Азиатска козметика и грим - 21

• 55 902
  • 782
  •   1
Отговори
# 180
  • Prismatica Aerie
Но моля ви, как ще си благодарим за подстрекаване към разхищение Smile

Аз очаквания нямам от бакучиол, любопитно ми е и се надявам да е приятно за ползване. Ползвам третиноин от няколко години, а той е най-силен от семейството на ретиноидите. Кожата ми е достатъчно ретинизирана (така ли се казва) и едва ли ще се трогне от някакви масълца със сходно действие, но експериментите са интересно нещо.
Скрит текст:

Относно концентрацията - корейците не влагат високи проценти на активи в продуктите си, такива са им регулациите. Основно правило в концепцията на азиатската козметика е да е неагресивна, лека и безопасно действаща.
Например за ретиноидите:
Скрит текст:
"For example, for anti-wrinkle products, following 4 ingredients are approved:

1. Retinol 2500IU/g

2. Retinyl Palmitate 10000 IU/g

3. Adenosine 0.04%

4. Polyethoxylated Retinamide 005%-0.2%

The concentration should be exactly as above for anti-wrinkle products."
Оттук.

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 10:31 от Catalano

# 181
Моята идея със сухата ми, чувствителна и лесно зачервяваща се кожа да навляза постепенно към ретинолите.
Ще видим. Отдавна ми е мерак за бабчи и чаках намаление на Медик 8, разочароваха ме по Нова година, чаках, чаках и като пуснаха намалението всички продукти към които имах интерес изведнъж влязоха в графа изчерпани и като приключи намалението се появиха отново и ги отсвирих да ги следя заради тази политика.

Готина и на добра цена кутия има в стайла за млада и към мазна кожа.
https://www.yesstyle.com/en/inssakit-vol-3-keep-it-green-edition … ontent=mainbanner

С кодове може да свалите 14% от цената.

# 182
  • софия
Не е азиатско, но като се е отворила темата, да споделя. Може на някого да е полезно:
Скрит текст:
От сем. Ретиноидни препоръчвам
ретинАлите на Geek & Gorgeous - 0.05% и 0.1%. Това е най-силната опция в ЕС без лекарско предписание. По нищо не отстъпват като състав на Medik8, а цената е тройно по-малка.

Сега остана и корейците да ги последват и ще съм супер хепи. Grinning
Мисля, че са ги последвали, та чак и задминали. Ползвах си го с кеф, няма реакция, няма зачервявания.

# 183
Geek and Gorgeous предлагат ретинАл, не ретинОл. Blush

# 184
  • София
Момичета, свалих си купон за 5 долара отстъпка при поръчка над 50.
Виждам, че е активен до 23.04., но не мога да го приложа.
Появява се надпис: "We only accept the coupons issued by our shopping mall.(Enter 10~35 digit serial number withoutdash.)"
Обаче нямам никакъв номер, как въвеждате купоните си?

# 185
Lodsi, купона се прилага в количката при чекаут:

Ей там, където пише apply coupons, ще ти извади попъп прозорец, в който трябва да скролнеш до най-долу и има "Select coupon", от дропдаун менюто избираш купон.

По темата с ретиноидите, някой беше питал май, но не мога да го намеря в търсачката: има ли някой доволен от Granactive Retinoid продукте на ТО? И ако да, къде да ги вмъкне човек в рутината си?

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 13:23 от emichka84

# 186
  • софия
Geek and Gorgeous
предлагат ретинАл, не
ретинОл. Blush
Confounded

# 187
  • София
Lodsi, купона се прилага в количката при чекаут:

Ей там, където пише apply coupons, ще ти извади попъп прозорец, в който трябва да скролнеш до най-долу и има "Select coupon", от дропдаун менюто избираш купон.
И това пробвах, но не става, няма го купона и там.
Виждам само продуктите, които са в кошницата с намалението...много странно...

# 188
Здравейте, момичета! Поръчали, ли сте от този сайт: STYLEVANA и какво Ви е мнението?! Ще съм много благодарна да споделите!

# 189
Да, две седмици до Англия, доволна съм.

# 190
  • София
Аз пък имам две поръчки - от 25.03 /разделена на две/ и от 29.03.
Втората пътува вече от Анлия към БГ с превозвач, а първата е все още със статус
INCHEON, Handed over to a transport company, Flight number : TK091
Не мога да си обясня как и двете поръчки пътуват с Flight number : TK091, едната пристигна, другата е още на летището..

# 191
Номерът на полета на Турските авиолинии от Сеул до Истанбул е ТК091.
Датата няма значение.

# 192
Днес си взех пратката, поръчана през Германия.
5 долара са писали от Jolse на кашона, направо не знам немците как са го пуснали без митница, беше си бая тежичко кашонче. Не се оплаквам де 😆
Иначе имам добра новина за всички посестрими, които като мен ненавиждат маските на May Island - вече не ги пращат към пратките безплатно.
Вместо тях са сложили една на Juicyful, която съм ползвала и доста харесвам. Аз май всичките техни харесвам.

# 193
  • Чукарландия
Момичета, и аз да се отчета с първа поръчка (няма да е последна със сигурност 🤣) от Jolsie. Поръчах продукти на стойност 170$, след дискаунта и след приложен купон за 5%отстъпка и 3$ за новобранец, реално платих 110$. Пише, че експресна ще е доставката. Единственото ми притеснение е, че не съм им писала да впишат ниска стойност на колета. Трябва ли?
Catalano и аз съм на третиноин от около 5 години. Тези бабчи-та кога ще ги ползваш? За дневна грижа ли? Няма ли опасност от пигментация, въпреки силна слънцезащита? Сподели къде сняташ да ги вместиш в рутината си! 🤗
Благодаря на всички за препоръките и съветите! 🌹

# 194
  • Prismatica Aerie
Бела, изобщо не смятам да се съобразявам с бабчито.Grinning  Не съм получавала хиперпигментации, докато ползвам третиноин, не съм го и спирала лятно време. Но го ползвам по-рядко.
 И не разчитам само на слънцезащитен крем, даже изобщо не разчитам на него, защото не го тълкувам като броня. Важна ми е и шапката, и очилата.. а сега съм и с маска и бретон - то май няма много смисъл да се мажа! Smile

Общи условия

Активация на акаунт