Азиатска козметика и грим - 21

• 56 324
  • 782
  •   1
Отговори
# 120
Комплекта с пингвина на dr jart излезе преди около 2 години и нормално да се поизчерпал. Поотделно  ги има продуктите или в други комплекти.

За суха кожа мога да добавя на round lab кремовете с бреза и пелин, за лятото ги харесвам,  mamonde - червената серия със серамиди.
Шийт маските на huggee.

Тонера на huxley ми е любим за хидратация / наскоро си взех от iherb 2   броя, излизаха на много добра цена/, be plain с лайка също.

https://www.amazon.com/PREANGE-Azulene-Calm-Cream-fl-oz/dp/B07RJWCDP2 този също харесвам.

Make:prem може     да видите имаше травъла в yesstyle.
 Още доста неща има, зависи и от бюджет.
Realbarrier в момента са на промоция в jolse с подарък травъл. Тонера и  extreme cream също ги харесвам.

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 00:20 от zari65

# 121
+ още един глас от мен за Ceramidin-а на Dr. Jart.

Имам крема и серума - в студовете, преди /след ретинол - доволна!

# 122
# 123
  • софия
Мерси, Reddish! ПарА не мога да завъртя от вас:heart_eyes:
Много моля, спешно ми кажете да рискувам ли 1+1 крема на huxely  Antigravity?!
Добър ли е за лято? Плътен или лек? МОЛЯЯ!

# 124
Reddish Brown, много благодаря Flowers Hibiscus Не можах да устоя и пуснах поръчка. Момичета, от миналата година не съм поръчвала от Жолсето. Трябва ли пак да им се пише да изпратят със стандартна доставка, а не с куриер?
Притеснявам се да не изпратят с Федекс.

# 125
  • София
necha, аз не съм им писала и изпратиха и двата пъти с Федекс, но съм супер доволна от тези куриери. Дойдоха много бързо пратките и без проблеми. В София съм, ако това има значение.

# 126
Втора поръчка имам дошла от jolse, над 150$ без дискаунта е безплатна( т.е. реално съм платила 90 и 95 $) , съответно избирам експресна, идва за седмица, с FedEx. До адрес, при това - аз живея на село  Simple Smile Hands V

# 127
И при мен доставката при 80$ е безплатна в J. Пуснах поръчка вчера. А днес пък 1+1  Simple Smile
Но гледах цените в yess и ebay.  Е много са надути. На jolse магазина в ebay иска задължително 10$ за доставка, отделно цените са по-високи. Преди съвсем не беше така.

# 128
Светулка, недей. Добър крем е, но когато е в комбинация с тонера им или ампулата аз получавам добър резултат. Въртяла съм го в други варианти, но не се получава усащането за добре хидратирана кожа без да ти утежнява слагането на слънцезащита или пък да е достатъчно като хидратация.

Додо са ми писали мейл, че се извиняват, защото ще ми забавят шипването  с три четири дена и ще ме компенсират с някаква ултра екологична четка за контур. Да видим как ще се развие нататък.

# 129
Пит, когато вляза в профила си в iamlove shop- ebay ми изписва 2$ shipping( за доставка до Германия). Когато не съм - изписва 10$.

# 130
Има ли отзиви за manyo bifida cream. Чудя се и на този
https://www.yesstyle.com/en/bueno-anti-wrinkle-peptide-cream-80g … ml/pid.1099200781

# 131
  • софия
Господ да, те поживи, Zari! Ще обмисля брезата или нещо друго, серум, а мпула по-скоро.
А пак да, питам групата - на Manyo F. тази Rebirth ампулата има ли я нейде, или вече е  Ion hydrating?
 Kaжете, пък ще ви оставя на мира. Blush

# 132
Благодаря момичета Flowers Hibiscus, пуснах поръчка до Германия защото до БГ ми дава доставка 19 долара. Този път пазарувах скромно, едва заформих към 60 долара. Взех есенцията  на  Beauty of Joseon Ginseng Essence Water 1+1. Имам 2 такива есенции от йесстайл, но не съм  пробвала още и не знам дали ще ми хареса, иначе щях да взема повече. Другите неща са околоочния на Пурито за тинейджърката, спирали, очна линия. Явно си струва риска за по-голяма поръчка до БГ с безплатна доставка. Ще пробвам, ако ми дойдат някакви нови мераци за още продукти.

# 133
  • софия
Necha, да разбирам че събираш 4 броя от нещо, което не знаеш дали ти е ОК?
Странно ми е..Dizzy Face

# 134
Поръчвах скоро и ми я пратиха с Федекс. Какъв е проблема с тях или с друг куриер?

Reddish Brown, много благодаря Flowers Hibiscus Не можах да устоя и пуснах поръчка. Момичета, от миналата година не съм поръчвала от Жолсето. Трябва ли пак да им се пише да изпратят със стандартна доставка, а не с куриер?
Притеснявам се да не изпратят с Федекс.

Общи условия

Активация на акаунт