлъч

С тази коса им е ходеща реклама 

, а партньорът ѝ в танците Онур Алп 

Препоръчани теми