Азиатска козметика и грим - 21

• 55 811
  • 782
  •   1
Отговори
# 75
Grinning До Англия имам поръчки след Нова година само от Джолсе, от yesstyle нямам, но мислех за Германия или дотук, защото нали не възстановят вече такси в Англия.
Трябва да попречета пак на сайта за Англия има ли промени.

А и съм в чуденка дали да не експериментирам с един нов сайт DODOskin, с безплатна доставка са.
https://www.dodoskin.com/

Catalono, какво си хареса - да препиша нещичко Grinning

# 76
zari65, тези dodoskin ми звучаха особено познато и се замислих, че съм поръчвала отдавна от ebay (явно от тях), и имаше тяхна визитка към пратката. Всичко е било наред явно, нямам спомен за големи забавяния или проблеми.

# 77
  • Prismatica Aerie
..защото нали не възстановят вече такси в Англия.
Да, защото продуктите са с включен VAT.
А от belieef поръчвала ли си тази година?

Няколко неща бях сложила в количката, но ще ги махам - докато се начудя, намаленията свършили...
Скрит текст:
Bueno - MGF Peptide Wrinkle Cream Plus  беше към $21, сега е $38
NEOGEN - Dermalogy Calming Cica Tree Pad бяха $17
ONE THING - Artemisia Capillaris Extract Toner - и това беше толкова.
Anua - Heartleaf 77% Soothing Toner
make p:rem - Idebenone Lifting Ampoule
WellDerma - G Plus Silver Peptide Ampoule /от това съм ползвала сигурно 6 бутилчета/
TONYMOLY - The Green Tea Truebiome Watery Mist - много го искам, но не ми се чакат 21 дена
THANK YOU FARMER - Rice Pure Essential Toner

А ето нещо, което ми развали настроението:
https://kravebeauty.com/pages/beet-the-sun-statement
Аз ще си използвам наличностите, защото ѝ вярвам абсолютно и много харесвам продукта.

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 13:57 от Catalano

# 78
Пит, благодаря.
Сatalano, смени си адреса на доставка, за България и Германия често цените са различни. Нещо промениха и в изгледа на сайта.

Тонерите на One thing отдавна ги заглеждам, колебая се между невена и броколито, още са около 13 долара за България с намалението и 2 % реферален код ще дойдат на около 10 долара, а за Германия в евра май излиза по-скъпо.
Joy Съвсем ги изтъних сметките, сега остава и да почна по курса да ги смятам.

I'm from, neogen са на добри цени, но нищо не ми трябва от тях.

Тече нещо с тези слънцезащити, прави ми впечатление, че от гигантите няма засегнати, ще видим накъде ще избие.
Любопитна съм дали се произвежда в едно и също предприятие проблемните слънцезащити. Съмнявам се собственичката на krave да си има собствена манифуктурка и да си ги бърка в нея, а дали е възможно.

Тази година не съм поръчвала от belieef

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 21:00 от zari65

# 79
  • софия
Много хубави впечатления от dodoskin  през ebay. Непременно ще погледна сайта им.
Oт belieef направих една поръчка на 04.03, за която горчиво съжалявам. Полакомих се за мострите на su:m, понеже знаех, че там теглото има значение, взех и един сънскрийн.. И познайте? За 400гр, доставката ми е 14$! Но това не е всичко-те още се влачат някъде, а последната инфо е, че са на митница в Англия!!
Не ме бива хич по сметките и изгодите. Поръчвам от ebay eдинични неща, макар, че и те  вече добавят VAT за Англия, но поне пристигат успешно. До Бг не се решавам. А иначе чакам 3 поръчки от J, но пък гледам и да не се затрупвам с много неща. Не трупам за "черни  дни" Blush

# 80
  • Prismatica Aerie
Зари, предната ми поръчка беше до Бг, пътува над месец, попълвах бумажки, снимах, пращах, чаках 2 седмици да я освободят от митница, после се бутах в пощата един час, докато ми я дадат, а опашката зад мен ме мразеше отявлено дълбоко  - ами, не е за мен това.Head Band Затова сега пуснах до Англия. Нямам против някой долар в повече, ако може да се занимавам минимално и да не ми кашлят във врата.
Иначе от йес веднага ми върнаха парите за таксите под формата на точки.

Любопитна съм дали се произвежда в едно и също предприятие проблемните слънцезащити. Съмнявам се собственичката на krave да си има собствена манифуктурка и да си ги бърка в нея, а дали е възможно.
Не знам за слънцезащитата, но има видео как се прави Great Barrier Relief. Simple Smile

Вероятно проблемът със слънцезащитите идва от производителите на самите филтри, в случая това е BASF. Има нещо особено и в методологиите на изследване и съответно оттам различните резултати.
Ясно е, че всички пострадали фирми ще излязат с нови формули на продуктите си в някакъв момент и всъщност това ми е най-интересното.

Не ме бива хич по сметките и изгодите. Поръчвам от ebay eдинични неща..
Sweat Smile  А това с поръчването на единични неща не го умея, никога не искам само едно нещо, ужас.

# 81
Има ли някакъв код или нечий такъв, който мога да ползвам за Jolse?

# 82
Освен тези по-долу, не:
https://m.jolse.com/coupon/coupon_zone.html

# 83
Благодаря

Освен тези по-долу, не:
https://m.jolse.com/coupon/coupon_zone.html

# 84
Момичета, дайте   кодове за yesstyle,. Всичко съм си забърсала от пощата и нямам никакви налични rewards.

# 85
Заповядай! KBGSRH
И аз направих една голяма поръчка, но се получи следното нещо - избрах плащане през пейпал, транзакцията беше уж успешна, получих смс, че са ми дръпнали парите от сметката, но в сайта поръчката стои незавършена сякаш тепърва трябва да я платя. Някой имал ли е подобен казус?

Коригирам се - върнаха ми парите в картата и не ми дава да платя никак...

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 21:47 от Stensfild

# 86
  • Бургас
Зари, добре, че писа за I'm from, любимия ми околоочен е техния.
Моя код е  H28GGY.
Хубаво е да ги има кодовете някъде написани, аз редовно забравям да добавя, ако ги виждам в темата няма да е така. За Айхърб свикнах да гледам в темата преди да завърша поръчката.

# 87
Swetulka, много кофти, че е станало така с belieef, аз бях злата подбудителка тогава с промоцията на su:m37. Моето колетче дойде с федекс десетина дни след поръчката, без митница, без нищо.

Аз продължавам да търся моя holy grail тонер и досега не съм го открила.
PKY Essence най-много се доближава, но сам не ми е достатъчен, хиалуронoвия на Cosrx още го преценявам.
Имах големи надежди за Snail Truecica на Some By Me, като върла фенка на охлювите, всякак го пробвах, под, над, около други продукти - както с него така и без него. Подозирам, че е за по-мазна кожа от моята.

Имам да отварям на Klairs Supple Preparation и един Soon Jung пътува насам, но искам още да заредя.

В тоя ред на мисли, някой дали е ползвал HaruHaru Wonder Black Rice Hyaluronic Toner - https://www.stylekorean.com/shop/haruharu-wonder-wonder-black-ri … r-set/1615787698/
Изглежда интересно като състав, ама се чудя с тия ферменти от аспергилус и ориз, дали не е по-скоро тип "first essence"?

# 88
  • софия
Няма  нищо, emichka:blush:
Това е, защото се стискам за доставка с Fedex.
Не знам какъв тоник би харесала. На мен ми е добър COSRX, също и Nacific phytoniacin - с хубав състав, добре попива и добре хидратира, не се усеща така "хилуронов" като COSRX..
Разбира СЕ, може да опиташ и хваленото Kukusamune, но то е доста специфично,. Аз така и не свикнах с миризмата му..
А защо не комбинираш няколко. Виола беше  казала, че прави така, аз взех от нея този принцип.
Пък и нали имаш следващи стъпки-каквото липсва, го добави.

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 01:06 от swetulka

# 89
  • Бургас
emichka84, ако търсиш хиалуронов тонер пробвай този на Isntree. Те са два вида, аз винаги имам от този https://www.yesstyle.com/en/isntree-hyaluronic-acid-toner-200ml/ … ml/pid.1067998292, в сутришната рутина ми е напълно достатъчен с една лека есенция и слънцезащита. Хидратира много добре, но кожата ми е мазна, за по-суха може и да не стига.

Също много ми допада https://www.yesstyle.com/en/im-from-rice-toner-150ml/info.html/pid.1069348866, но при мен повечето продукти с ориз които съм ползвала работят много добре. Даже от поста ти се сетих за серума с ориз на HaruHaru, беше чудесен, но пустото разнообразие на продукти, не ми дава да се върна пак на него. Тонера им не съм ползвала, но мисля да поправя този пропуск.

Soon Jung също често купувам, него обикновено ползвам в съчетание с други тонери, успокоява и хидратира, но е напълно воден и само той сутрин не ми е достатъчен, съчетавам обикновено с някой от горните.

Тъй като кожата ми е много мазна, наблягам на хидратация от тонери и есенции, леки серуми, обикновено натрупвам два-три слоя тонер, понякога един, понякога няколко вида. Сутрин крем под слън. не слагам, много ми утежнява, за вечерната рутина също избирам леки гел-кремове предимно. Гледам да са успокояващи и възстановяващи, заради активите, които ползам вечер.

Общи условия

Активация на акаунт