Отговори
# 645
DariVale, за Оузхан аз съм 50:50, още не мога да му хвана спатиите, но времето ще покаже дали е добро или лошо пътуване, ако изполваме терминологията на Демет Nerd

Преди малко Hello пуснаха видео от фото-сесията. Прекрасна е Демет Heart >>> https://www.instagram.com/p/CTex-I-lZRr/

И поредната реклама за hepsiburada. Този път темата е грижа за кожата Kissing Face

# 646
# 647
От стори на Наз (Емине от DEK) разбираме, че с Демет са заедно в момента Heart Eyes Много хубаво приятелство си изградиха.

И още ми е пред очите сцената, в която се караха на стълбите в Балат (от 2:40 мин. нататък)

# 648
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
В предишен пост писах, че започнах ДЕК...При това гледане, стигнах до 21 епизод, и от дистанцията на миналите емоции при първото гледане искам да споделя....Който не го интресува да не чете...
Скрит текст:
Мюжгян беше катализаторът на падението на Мехди....В характерът му имаше много трески за дялане, но ако нямаше огниво, нямаше да има и огън. Нямала е смелост да се отдаде на любовта си към Бурхан и направи всичко възможно да провали животът и на брат си и на сестра си. Не мога да толерирам отношението на Мехди към Дилара/Кибрит/ и поставянето и в ролята на арбитър на отношенията между него и Зейнеп.
Как съм търпяла Сакине...Добре, че мога с мишката някой път да си я спестявам....Постояното и пророкуване на бедствия, ако Зейнеп излезе извън канона на обичаите ме вбесява. Не мога и да си обясня как Джемиле от разбираща Зейнеп и отстояваща правото си на личен живот се обърна на 180 градуса....
Продължавам да гледам...

# 649
Гости, с удоволствие чета впечатленията ти от повторното гледане на DEK, така че продължавай да споделяш Heart

Сега да влезна в ролята си на дежурна радиоточка и да подкарам новостите около Демет Stuck Out Tongue Closed Eyes

С Чидем Акман (козметичка): "Моя красива Демет, винаги се разхождай без грим - естествената ти хубост е в сигурни ръце Nerd "

С гримьора Серхат Шен Hands Clap

През артистичната призма на Марта Heart Eyes

Първият учебен ден някъде е започнал така People Raising Hand

Не става ясно кой е градът, иначе бих организирала едно дегустационно ходене до там, защото Италия винаги е добра идея Stuck Out Tongue

От фотографката още 2 снимки в HD качество.

От серията - чудя се вече от какъв ъгъл да се снимам Joy

С Еджем, Дениз и Пелин от "Тактиките" - последните две се оказва, че са родени на една дата People Dancers

ЧРД и на мениджърката Айше Баръм Flowers Rose

Изпробване на филтъра, който носи нейното име (писах вече, че българка го е направила) върху котката на сестра ѝ Дерия Animal Smile Cat

Включване от Бирсен, че това е любимата ѝ сцена с използване на сенки + коментар: "Какъв сериал беше само!" Тук си представете, че слагам едно гигантско мънисто против уроки Stuck Out Tongue Winking Eye

Статия от Джемал Гюнбаш за 10 личности, които имат собствен стил. За Демет е написал:

"В последно време много харесвам Демет Йоздемир. Според мен тя вече хем добре познава тялото си, хем сякаш се върна с напълно нова енергия сред нас. Това като че ли се дължи на любовта. Напоследък обича комбинациите със сака (като мен) и ги носи добре, нека да продължава в този дух. Между другото, не харесвам фосфорните цветове и не на всеки отиват, но Демет Йоздемир ги носи великолепно. Например, този месец се появи на корицата на списание - веднага изтичах да си го купя, бях особено любопитен за останалите снимки вътре в списанието. Кадрите напълно оправдаха очакванията ми, харесаха ми страшно много, за вас не знам!"

https://www.milliyet.com.tr/pembenar/cemal-gunbas/kendi-modasini … s-10-unlu-6591939

П.С. Да се похваля, че и на мен приятели ми изпратиха една бройка от сп. Hello. Казаха ми, че едвам са я намерили Sunglasses

С любимия Animal Ram

С номинация за най-добра актриса от 61-вите Златните награди на Истанбулския университет https://t.co/j1ElN3LcHt?amp=1

Появиха се и някои слухове относно евентуалния нов проект на Демет >>>

Слух 1 - за "Ханедан" (адаптацията на "Династията") в главната роля ще влезне Демет - въпросът е дали Йоздемир или Евгар. Една от двете щяла да бъде. Каналът, по който ще се излъчва още не е ясен. Споменавало се и името на Енгин Акюрек...

Слух 2 - за "Интибах", който ще върви по Канал Д, се спрягало името на Чаатай Улусой и някоя от Демет/ Дилан Чичек / Алина Боз / Йозге Гюрел...

Много измислени ми звучат тези слухове, но все пак да ги споделя Kissing Smiling Eyes Вече съм любопитна коя ще е следващата ѝ роля https://twitter.com/i/status/1435427751528439810

Добре че и този път бях кратка Satisfied

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 23:31 от super_katia

# 650
# 651
Кати, 😍💕❤️

Това с пицата е много мило, повече от всякакви награди или ласкателства от козметици и гримьорни (те винаги са готови да те предадат, когато слезеш от трона).

Бирсен що не си гледа работата? 👿
Аз ли съм мнителна или пак хвърля отровни стрелички, сякаш Демет друг успешен филм няма.
Или акция за реабилитация на оня калпазанин дето си губи времето в Италия.
Ама ха, 🐍 .. 🤢

# 652
Florale Flowers Hibiscus Този Кристиано май се опитваше да се представи за мениджър на Демет за Италия, а всъщност единственото общо нещо, което има с нея е една снимка от летището в Милано Joy

Иначе, ако това е пицата "Демет", за която бяха писали и в туитър и която споделих - авторът ѝ Лучано е печелил разни пица-шампионати Pizza

Рецептата, която са сложили е: 100 гр. усмивки, 100 гр. свежест и 100 гр. красота.

Току-виж някой ден стане популярна, колкото Маргаритата хахаха Animal See No Evil

Пепелче, забелязала си сигурно, че Бирсената винаги я споменавам в комбинация с мънистото против уроки... Но в случая, вероятно защото сме на едно мнение, не мога да я упрекна. Сцената наистина е легендарна Heart Eyes И ми се струва, че публикацията ѝ е задочен отговор на споровете между феновете на новите ром-коми кой как използвал сцените със сенки и кой от кого копирал... Никой не е измислил топлата вода, но да не забравяме, че в Птичката половината сериал беше изграден около тази сцена Kissing Face Така че и аз смятам, че в това отношение водят по точки Sunglasses

И най-новата снимка с Еджем.

Това момиченце ѝ се залепи като гербова марка Rolling Eyes Или поне така изглежда...

# 653
  • Плевен / София
Кате,благодаря за актуалната информация....
Аз продължавам с моите вълнения от ДЕК...
Скрит текст:
Само вина ли може да изпитва Зейнеп? това я попита Саваш....
Ами какво друго да изпитва...От съвсем малка това чувство е насаждано в нея...Него използва Сакине, за да постига целите си....Даже Мехди го направи....че не го е обичала.....А какво е любов? Да отвлечеш жена, да откажеш да приемеш раздялата, нежеланието за комуникация...това любов ли е? Аз не бих си пожелала такава любов...По добре да не ме обичат....
Много ми харесва образа на Саваш....

# 654
Хубав уикенд

# 655

Катенце, 🤩 на тебе оставям да сложиш останалите снимки и репортажа. 😀

# 656
Пепелче, слушам и изпълнявам Kissing Smiling Eyes

С тази импровизирана фото-сесия Демет се присъединява към момичетата, промотиращи френската марка Jacquemus  https://www.jacquemus.com/

Модният блог "Мода и високо общество" са се е питали кой в Турция първи ще се появи с техните модели и отговорът не е закъснял Wink

Вчера е имало кратко включване на живо в инстаграм с актьорите от комедийния театър, в която ще видим Демет на 20 септември Sunglasses

Личи си, че и с тях се разбира прекрасно. Викаха я да дойде при тях на репетиция, че им липсвала Revolving Hearts Където мине това момиче, оставя приятели Heart Eyes

Питали са единия от тях - Емре Аслан дали са я харесали. Отговорът е King Wear Crown

Ето и запис на въпросното включване:

Също така е изненадала едно италианско момиченце, което ѝ е голяма фенка за рождения ѝ ден:

Това е тортата ѝ Smile

Феновете добре са измислили този колаж Demet Surprise Joy:

"Зад всяко твое запазване на мълчание, излиза по една изненада"

Да видим коя ще е следващата Hands Nail Care

# 657
Ех, как ме радва с позитивизма си това момиче.
И харесвам, че всички я харесват. 😀

# 658
Страхотна Демет! Много талантлива и много красива! Слънце! Gift Heart

Кате Green Heart  благодаря за всичко !

# 659
Добро утро или добър ден - за който, както е Kissing Smiling Eyes

От рано Демет Surprise се е активирала Joy Вчера беше до късно с Руткай някъде навън, а сега отново са заедно на някакви снимки People Dancers

"Много се вълнувам"

Рутки малко повдига завесата: "Един ден в лукс. Добро утро."

Така като гледам златните рокли, окачени на заден фон, можеби снимат новата реклама за Пантен, тъй като това е техния цвят Yellow Heart

Каквото и да е - успех Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт