Връзка с непълнолетно момиче

• 8 494
  • 137
  •   1
Отговори
# 45
Ма ние можем много членове и алинеи да му цитираме, ама няма общо с казуса....
Ако ще си измисляме фактическа обстановка, давайте да пишем разкази или романи....

На мен като завършил и практикуващ юрист ми идва да посъветвам някои "колеги" незабавно да си скъсат дипломите...
Ще подмина самодоволството и високомерието ти, но като занимаващ се с наказателно право от 25 години имам доста ексцентрични наказателни дела, които са далеч от обичайното и приемливото .
Момчето нека бъде предупредено, че не е съвсем безобидно, ако нещата зазлеят . Няма да му развивам хипотези, посочих член в Наказателния кодекс, каквото беше и питането.

# 46
JoyПравете си секса и хич да не ти пука. Така ами, щом си се решил, няма да се отказваш я.
Може и да си заживеете заедно, и тя да си забременее. Е, тогава вече ще усетиш някои неща.
Честит 1 април на автора!

# 47
  • Далечният изток
Скрит текст:
Ма ние можем много членове и алинеи да му цитираме, ама няма общо с казуса....
Ако ще си измисляме фактическа обстановка, давайте да пишем разкази или романи....

На мен като завършил и практикуващ юрист ми идва да посъветвам някои "колеги" незабавно да си скъсат дипломите...
Ще подмина самодоволството и високомерието ти, но като занимаващ се с наказателно право от 25 години имам доста ексцентрични наказателни дела, които са далеч от обичайното и приемливото .
Момчето нека бъде предупредено, че не е съвсем безобидно, ако нещата зазлеят . Няма да му развивам хипотези, посочих член в Наказателния кодекс, каквото беше и питането.
... който няма нищо, ама нищичко общо с въпросите на автора.
Изобщо нямам намерение да си меря знанията или практиката с когото и да било. Изразявам мнение.

# 48
Авторе, "успокой топката", никакво съдебно преследване не те грози на този етап. Момичето, с което живееш, е навършило 14 години. Прочети постинг  #16 на Теуа75, където е показана допустимата възраст за психо-физическа годност за даване на съгласие относно извършване на полов акт. Както става ясно от постинг #16, тази възраст за България е 14 години, а твоята приятелка ги е навършила /на 15 е/. Същото ти го е написала и друга потребителка - Ms. Gorgeous. Посоченият от hypodermic чл. 152 от Наказателния кодекс няма никакво приложение в случай като описания в темата, когато сексът с лице, навършило 14 годишна възраст, е доброволен, защото този текст от закона /чл. 152 от НК/, се отнася до изнасилването, съответно - с различните му квалифициращи /по-тежко наказуеми/ елементи.
Никога обаче човек не е застрахован, че нещата в живота няма да се променят - например - да си влошиш в даден момент отношенията с момичето или то да се прибере и да започне да слуша родителите си, и тогава, ако девойката реши да те натопи - сама или под влиянието на "родителското тяло", тогава наистина е възможно да имаш неприятности, и то не малки.
Написаното от Tays не е съвсем лишено от основание. Намира ли се приятелката ти под някакъв вид зависимост от твоя страна или надзор, или нещата са напълно, напълно свободни и доброволни?
Ако темата е пързалка, честит 1-ви април!

# 49
  • София
Кога става на 16?

# 50
Marianna_123, ако всичко е доброволно, розово и се обичат- защо авторът се тормози с въпроси за последствия? Аз лично от практиката си на асистент на адвокат знам за потресаващ случай за присъда за изнасилване, и то в случай че и двете лица бяха пълнолетни, просто жената беше решила да върши мизерия.... Тъй че всичко е възможно.

# 51
Така искам да благодаря на юристите за помоща и мненията! Темата не е по случай първи април с две думи не е майтап. Притесненията ми не идват от това, че я насилвам или, че не казвам самата истина, а че съм такъв като човек искам да си вържа гащите както е речено и да нямам проблеми!
По-горе видях, че някой написа, че живея с нея, но то не е така явно човека просто не е разбрал, затова оточнявам - Аз не живея с нея, тя живее с родителите си, които я тормозят!
Ние се обичаме, но винаги бих се разделил с нея ако знам, че ме грози опасност и ще има последствия.
от Tаys разбрах, че за сега няма опасност, но да си имам едно на ум какво върша.
Така прегледах и точките в закона и разбрах, че като цяло няма точка, която да е точно за моя случай така, че ако се стигне до там ще трябва адвокатът ми да си знае добре работата.
Мисля, че може да приключим темата до тук, няма смисъл от празни приказки, но все пак ако някой има още точна информация аз с радост бих я прочел и ще се радвам за допълнителна помощ!

# 52
Marianna_123, ако всичко е доброволно, розово и се обичат- защо авторът се тормози с въпроси за последствия? Аз лично от практиката си на асистент на адвокат знам за потресаващ случай за присъда за изнасилване, и то в случай че и двете лица бяха пълнолетни, просто жената беше решила да върши мизерия.... Тъй че всичко е възможно.
Hypodermic, както съм написала в поста си, всичко е възможно, ако някой започне да "топи" някого и да си съчинява. Животът и действителността не са статични, а променливи и многообразни.
Засега по темата се доверяваме на автора, който неколкократно и убедено твърди, че момичето е с него доброволно. Другата страна няма как да я чуем, освен ако и тя не започне да пише тук или да си пусне тема.  Neutral Face

# 53

Ние се обичаме, но винаги бих се разделил с нея ако знам, че ме грози опасност и ще има последствия.
от Tаys разбрах, че за сега няма опасност, но да си имам едно на ум какво върша.
Така прегледах и точките в закона и разбрах, че като цяло няма точка, която да е точно за моя случай така, че ако се стигне до там ще трябва адвокатът ми да си знае добре работата.
Мисля, че може да приключим темата до тук, няма смисъл от празни приказки, но все пак ако някой има още точна информация аз с радост бих я прочел и ще се радвам за допълнителна помощ!
От болднатото си личи колко я обичаш....

# 54

Ей това е любов, да!

# 55

От болднатото си личи колко я обичаш....

Като цяло не знам защо се хванахте точно затова, което написах, но реално ако има опасност от затвор за мен по-доброто и умно решение е да се разделя с нея това не значи, че не я обичам.. Ама вие ганьовци се хванахте точно затова, което написах и го разбрахте по погрешен начин

# 56
Хората биха казали, че си педофил ако си на 18 и се срещаш с 16 годишна. При теб е по-зле положението. Според мен е отвратително.

# 57
Ганьо си ти.
Тази тема изобщо е една голяма първоаприлска пързалка.

# 58
  • София
Моят Ганьо е женен за съфорумка, та не знам Laughing

# 59
Така искам да благодаря на юристите за помоща и мненията! Темата не е по случай първи април с две думи не е майтап. Притесненията ми не идват от това, че я насилвам или, че не казвам самата истина, а че съм такъв като човек искам да си вържа гащите както е речено и да нямам проблеми!
По-горе видях, че някой написа, че живея с нея, но то не е така явно човека просто не е разбрал, затова оточнявам - Аз не живея с нея, тя живее с родителите си, които я тормозят!

Така, значи искаш да чукаш осмокласничка, ама само ако си вържеш гащите и не те грози опасност от съдебно преследване, иначе веднага ще биеш отбой, макар че много я обичаш. Голям си плужек, знаеш ли.

Според мен законът нищо няма да ти направи, но техните винаги могат да ти наместят кокалите. Напълно заслужено при това

Общи условия

Активация на акаунт