Отговори
# 690
Още от днес Blue Heart

Spotify музикалната листа на Демет Headphones https://open.spotify.com/playlist/0qDzPlw1bfnsIK6HITGhNv?si=3120b036596a41cc

Това са избраните песни за слушане по време на почивката >>>

От Оузхан

От италианското предаване Верисимо нещо са се присетили за тях. Има и кратка статия в сайта на Медиасет за връзката им - нищо интересно.

Пуснала е и стори, че този кучо си търси нов дом Animal Dog

И най-съществената новина от деня - наградите "Златна пеперуда" се завръщат на 5 декември Hands Clap

--------------------------------------

Забравих и включванията на сестра ѝ Деря с малко спомени Kissing Smiling Eyes

Тази е от градината на Демет - истинската Joy

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 22:11 от super_katia

# 691
# 692
Лиленце Heart

Явно разходката с лодката приключва Boat Екипажът на яхтата е качил тези две снимки:

(Еджем Аталай, Дениз Байдар, Оузхан Коч, Демет и Тугай Мерджан)

Капитане, капитане, какво ти е морето Stuck Out Tongue

Вчера от плейлиста на Демет ми се заби тази песен в главата (Harun Kolçak - Gir Kanıma)

И се оказа, че ми е позната от тук >>> https://twitter.com/i/status/1441666282370310148

Някои неща не се променят People DancerMusical Note А този чичко ме телепортира направо във времената на Ники Априлов и "Като лъвовете", въреки че реално прилича повече на Миодраг Иванов Joy

Чакаме новата реклама и домакинството на наградите на 5-ти декември Nature Sparkles

# 693
# 694
Пепелче, за момент помислих, че е с модификация на синьото ансамбълче от финалната реч в DEK, само че онова сако беше по-дълго и вместо с поличка, беше комбинирано с панталон и бюстие - т.е. - нищо общо Joy Важното е, че може да се напазарува от "кой разбира, тук се спира" Kissing Smiling Eyes

За сравнение:

Руткай вчера беше на снимки по нощите и пусна това стори, в което нещо се бъзикаше с Демет, че той е дошъл, а нея я нямало... само че така и не разбрах дали има нещо общо с рекламата на Пантен, или си е някакъв техен вътрешнозаводски хумор Stuck Out Tongue

И малко фемили стокинг - брат ѝ Волкан и баба им вчера си бяха в гр. Кешан, където и Демет е прекарвала ваканциите си всяко лято, преди да започне със сериалите. Обърнете внимание на гръцките надписи. Александруполис е на 70 км., а Ивайловград на 100 км. Wink

Нищо не ни убягва Sunglasses

# 695
  • Плевен / София
Скрит текст:
Пепелче, за момент помислих, че е с модификация на синьото ансамбълче от финалната реч в DEK, само че онова сако беше по-дълго и вместо с поличка, беше комбинирано с панталон и бюстие - т.е. - нищо общо Joy Важното е, че може да се напазарува от "кой разбира, тук се спира" Kissing Smiling Eyes

За сравнение:

Руткай вчера беше на снимки по нощите и пусна това стори, в което нещо се бъзикаше с Демет, че той е дошъл, а нея я нямало... само че така и не разбрах дали има нещо общо с рекламата на Пантен, или си е някакъв техен вътрешнозаводски хумор Stuck Out Tongue
Скрит текст:

И малко фемили стокинг - брат ѝ Волкан и баба им вчера си бяха в гр. Кешан, където и Демет е прекарвала ваканциите си всяко лято, преди да започне със сериалите. Обърнете внимание на гръцките надписи. Александруполис е на 70 км., а Ивайловград на 100 км. Wink

Нищо не ни убягва Sunglasses
Моят роден град Sunglasses
Здравейте момичета,
Благодаря ви за споделеното...
Спокойна работна седмица....

# 696
Гости, те по права линия са и по-близо даже Wink До Одрин се лови българско радио без проблем Kissing Face

Преди бях писала, че предполагам, че бабата на Демет по майчина линия се казва Назие - вече мога да го потвърдя със сигурност Blush

Иначе днес е излезнала тази статия относно наградите "Златна пепруда":

Шоу по откриването на нощта на наградите "Пантен - Златна пеперуда" ще предизвика голям шум. За шоуто, което ще бъде водено от известната актриса Демет Йоздемир, ще се говори дълго. Най-известните артисти на Турция ще изпълняват песни на сцената.

Пише също, че ще има 40 категории. Споменава се и някакво гласуване в два тура, но доколкото знам, наградите ги определя професионално жури (те и затова именно са толкова престижни). Може да са само номинации, знам ли. Повече информация ще има скоро на сайта на събитието >>> https://www.pantenealtinkelebekodulleri.com/

Да идва 5 декември тогава Heart Eyes

# 697
Привет
Благодаря на всички, които се грижат за градината на Демет, да е толкова свежа и красива

Днес РД празнува Енгин Озтюрк  Champagne

Поздрав от Демет Blush

С днём рождения мой дорогой! Будь счастлив всегда, всегда

# 698
Лиленце Flowers Hibiscus

Не само Демет честити рождения ден на Енгин, ами и Наз, и Каан от DEK се отчетоха Kissing Smiling Eyes

Да припомним, че и Енгин беше отбелязъл нейния празник Nature Dizzy

Хубаво е, когато се запазят колегиалните отношения и след края на сериалите. Страхотен пример е партньорството на Демет с Екин Коч Heart Днес излезе трейлърът към сериала му с Ураз - "3 куруша". Реакцията на Демет е красноречива Hands Facepunch

Феновете им още от времето на Айлин и Тилки полудяха от кеф Sunglasses

И тук отвярм една скоба, че още тогава заради страхотна химия на екран между двамата, са се опитвали да припишат връзка на Демет с Екин, само че истината е че той е бил гадже с актрисата, която играе с тях в SBSV съперницата на Айлин - Чаала (Дила Данъшман).

"Първият удър, който понесохме"

И по неведомите пътища на съдбата, ето я същата Дила с другия Коч - Оузхан Stuck Out Tongue Winking Eye Видеото малко на компилация ми прилича, но не съм чак толкова запозната с творчеството му, за да се изкажа кога е правено, при положение, че песента е доста по-стара. Нейсе Kissing Face

Не знам с какво ви обогати тази информация, ама да си я кажа Joy

Иначе Демет си е подкрепила и Озито с един лайк на представянето на новия сезон на "Гласът на Турция"

Разни други:

"Учителят само ловеше риба, постоянно"

Любимите ѝ маргаритки от вчера с надпис "Отново съм с изненади"

Това от феновете се възприема така:

"Напълно полудяхме"

Напомняне за музикалната ѝ листа в Spotify https://twitter.com/i/status/1442816767693254657
"Почивката може да приключи, но не и ваканционното ни настроение. Ако още не сте видели листата ми, можете да ѝ хвърлите един поглед."

Също така беше споделила, че е изгледала нашумелия по Netflix сериал Squid games за един ден Flushed

От много места чувам, че бил страшно интересен. Явно ще трябва да се гледа Stuck Out Tongue

И ако си мислите, че информационният блок приключва - не, никак Stuck Out Tongue Winking Eye Сега подхващам Златните пеперуди Joy

Демет като посланик на Пантен е лице на наградите Hands Nail Care Известява ни, че вече официално са отворени категориите за гласуване: https://pantenealtinkelebekodulleri.com/

На началнаа страница ни посреща така

В "Хюриет" излезе допълнителна информация. Ще споделя само новите моменти:

- Номинирани са артиси, творили през последната година-година и половина.
- Първият кръг на гласуване продължава до 8 октомври, за да може да останат само по 10 имена в категория.
- Във втория кръг вече ще се включи и професионално жури, като вотът му ще бъде с тежест 30% във формирането на крайния резултат, а 70% ще дойдат пак от публиката.
- Водещи на церемонията по самото раздаване на наградите ще са Чаала Шъкел и Джем Давран, докато Демет ще води откриващото шоу, защото все пак е и номинирана в няколко категории... би било доста забавно, ако трябва сама да се обяви като печеливша Stuck Out Tongue Closed Eyes)
- Традиционно шоуто ще е в залата за сценични изкуства - Зорлу

Така беше през 2018 и 2020, ще трябва да почакаме до декември, за да видим как ще е през 2021 г.

В туитър, след коментар от феновете, че не знаят как ще издържат до тогава и на въпрос дали и тя се вълнува, е отговорила: "Така съм Flushed "

И вече наистина за финал - Hello качиха в HD качество клипчето от снимките за септемврийския им брой, ако на някой му трябва във висока резщлюция случайно Kissing Heart

# 699
Кати, благодаря! ❤️
Обичам репортажите ти! ❤️

Малко ти се губят някои снимки или аз не ги виждам, но е ясно за какво става дума. 😀

# 700
Цитат
Не знам с какво ви обогати тази информация, ама да си я кажа Joy

Blush

Кате Gift Heart Пиши, пиши, супер си Hands Clap

# 701
Малко ти се губят някои снимки или аз не ги виждам, но е ясно за какво става дума. 😀
Пепелинче Heart На мен всичко си ми излиза. Може временно да е било нещо от интернет връзката, знам ли Rolling Eyes

Иначе Демет вчера даде гласност на поредния случай на насилие в Турция, но тъй като става дума за 12-годишно момиче, в последствие е махнала видеото, което самото дете е заснело... (по прицип не може да се използва образът на малолетни, без съгласието на родителите, които в случая са и самите насилници...). Демет е коментирала, че може да е действала прибързано и в момент на афект, но призовава случаят да се разследва и да не се мълчи пред подобни прояви...

И да минем на по-весела вълна - с Оузхан вчера са били на някаква голяма сватба. Кочов се е изявил и на сцената, а Демет в танците Wink

Кратко видео с видни балкански ритми >>> https://twitter.com/i/status/1442979894758096898

Тази русичката зад Демет е Сабиха Орманджъ, познават се от преди години, когато беше със Сечкин (най-вляво е на долната снимка) Sunglasses

Прекрасен ден ви желая Kissing Heart

# 702
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Благодаря ви за всичко споделено.....
Кате,нагледно как преглеждам новинарската ти емисия Heart Kissing Heart

# 703

Човекът една плочка няма Smile

# 704
Ех, че хубава рокляяяя! 😍😍😍

Общи условия

Активация на акаунт