Азиатска козметика и грим - 21

• 55 826
  • 782
  •   1
Отговори
# 90
  • Germany
И аз като Йен правя👍 Но и моята кожа е по-мазничка, макар че отскоро бих казала, че е нормална, вече нямам изразени по-мазни и по-сухи участъци.
Каква е миризмата на това Kikumasamune? Неприятна ли? Защото и аз съм замислила да го пробвам (да не пропусна нещо😉).

# 91
Мерси за идеите, момичета Relaxed
Йен, и на Isntree тонера гледам, както хиалуроновия, така и този с чай. И аз обичам да ги комбинирам по няколко, но нещо не успявам да намеря точните продукти за тая мойта странна кожа - не мога да я разбера доколко е суха и доколко е дехидратирана всъщност, и досадните черни точки по носа...

Черните точки успешно ги попреборих със CNP Peeling Booster, обаче той нали трябва да се слага на суха кожа... та не успявам да съхраня влагата по лицето след измиване Grinning

В момента след CNP пръскам от тонера със центела на Cosrx, върху него слагам хиалуроновия на Cosrx, Snail Bee Essence на Benton и Purito Green Level.

Пробвах на Ample-N пептидите и хиалурона, обаче явно вече не търпя алкохол и ми засушават много.  Затова доизмазвам една (вечна) ампула с центела на Cosrx, да хидратира там нещо,  и ще търся други варианти.

Докато пишех отворих Джолсе, има бая промоция на най-продаваните им неща... включително някои от обсъдените тонери.  Май ще ходя да пълня кошницата пак.

# 92
И аз съм планувала  Kikumasamune за следваща поръчка Blush От това, което съм прочела за аромата, по-силен е, за някои бил дразнещ, но бързо изчезва. Също се чудя, от кой вариант да взема, дали розовия или белия. Не искам да вземам и двата едновременно за да не става много обемна пратката ще добавя и дребни по-скъпи нещица към лосиона за да се класирам за безплатна доставка и да не надхвърля 1 кг. Моля, ако някой е ползвал  да сподели мнение и сравнение между двата продукта.

# 93
Момичета до Германия с доставчик задържали ли са наскоро пратка.
Ще го пробвам додото и се чудя докъде да поръчам

# 94
  • софия
Аз имам розовия Kukusamune, досадно голяма бутилка - мажеш, мажеш, няма свършване. Ами... Мирише на нещо ферментира алкохолно. То май имаше саке, ако не греша.
Този бустер на CNP ми е фаворит. Няма да се мъча аз повече с AHA, киселините в него са с PHA и с изразен анти ейдж. По съвет на Vanessa направих едноседмичен курс с прекрасен ефект. Имах доста мостри, но за, зимата ще си го взема в пълен размер.

# 95
Зари, поръчвам до адрес на Габко в Германия пратки до 1 кг, от иесстайл и ибей. Досега не е имало проблем. Заформям поръчки около 100-120 долара, от йесстайл пишат ниска стойност, за ибей се уговарям отново да напишат ниска стойност на пакета. Писах ти на лични, но не знам дали си видяла съобщението. Огромно благодаря за тампоните за тонер, много са хубави и се надявам да ги ползвам дълго време, все пак са 8 кутии, а и не искам пак да те тормозя и да те разкарвам да ми купуваш. Благодаря ти отново, страхотен жест, така ми се иска да те гушна и нацелувам, но си ми далече Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Ако може да напишеш  твоя reward code от йесстайл ще съм ти много, много благодарна Flowers Hibiscus

Светулче, много ти благодаря за информацията и за това, че ме подсети за бустера на  CNP. Фаворит ми е, имам една отворена опаковка от миналото лято и само една резервичка. Добре е да заредя още, тъкмо се чудя какво да купувам като уж имам всичко, но ето има свободна ниша за още продукти и тъкмо се кахъря за какво да похарча още 231 долара за да запазя златното членство за следващата година.

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 12:37 от necha

# 96
Значи, имам едно неприлично предложение, не знам колко е разрешено, ама ще съм нахална... искам да се къпя в тонери, ама нямам пари вече да добутам 120 долара за безплатна доставка.

Та, някой иска ли да си поръча с мен от Stylekorean до Англия ? Вече три пъти ме пропуска митницата на Н.В., плащам само на ggbg.

Пускам снимка на кошничката си за зарибявка..
Скрит текст:

# 97
emichka84, предложението ти е чудесно, но като ти гледам кошничката ще надхвърли 2 кг, а ако се добавят още продукти вече става доста тежка пратката и риска да бъде спряна е голям. Иначе аз съм навита, но това което бих избрала е към 700 грама и около 37 долара.

# 98
necha, вече два кашона по три кг и нагоре минаха метър, осъзнавам, че е въпрос на късмет.

С тази промоция "всичко за 10 долара" за много неща си струва и да си плати човек ДДС-то, а и нали в Англия уж било по-лесно с митниците. Аз всеки път поръчвам с идеята, че ще ги платя тия пари, ама все ми се разминава Simple Smile

Размишлявам още кое откъде, разпродажбата трае още 5 дена, като го измисля, ако разрешаваш, ще ти пиша на лични.

# 99
  • Варна
Момичета до Германия с доставчик задържали ли са наскоро пратка.
Ще го пробвам додото и се чудя докъде да поръчам

zari65,  Имам пратка при превозвача в Германия, от Jolse, пристигна без проблем.

# 100
  • софия
НЕ "УЖ", ами си е лесно с митници и не е често.
Ейй, кога ще ги измажете тези чудеса?! Трябва да имате сутрешна, преди обедна, следобедна и вечерна рутина:heart_eyes:
А сериозно, Zari, ще чакам да рапопртуваш за dodoskin.
Честно казано, не видях безплатна доставка, видях че дава мостри над 40$.
Но  от ebay помня, че е много коректен и бързо шипва.

# 101
Може ли да ми препоръчате пачове за околоочния контур?

# 102
Може ли да ми препоръчате пачове за околоочния контур?
На Berrisom с плацента - вечни любимци! Heart Eyes
https://www.yesstyle.com/en/berrisom-placenta-firming-hydrogel-e … ml/pid.1045588542

# 103
necha, вече два кашона по три кг и нагоре минаха метър, осъзнавам, че е въпрос на късмет.

С тази промоция "всичко за 10 долара" за много неща си струва и да си плати човек ДДС-то, а и нали в Англия уж било по-лесно с митниците. Аз всеки път поръчвам с идеята, че ще ги платя тия пари, ама все ми се разминава Simple Smile

Размишлявам още кое откъде, разпродажбата трае още 5 дена, като го измисля, ако разрешаваш, ще ти пиша на лични.

Колко пари трябва да се направят за безплатна доставка? Опитах да ти пиша, но ми излезе, че не позволяваш лични съобщения...

# 104
necha, благодаря за милите думи, радвам се че съм доставила радост.

Наскоро  живи жаби глътнах с тампоните за тонер. Гледам един ден мъжа ми си седнал на тераската с кафенце, прекарал си саксията с един голям лимон, който отглеждаме и с моите корейски тампони за грим го чисти листенце по листенце от щитоносни въшки и кутията вече на дъното. Как пък най-скъпите видя да вземе, взех дълбоко дъх да не се развикам и му давам един пакет памук - А не - ми вика, с тез памучета по-удобно. Викам му удобно, ама от Корея идват, отговаря -   Пак ще си поръчаш, вземи и за лимончето. Мъжка му работа.

Поръчах от додо. Сега ще чакам. Привършва ми на sum:37 aura маската. Взе да се оглеждам за цени и видях, че нещо поизчезнала от пазара и по-трудно се намира, та бързах да не остана без нея. Поръчах и на The whoo масажния крем беше на добра цена.
Направих бегло сравнение с ebay магазина им, различни са артикулите.

Пачове
https://www.yesstyle.com/en/petitfee-agave-cooling-hydrogel-eye- … ml/pid.1070190243

За тонерите в yesstyle сега са на добри цени и имаше и доста минита за проба.
За настроение

Общи условия

Активация на акаунт