Отговори
# 705
Пепелче, точно четях поредните коментари как могла да излезе така Joy И на мен в първият момент не ми хареса комбинация, защото по принцип не долюбвам кафевия цвят, но имам чувството, че ако мине един ден без някакви критики към Демет, земя и небе ще се съберат и ще дойде краят на света Scream Аз на тази снимка виждам една огромна усмивка Kissing Smiling Eyes

Затова сега ще донеса детайлното разследване на дрехите на Демет, което нашето момиче Симона прави невероятно професионално Hands Clap и това ансамбълче ще се появи 5 пъти - ей, така за разкош Stuck Out Tongue Winking Eye

Още снимки от вчера със Сабиха и компания Sunglasses

Отново с Дениз и Тугай

И на рождения ден на мениджърката Гьозде Йълмаз със сина ѝ - Дениз Али People Baby

П.С. Съвсем бях забравила, че е омъжена за Онур Сайлак.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 23:05 от super_katia

# 706
  • София
Кате благодаря за информацията💗💗💗
Песента на Коч е от преди 2 години и е снимана в Чифлика на Санем от РП, знам, че Коч прави акустичен албум някъде преди около 1 година и в акустични му албум е включена тази песен. Аз мисля з, че друг път съм писала той е зад кадър в Гласът на Турция от много години и сега влиза в журито. Между другото е голям музикант и професионалист.

# 707
Здравейте, момичета Flowers Hibiscus

Нося малко gif-чета от HD версията на видеото от снимките за Hello. Има и по-хубави, но са много тежки за сайта и няма как да ги кача...

Отново са питали Токио дали Демет има нов проект.

Написал е, че със сигурност провеждат срещи, но не е чул да има подпис. Демет вероятно му била сърдита, затова не смеел да попита Sunglasses (Като гледам какво емотиконче е сложил, явно се шегува).

Вчера се навърши една година от завръщането на DEK на екран, след принудителната ковид пауза. Слагам една прекрасна Зейнеп Heart Eyes

И водещата Елифе Йълмаз са я питали в какви отношения е с Демет. Отговорът е Sparkling Heart

Та, така Kissing Smiling Eyes

# 708
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Петък е....отпуснете сърцата идват два почивни дена.... Grinning

Кате Heart

# 709
Продължават да питат Токио за Демет...

Някой: - Според Вас този сезон Демет ще участва ли в сериал?
Токио: - Ще участва.

Някой: - Познавате ли се с Демет?
Токио: - Роднини сме, всички го знаят.

Пантен пишат, че скоро ще станат ясни искрящите им звезди Nature Dizzy

Аз по силуетите им не мога да ги позная, но скоро имаше слухове, че Ахсен Еролу, Мелиса Сезен и Джемре Байсел също ще участват в популяризирането на марката, така че бих заложила на тях Stuck Out Tongue Пък Демет си остава нещо като кралицата-майка Wear Crown

В последната си публикация е споделила тази част от някаква къса рокля можеби и е отбелязала Руткай.

Явно работят по нещо, но го пазят в тайна Kissing Smiling Eyes Златният цвят отново навежда към Пантен...

В тази връзка, още по-наблюдателните фенове са забелязали, че топ-стилистът на коса Грегъри (какви длъжности има само Animal See No Evil) от 2 дни е в Истанбул Sunglasses Демет му е харесала снимката... Kissing Face

И преди това са работили заедно People Dancers

Да видим какво ще излезе в крайна сметка.

П.С. Сега виждам, че и Ранини се е включила в коментарите на Токио

Написала е, че вчера вечерта е казала на Демет да избира между нея и него. Демет била избрала Ранини, затова не му давала информация за новия ѝ проект.

Демет е написала, че сега е в много трудно положение Joy

Всичко е на шега разбира се Hands V

# 710
Кати, 🤩 скоро си мислех, че Джемре ще. Е достойна наследница на Демет - какво косище има  и тя! ❤️

# 711
Еха, работят по озвучаването на "Любовни тактики" - браво на Шуки, че ни извести Heart Eyes

Демет продължава да си мълчи и да пуска само снимки-загадки Wink

Това, което феновете-агенти разгадаха е, че е последвала Сара Маранди, която е фотограф и художествен директор. Работила е с редица световни знаменитости и за някои от най-големите марки (Nicole Kidman, Tina Fey, Penelope Cruz, Gisele Bündchen, Cindy Crawford, Kerry Washington, Eva Longoria, Doutzen Kraus)... Вероятно и тя е дошла в Истанбул за рекламата на шампоаните Stuck Out Tongue

# 712

Кати, 😍 сигурна съм, че има какво да ни разкажеш. 😀

# 713
Виж, как добре ме познаваш, Пепелче Kissing Heart

Продължавам, откъдето спрях - озвучаването на "Любовни тактики" Musical Note Не че нещо, ама много ми се гледат Аслъ и Керем вече Heart Eyes

Явно е било студено в студиото (или след него), че и двамата са се облекли плътничко Animal Bear

Иначе партньорството между Демет и Шюкрю изглежда много хубаво. Вчера тя пусна едина публикация за поредното детенце, болно от СМА (направо ми скъса сърцето малката душичка Sleepy) и Шюкрю направи същото, малко след нея Revolving Hearts

Също така и двамата отбелязаха световния ден за защита на животните Animal Paw Prints Демет, хранейки котките в махалата и с нейния султан Дживан Animal Kissing Cat

Шуки с призив срещу лова на животни и спомен с някакво улично куче Animal Dog

С новия ѝ любим инстаграм филтър Sunglasses

Вчера беше споделила и един пост на известната комичка Ясемин Сакаллъолу (и друг път е споделяла нейни неща) относно темата с теглото на хората...

Накратко, предисторията е, че някаква жена е помолила да се снима с Ясемин и ѝ казала колко я харесва още от времето на "Харбийе". Погледнала е снимката и ѝ казала: "Ау, качила си килограми, трябва да отслабнеш". Ясемин я попитала дали се шегува, на което жената отвърнала, че е съвсем сериозна и че щом тя е успяла да свали 30 кг., то и Ясемин трябва да го направи Flushed От шока, Ясемин не е знаела какво да отговори, но е решила да го напише в инстаграм, за да стигне до въпросната жена, която твърди, че я харесва:

"Като кажеш на някоя жена, че ако отслабне ще стане много красива, не ѝ правиш услуга... Няма нужда другите да те информират, че си надебелял, нито пък ти да го казваш на когото и да било. Това, че си отслабнал 3-5 кг. не ти дава правото да натякваш на другите - "отслабни и ти". В страната ни има достатъчно специалисти по темата (диетолози). Възможно ли е да не налагате мнението си кой как трябва да изглежда? Защото в Турция има много жени, които изпитват емоционален глад и няма нужда да бъдат допълнително обвинявани. Тоест стига с това... (буквално сити сме)"

Скачам на друга тема - подкрепата за Оузхан в "Гласът на Турция". След озвучаването на "Любовни тактики", Демет бързаше да отиде у него, за да гледат заедно предаването. Приятелите му също се отчетоха People Dancers

Една от големите фенки на Демет е направила доста сполучлив монтаж с нейното изпълнение на "Aldatildik" от новогодишното шоу и реакцията на Оузхан от събота, когато някой друг е пял същата песен >>> https://twitter.com/i/status/1444666974945091588

Майката на Оузхан също му е пожелала успех и може да се види невербалната комуникация между нея и Демет под поста ѝ - сърчица, целувки Kissing Face

Друга тема - Пантен Animal Lion Станаха ясни кои са новите им блестящи звезди Nature Dizzy Няма изненади за нас Wink

Демет ги е харесала всичките Hands Clap

Все пак не е лесно да си баш Пантен феята Stuck Out Tongue

И за финал - от години се провежда кампания за борба с рака на гърдата под мотото "Розова топка", с която се поставя началото на сезона в баскетболното първенство на Турция. Всяка година лице на кампанията е някоя известна личност. Вчера пуснаха тази снимка с въпроса кой според нас държи топката този път.

Феновете започнаха с разследвания и някои твърдят, че косата на Демет не може да се сбърка >>> https://twitter.com/i/status/1445014548977700872 Heart Eyes Разбира се, има и други актриси с разкошни коси, но и аз съм склонна да мисля, че това е Демет Ribbon

Съзнателно пропускам още 2-3 нещица, че сигурно станах много досадна вече Nerd

# 714
Катииии, ❤️😍❤️давай,  даваййй!
Зелен 🚦

# 715
Идвам с поредните клюки Joy

Нашата приятелка Бирсена Cupid е писала, че преговаряли с Айтач Шашмаз и Керем Алъшък (който и да е той) за "Интибах". Новите сценаристи на сериала са Атасай Коч и Туба Доан (и те не ми говорят нищо като творчество).

Тъй като се споменава и нейното име, Демет веднага реагира, припомняйки публикацията си от юли, че ако има нов проект, първо от нея ще научим...

И продължи да си гледа "Да срещнеш Джо Блек" с Брад Пит и Антъни Хопкинс Kissing Smiling Eyes

Даже го е онагледила с пуканки след коментар на фенка >>>

"Сега, след като спря хаоса, можеш спокойно да продължиш да си гледаш филма, бебиш"

Иначе пак се беше загрижила за уличните котки в Измир

От Пантен пак ѝ благодарят за сътрудничеството им

"Скъпа Демет,

Много се радваме, че прибавихме още един проект в съвместната ни, специална и красива работа. Благодарим ти за фантастичната енергия по време на снимките. Продължаваме да показваме силата на косата ти...

Семейството ти Пантен"

И последно - вчера актрисата Ясемин Язъджъ, която също участва в "Любовни тактики" беше пуснала стори с кръстословица, в която се появява и нашата любимка Сакине, т.е. актрисата, която я изпълнява Зухал Wink Двете в момента играят в "Последно лято"

Не знаех, че е толкова известна Yum

# 716
От Демет днес:

# 717
Florale Purple Heart Много е красива Демет на снимката, която си споделила Heart Eyes

Още един леко пикселизиран кадър от днес. За сметка на това е украсен със зловещото момиченце от Squid Game (така и не съм го започнала този сериал и не знам какво точно представлява тази малката, ама нейсе - някой ден ще стигна и до нея Kissing Smiling Eyes)

Присетила се е и за Дживан като малък Animal Heart Eyes Cat

От Наз от DEK разбираме, че ѝ е изпратила цветя по повод новата ѝ театрална премиера Hands Clap

"Нека това бъде едно пътуване, изпълнено със светлина. С пожелания да се насладиш на всеки момент на сцената. Обичам те. Демет Йоздемир"

Наз е написала: "Скъпата ми приятелка. Добре, че те има. Довечера очите ми ще търсят очите ти." Явно Демет ще я гледа в залата People Two Women Holding Hands

Постановката се казва "Булки във ваната". Това е промо-клипчето и афишът >>>

И като сме на театрална вълна, Шуки ни известява, че днес било денят на Лудия шапкар. Мюзикълът "Алиса" е друга постановка, която преди години Демет беше гледала на живо със Сумру Явруджук (тогава по-скоро заради Серенай, отколкото заради Шуки, но няма да издребняваме сега Stuck Out Tongue).

Изчезвам, че имам някои задачки Kissing Heart

# 718
Демет е с розовата топка, тази година Hands Plus1

Инициатива за превенция на рака на гърдата.

Благодаря ви за споделеното и новините!! Flowers Bouquet

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 14:14 от Airra

# 719
Много се радвам за Демет Revolving Hearts Слагам тази снимка в по-добро качество.

Излезе и статия по въпроса с повече информация от https://www.haberler.com/

Проектът „Розова топка на полето“, който се провежда всяка година през месец октомври - месецът на осведоменост за рака на гърдата, в сътрудничество с медицински център Анадолу и спортен клуб Анадолу Ефес, обръща внимание на важността на ранната диагностика при рака на гърдата. Успешната актриса Демет Йоздемир е тазгодишният доброволен застъпник на кампанията.

Розовата топка отново ще бъде на терена в мача от Turkish Airlines Евролигата, който ще се играе между спортния клуб Anadolu Efes и Unics Kazan в четвъртък, 21 октомври. Двубоят ще се изиграе в зала Sinan Erdem и ще започне в 20:00 часа.

Демет Йоздемир: „Не трябва да избягваме редовните прегледи“

Успешната актриса Демет Йоздемир, която доброволно подкрепи проекта, беше пред обектива с "Розовата топка". Позирайки на друг поддръжник на проекта, майстор-фотографа Тамер Йълмаз, Йоздемир каза: „Много съм щастлива, че мога да помогна за повишаване на осведомеността по такъв важен въпрос. Надявам се, че мога да допринеса повече жени да направят крачка към здравето си. Припомняйки, че ранната диагностика на рака на гърдата спасява животи, Йоздемир каза: "Жените трябва да ходят на преглед на гърдата след определена възраст. Не трябва да бягаме от контролните прегледи, мислейки, че това няма да се случи с нас. Много е важно да напомняме на себе си и на близките си за това и по този начин да предпазим повече жени от тежките последици от рака на гърдата."

Кампанията има и рекламно клипче, когато имам време ще го преведа >>>

Както се казва nerden-nereye (от къде тръгваш, къде стигаш)

Струва ми се, че и сестра ѝ Деря се е вдъхновила, та и тя се е спретнала в розово Wink

Иначе излезнаха снимки от вчерашното представление на Наз. Явно е минало много добре. Освен Демет и Оузхан са присъствали още Ханде Доандемир, Бурджу Бириджик и Фуркан Андъч.

DEK подкрепа и в лицето на Каан + Демет, разбира се

Преди начлото на постановката журналистите зададоха няколко въпроса на Демет и Оузхан

Стандартните шеги и закачки Kissing Smiling Eyes По-късно ще го преразкажа евентуално.

Пазете се Mask

Общи условия

Активация на акаунт