Азиатска козметика и грим - 21

• 57 066
  • 782
  •   1
Отговори
# 150
  • софия
Здравейте! Blush
За първи път ще пускам поръчка в joolse, и тук възниква следващия ми въпрос за доставката, до България е 19 долара, а до Германия - е безплатна, дали мога да използвам услугите на посредник. Ще поръчам малко неща, около 200 гр, ако е от значение. Всичко това правя за първи път и затова имам такива въпроси.Rolling Eyes
Gracia, ами голяма част от групата прави точно това:blush:
Използва посредник превозвач. Като адрес за, доставка, посочваш неговия  адрес. Аз ползвам GGBG,  други - gabco, gabieli.
При такава малка поръчка, дано се разминеш с митница.

# 151
  • София
Swetulka, благодаря за инфото. Hug
Поръчката ми е за 46 долара, не е голяма сума, а за митница каква трябва да е сумата на поръчката, за Германия става дума предполагам..

# 152
22 евро е в Германия. Jolse винаги пишат 5-10 евро на пакета.
Обаче ако бъде задържана на митница, което е много малко вероятно, трябва лично да се освободи. Поне така съм чувала.

# 153
Добре дошла в клуба. Джолсе влияе зле на джоба Grinning .
Пускаш до посредник, засега минават поръчките, но винаги има възможност да задържат, някой да изтегли късата клечка.
От сайта са много коректни и макар да са бавни при проблем реагират веднага в полза на клиента.

# 154
  • София
22 евро е в Германия. Jolse винаги пишат 5-10 евро на пакета.
Обаче ако бъде задържана на митница, което е много малко вероятно, трябва лично да се освободи. Поне така съм чувала.
Ще направя поръчката, и ще стискам палци всичко да е наред Grinning
Добре дошла в клуба. Джолсе влияе зле на джоба Grinning .
Пускаш до посредник, засега минават поръчките, но винаги има възможност да задържат, някой да изтегли късата клечка.
От сайта са много коректни и макар да са бавни при проблем реагират веднага в полза на клиента.
Благодаря!
С такива оферти, като "1+1" е трудно да се въздържа да не поръчам  Heart

# 155
Swetulka, благодаря за инфото. Hug
Поръчката ми е за 46 долара, не е голяма сума, а за митница каква трябва да е сумата на поръчката, за Германия става дума предполагам..
Пиша пресен опит, дано да ти е полезно, само бих те окуражила за поръчка 😆 Ако поръчаш над 50 долара, да не забравиш да си свалиш купон за 5 долара отстъпка оттук, т.е.ще платиш 45 долара реално: https://m.jolse.com/coupon/coupon_zone.html
Купонът се прилага на стъпката с плащането от едно падащо меню, но се сваля предварително.
Поръчах на 26-ти март за 43 долара, която беше шипната от сайта за 2 дни, постоя още 3-4 дни на летището в Сеул и я доставиха до адреса на немския превозвач на 15-ти април.
По мои сметки пратката е с тегло около 1.50 кг - 20 шийт маски, 2 крема в доста стабилни и тежки бурканчета и една есенция. Не зная какво са писали на кашончето, но среща с немските митници нямаше.
Признавам си без бой, че веднага след получаването на тестовата пратка, пуснах нова, че дългата суша без поръчки не ми се отразява добре 🤠

# 156
  • София
На мен до Германия ми дава доставка 4.99 долара, а не безплатна доставка. Мисля да поръчам с GGBG .

# 157
На мен до Германия ми дава доставка 4.99 долара, а не безплатна доставка. Мисля да поръчам с GGBG .
Да, така е за поръчки до 40 долара, над тази сума е безплатна.
За Англия е 4 долара доставката за поръчки под 30 долара, но четох, че цените на нещата до Англия са увеличени след Нова година заради Брекзит. Нямам база за сравнение обаче, само до Германия съм поръчвала напоследък.

# 158
  • софия
Над 40$ е безплатна доставка до Англия. Ако говорим за увеличение на цени след brexit, yesstyle се уляха просто. По принцип техните са си по-високи. Зарязвам ги:confused:
 А Jolse поставиха рекорд, за 2 седмици до Лондон.
Но аз мисля да се поспра вече, боя се че леко излизам от самоконтрол:anguished:

# 159
Както каза •Gracia•, трудно е да се въздържиш при наличието на такива оферти. Аз чакам общо 5 поръчки и все още ме сърбят ръцете Grinning . Търся и отзиви за  Multi Cell Night Repair Ampoule на Secret Key. С мазничка кожа съм.

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 16:59 от Stensfild

# 160
Поръчвайте смело, моята пратка до превозвач до UK вече пътува за БГ, другата седмица би трябвало да е при мен. Платих $41 и центове. Не са ме занимавали с митници, освобождаване и прочие. Искат ми само 4 лв доставка и това е. Голям кеф. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 161
Преди повече от година ,някой беше похвалил един шампоан против косопад ,за съжаление не съм го запаметила ,а сега имам спешна нужда от нещо което да ми помогне.

И пак да попитам ,кои слънцезащити са ок за бебешка кожа?

# 162
Преди повече от година ,някой беше похвалил един шампоан против косопад ,за съжаление не съм го запаметила ,а сега имам спешна нужда от нещо което да ми помогне.
Този мога да препоръчам, но имай предвид, че иска поне 1 месец ползване, за да се усети намаляване на косопада. Отделно, че се чака около 1 месец, докато пристигне поръчката, по спомени изпращаха с бавна доставка.

https://www.ebay.com/itm/Amore-Pacific-Ryoe-Ham-Bit-Mo-Extremely … -pcs/312031422528

# 163
Vanessa DE по повод въпроса ти за бръчките..... със сложното име, бях попадала на коментари в една група във фейса, че са успяли да се справят с гневни и други бръчки  с този уред, но цената е греда :
https://www.currentbody.com/products/nuface-mini-facial-toner
Все пак може да хвърлиш едно, две, три... очи Smirk
Аз за сега съм само с мимически около очите, но пък проблемите са ми с косата... Ако за нея намеря някакъв вълшебен уред.....

# 164
  • Reasonford Manor
Промоционални комплекти на CNP в jolse.
И нова (за мен) серия на 23years old - BAKUCHIOL. Освен тонер има ампула и крем.

Общи условия

Активация на акаунт