Азиатска козметика и грим - 21

• 55 910
  • 782
  •   1
Отговори
# 105
  • софия
Zari,  пак да питам: каква е думата за безплатна доставка от dodo? До къде поръча?

# 106
Zari,  пак да питам: каква е думата за безплатна доставка от dodo? До къде поръча?

Grinning Думата е 40 долара. След дълго умуване поръчах до Англия, че там мога да се оправя. Имат и 10% welcome bonus. Начислиха ми и някакви точки кредит, но още не съм ги разучавала кое как се ползва. Имат и те златни членства, тепърва ще чета в зависимост как ми дойде поръчката. Писах им да ми пишат ниска цена на доставката - преди това им писах в чата могат ли да напишат - отговориха ми че ще ми напишат каквото искам.

# 107
Зари, преди пазарувах много често от Мира, спомням си, че от нея купих този сет с маската

https://www.ebay.com/itm/Su-m37-Water-Full-Radiant-Mask-Duo-Spec … ples/362935907095

Скоро издирвах Water-full Sleeping Mask, но нещо не можах да я открия. Много харесвам и двете маски, по-точно да го напиша досега не съм попадала на продукт на марката, който да не ми харесва или да ми се струва посредствен, голям фен съм на Su:m37 и виждам реални резултати с използането на продуктите им. Явно и кожата ми много харесва ферменти, е не всички. Например прословутата Amore Pacific Vintage Single Extract Essence никак не ме впечатли, а има толкова много положителни ревюта, някои се кълнат в нея, други биха умрели, ако я прекратят, поне така пишат Grinning
Иначе Мира е коректна, доста си е повишила цените и поради тази причина отдавна не съм купувала нищо от нея. Пише и ниска стойност на пакетите.

# 108
Трябват ми спешни отзиви за серията [Some by mi] Yuja Niacin - в едни жълти опаковки - серум, тонер, гел - някой да е ползвал? Дали са ефективни за белези от акне?

Благодаря предварително Simple Smile

# 109
  • софия
Цитат
PETITFEE - Agave Cooling Hydrogel Eye Mask
MEDI-PEEL -
Hyaluron Dark Benone Peptide 9 Ampoule Eye Patch
MEDI-PEEL - Hyaluron Rose Peptide 9 Ampoule Eye Patch
 PETITFEE - B-Glucan Deep Firming Eye Mask
Това са моите фаворити за пачове.
А от серията на Some by me имам маската. Приключих една опаковка , и аз не знам защо купих втора. Така си отлежава.Не намирам особен ефект върху петна, но лепне  неприятно дълго време.

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 21:41 от swetulka

# 110
Здравейте, търся отзиви за слънцезащитата на Real Barrier, в момента е на добра цена в Jolse
Може ли да ми препоръчате хидратиращи тонери(без Etude house Soon jung и Badskin), от които сте доволни и  могат да се поръчат от Jolse, засега съм се спряла на Real Barrier -essence toner.
Beauty of Joseon Ginseng essence water  и repair serum- подходящи  ли са за суха, чувствителна кожа ?

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 14:27 от The Stylist

# 111
Момичета, екстрактите от  листа и цветя в козметиката (leaf, flower extracts) могат ли да бъдат алергени за кожата като етеричните масла или са си ок за всеки тип кожа?

Гледам състава на Snail Truecica Miracle Repair Toner - всички съставки са в зелено, но има много екстракти от лавандула, лайка, салвия, розмарин и др. и се чудя дали е ок?

# 112
  • Prismatica Aerie
Здравейте, търся отзиви за слънцезащитата на Real Barrier, в момента е на добра цена в Jolse
Може ли да ми препоръчате хидратиращи тонери(без Etude house Soon jung и Badskin), от които сте доволни и  могат да се поръчат от Jolse, засега съм се спряла на Real Barrier -essence toner.

Real Barrier Extreme Moisture Sun Cream разчита само на титаниев диоксид като филтър, което едва ли я прави лоша слънцезащита, но на мен ми оставя леко усещане, че е недостатъчен.
 Иначе подозирам сочен финиш и белеене, което при мен не е нежелан ефект, но...предпочитам повече филтри.
Есенс тонера е хубав и много хидратиращ. Real Barrier Cicarelief Toner, тонерът на Ровектин -  също са добри.

Момичета, екстрактите от  листа и цветя в козметиката (leaf, flower extracts) могат ли да бъдат алергени за кожата като етеричните масла или са си ок за всеки тип кожа?
Всичко може да е алерген, за мен лично екстрактите не са такива, не са като етеричните масла. Аз не съм алергична, но не харесвам етерични масла и не обичам да ми мирише на лавандули, портокали и прочее и завиждам на хората, на които им допада Grinning

Джолсе нали не обединяват поръчки, някой с опит от тази година?

# 113
Може ли да ми препоръчате хидратиращи тонери(без Etude house Soon jung и Badskin), от които сте доволни и  могат да се поръчат от Jolse, засега съм се спряла на Real Barrier -essence toner.
Beauty of Joseon Ginseng essence water  и repair serum- подходящи  ли са за суха, чувствителна кожа ?
https://m.jolse.com/product/missha-time-revolution-the-first-tre … e-rx-150ml/17883/ - любима, в момента доизхабявам 3 или 4-та опаковка
https://m.jolse.com/product/search.html?banner_action=&keyword=Iunik+toner розовият е бомба просто, но всички са добри
https://m.jolse.com/product/cosrx-centella-water-alchol-free-ton … ory/43/display/1/ прекрасен за раздразнена кожа
https://m.jolse.com/product/cosrx-hydrium-watery-toner-150ml/308 … ory/24/display/1/ много любим

# 114
  • София
Ето един код от Йес и от мен -520HBAPItfb
За информация - последните ми две поръчки от Jolse бяха над 1,8 кг и нямаше проблем с доставката им.

И един въпрос. Сдобих се с ето този продукт: BLITHE Pressed Serum Tundra Chagahttps ://m.jolse.com/product/blithe-pressed-serum-tundra-chaga-50ml/15112/category/471/
Пише, че е крем-серум и не съм сигурна как да го ползвам - дали мога да го прилагам като последна стъпка от рутината преди слънцезащитата или не е достатъчен? Чувствам го някак плътно по кожата, без да е супер мазен и ако трябва да слагам отгоре и друг крем май ще трябва да изчакам между двата, защото ми идва в повече. От същата серия имам и есенцията и нея също слагам преди въпросния крем, след тонера.
Кожата ми е суха и като цяло се чувствам много добре с тези два продукта, ама да не пропускам някоя стъпка в рутината, та реших да попитам по-знаещите.

# 115
  • Чукарландия
И аз да помоля, да ми предложите серия за много суха кожа, раздразнена. Дълбока хидратация търся, тонер, серум, ампула, есенция, крем, може и да не са една серия, важното е да работят. Не мога да се ориентирам в продуктите само по описание. То най-вярната информация е от опит, затова се обръщам към вас, Момичета! 🤗

# 116
lilfi, ползвай си го както ти казва кожата, тя знае най-добре. Не се води по наименованията на продуктите. Ако усещаш, че ти е достатъчен и нямаш нужда от друго след него, значи е така. Рутината е само ориентировъчна, всеки си я нагажда според индивидуалните особености на кожата.

BBeLLa, серията Ceramidin на Dr. Jart е брутална за суха, раздразена кожа, особено вследствие на нарушена кожна бариера. А сетът е страшно сладурски, чак ме е яд, че не е за моя тип кожа:

Също и повечето неща на Real Barrier, даже си го казват в началото на страницата:
https://www.atopalm.com/Real_Barrier_s/108.htm

# 117
И от мен + за dr jart, уникална серия, на мен ми идва малко мазен , но за зимата е незаменим.

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 21:42 от Candy_girl

# 118
  • софия
Влизам  със следният дневен ред:Blush
Първо, казвам, че си получих пратката от belieef без усложнения. Беше ме заблудил превода на тракинга.
Tunbra chaga е един от най-безмислените продукти, които съм имала. Точно поради консистенцията си. Има безкрайно много други продукти за суха кожа, които са си на място в рутината. Тази консистенция не допринася с нищо за употребата му.
За toneressence на real barrier - прекрасен и незаменим за зимата, но малко тежичък според мен за лято.
И последно - нека не демонизираме маслата безпричинно. Има такива и без аромат, които са просто балсам за кожата. От време на време ги ползвам като единствена стъпка нощем и се радвам на, резултата сутрин.
И да попитам нещо, ако някой е дочел дотук.
Дали ампулата  на Manyo ultra moist rebirth я има, или вече е във вид hydrating Ion Ampoule?

# 119
Сета от серията Ceramidin на Dr. Jart от къде може да се купи, май е изчерпан на повечето места...🤔

Общи условия

Активация на акаунт