Азиатска козметика и грим - 21

• 57 054
  • 782
  •   1
Отговори
# 135
Светулче, добре ми се отразяват продуктите с женшен на кожата, точно тази есенция не съм пробвала досега, но е по-евтина алтернатива на това, което съм ползвала, а и някой в предните теми горещо препоръчваше есенцията. Не я мисля, ако не ми понася заминава за подаръци Blush
Stensfild, проблем би могло да има, ако пратката се спре от немските митници, не може да се плащат както в Англия онлайн митнически такси и ще я върнат обратно на подателя.

# 136
Имам две поръчки от Yesstyle със следния статус: Die Sendung ist bisher nicht am Hermes Verteilzentrum DEP Oranienburg (2091)  eingetroffen.  Едната е шипната на 01.04., а другата на 06.04. Някой попадал ли е в подобна ситуация и трябва ли да се притеснявам?

# 137
  • Чукарландия
Втора поръчка имам дошла от jolse, над 150$ без дискаунта е безплатна( т.е. реално съм платила 90 и 95 $) , съответно избирам експресна, идва за седмица, с FedEx. До адрес, при това - аз живея на село  Simple Smile Hands V

А митническите такси къде ги плащаш?🤗

# 138
  • Варна
BBeLLa, имам две поръчки с Fedex, които се разминаха с митница. До колкото знам, ако ги задържат, се плаща 36 лв за представителство + 20 % ДДС на сумата.

# 139
Stensfild Не се притеснявай,пратките ти пътуват към Хермес,докато ги получат и транспортират до превозвача ти ще си виси този стандартен статус.

Момичета,в търсене съм на есенция и ампула.Търся силна хидратация,но без хиалуронова киселина или в минимално количество,не се разбирам нещо с нея.Днес пробвах два от тониците  Secret Key - Fresh Nature Toner,с мляко и алое,без IUNIK или PKY.Кожата ми се чувства прекрасно.PKY го пенсионирах преди седмица,но днес махнах и хиалуроновия IUNIK.Явно ХК не е за моята кожа,как ли не я въртях,не става
И още нещо,някой да е попадал на продукти за повдигане на горния клепач и изпъване на назолабиални бръчки?!
Знам че е налудничаво,но пък кой знае,може да има нещо такова с поне някакъв задоволителен резултат.

# 140
Благодаря 🤗

# 141
  • софия
Vanessa, мила  и прекрасна. Няма нещо, изпълващо назолабиални, освен филър. Аз и друг път съм писала - не се бойте от него, и колкото по-рано, по-добре! Направи го, възможностите на крема са наистина ограничени в този случай.
За secret kay не смея да отворя дума тук, не са популярни:stuck_out_tongue
_winking_eye:, но аз наистина ги харесвам. Чидни са им тонерите, не се натрапва ХК. И серията им syn-ake е  много хубава.

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 23:48 от swetulka

# 142
  • София
Аз много харесвам тонерът на Secret Key с ферменти.

# 143
Светулче,наясно съм,но съм скръндза Grinning тук са много скъпи тези филъри,а се поддържат през 6 месеца Confounded Колежката ми ползва нещо,но не казва какво е.За няколко часа назолабиалните са и почти изпънати,явно трябва да се нанася през определено време за поддръжка.Затова си мислех че може и корейците да са вкарали някоя иновация.
Сега спешни са ми есенцията и ампулата,че моите свършват,а назолабиалните ще си ги понося още Grinning

# 144
  • Reasonford Manor
Ванеса, ето няколко предложения за есенции и от мен :
Huxley Conditioning Essence Reframe
Missha Time Revolution Artemisia Treatment Essence
Tonymoly  From Ganghwa Clear Mugwort First Essence
Primera  Miracle Seed Essence
E NATURE  Birch Juice Hydro Essence Skin
Neogen Dermalogy Real Ferment Micro Essence ( тук има малко ХК, но е само един вид)
Manyo Galactomy Essence Mist (и тук има, но е съвсем накрая)
I'm From Mugwort Essence

За горен клепач - SU:M37 Losec Summa Elixir Eye Cream Heart

# 145
Ванеса, заради назолабиалните гънки започнах серума на Filorga Time Zero, смесвам го с корейската си рутинна, от две седмици съм със серума и е рано още за реални резултати, но усещам кожата по-стегната и дано не си внушавам, но като че ли назолабиалните гънки не са чак толкова врязани. Ще си взема и крем на Filorga, ще пробвам да видя дали ще има ефект.

# 146
Благодаря момичета.Да ви кажа,веднъж пробвах очния серум Mezzo Filla на Medi-peel върху назолабиалните GrinningAnimal See No Evil усетих кожата леко опъната,дали пък да не пробвам няколко поредни дни,да видя какво ще стане...луда глава Joy
Catalano този околоочен крем на SU:M37 го заглеждам отдавна,но сега ти ме стартира Flowers Hibiscus

# 147
  • софия
Vanessa, казвам ти веднага за серума mezzo filla. Той е много готин, но иска крем че отгоре. А пък очния  losec на sum:37 на мен ми е много сух. Бях го изоставила, докато не го комбинирах с water full intense eye serum. Така нещата си идват на мястото.

# 148
  • Русе
Vanessa, BBeLLa ,моите  любими,силно хидратиращи/подхранващи тонери,есенции и серуми,които не са на основата на хиалуронова киселина ( аз също я избягвам...).Със суха и чувствителна кожа съм.

Cosrx Propolis toner
Tiam vita B5 toner
Barr centella calming ampoule toner
Beauty of joseon ginseng essence water
Cosrx pure fit cica toner
Round lab dokdo toner
Blithe 8 nourishing beans
И обичайните ми заподозрени Soon Jung и Be Plain chamomile toner.

I'm from rice serum
Skinfood royal propolis enrich essence
Neogen white truffle serum in oil drop
Klavuu Sensitive care sea silt repair ampoule
Iunik beta glucan serum
Много са хубави и серумите на Beauty of joseon (glow,calming,repair).

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 15:09 от Sissi 81

# 149
  • София
Здравейте! Blush
За първи път ще пускам поръчка в joolse, и тук възниква следващия ми въпрос за доставката, до България е 19 долара, а до Германия - е безплатна, дали мога да използвам услугите на посредник. Ще поръчам малко неща, около 200 гр, ако е от значение. Всичко това правя за първи път и затова имам такива въпроси.Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт