Отговори
# 225
Лека нощ!

# 226
От визията на Дженк най-много харесвам да е в черно, както и едно сиво палто с вдигната яка, което носи с бяла блуза(мррр!). Харесвам и белите му ризи, но там винаги имам асоциацията с разстрел - разкопчана бяла риза, без връхна дреха. Черното и сивото са специални, не на всеки стоят елегантно. Недим го имитира с бяла блуза и сиво палто (друг модел и нюанс), дори си вдигна яката - когато отиде при бременната Джерен (вечерта преди болницата), също и тесните черни дънки, но това не е неговият стил. И да, напуши ме на смях, когато д-р Оя каза, че Недим се избръснал за първи път. Не му личи особено.
Сцена, в която Дженк ме ядоса - редно е да съм честна - романтичната вечеря. Беше твърде садо-мазо, твърде жестока. Той знае условията на брака им - той ги предложи. В сделката нямаше любов. Че и той накара храбрата медицинска сестра да осъзнае обсесията си и да си й даде име. Да, ревнува и да, боли го. Но това не оправдава садистичното удоволствие, с което попита "Как е сега сърцето ти, съпруго?" (Преводът ми е от турски през английски на български, та може и да не е точен). Или като предположи, че ако се напие, може да иде при Недим. Как може да му хрумне подобно нещо за пресветата мъченица Джемре???
- Престани, не е смешно.
- Да, и затова не се смея.
...
Какво трябва да изтърпя ли? Любовта си. (Велика реплика. Но пак ме подразни сцената, с която се стигна до нея).

# 227
# 228

Голямо удоволствие с това палтенце
А тука в като пейзаж за вълк единак 🥺🥺🥺

# 229
А тука в като пейзаж за вълк единак 🥺🥺🥺

Ох, бе...HeartHeartHeartHeart

Колко самота можеш да понесеш....  а можеш ли да избягаш...а искаш ли.... CryCryCry

Сам сред всички....Тези сцени са жестоки! Не съм виждала в никой друг филм, но признавам си , не съм гледала кой знае колко турски филми.

# 230
Габи направо ме застреля

Разни погледи за Джемре

А това другата седмица от поредния спор с Недим

И Дженк и Джемре
Снощи ме ядоса че го излъга за няма нищо.Нямаше нужда от това той в честен с нея като изключим тайната за сестра и.Не беше редно!

# 231
Един разкаял се грешник и един социопат. Доста тежък избор има спасителката Джемре...
Не мисля, че целта на Недим в хотела беше да връща Дженк. Искаше отново да го предизвика, играта на котка с уловена и зашеметена мишка. Това е неговата игра. Бавна и садистична. Думата "безмилостен" в заглавието е за него. И не мисля, че в речника му има концепцията за прошка.
Много силно беше обяснението му към Дженк, че помни как са го карали да се чувства, не какво са направили. Всъщност, иска всички да си платят за неговите чувства. Само че, чувствата му зависят от неговите бръмбари в главата, не от действията на другите. Така че няма шанс нито да разбере действията на другите, нито да им прости, включително на Джемре. Да не говорим за Дженк. А още по-малко на баща си.
Не е ли... забавно в известна степен, че и Недим, и Шениз всъщност искат да отмъстят на Мютмаз (или както там се казва бащата на Недим) като нараняват и наказват живите, защото са безсилни да потърсят сметка от него?
Авторката на тази идея заслужава да й сваля десетина шапки.

# 232
Според мен и Джемре не знае какво иска. Хем е влюбена в Недим, хем обаче и харесва вниманието и любовта на Дженк и не иска да го изпусне и него. Наясно е с чувствата му, затова и си отдръпна ръката като опарена.
Снощи първо чакаше Недим да я целуне пред вратата на психоложката, но после мяташе погледи и когато Дженк и слагаше палтото и пипаше косата. Дава му смесени сигнали на него и още повече го боли. Много бяха верни думите му, че тя обича да съжалява и да съчувства. Обичаше болния и нещастен Недим, нежна и внимателна е и с пияния тъжен Дженк. Някакъв комплекс на Майка Тереза има това момиче, явно наследен от майка и.

# 233
Според мен и Джемре не знае какво иска. Хем е влюбена в Недим, хем обаче и харесва вниманието и любовта на Дженк и не иска да го изпусне и него. Наясно е с чувствата му, затова и си отдръпна ръката като опарена.
Снощи първо чакаше Недим да я целуне пред вратата на психоложката, но после мяташе погледи и когато Дженк и слагаше палтото и пипаше косата. Дава му смесени сигнали на него и още повече го боли. Много бяха верни думите му, че тя обича да съжалява и да съчувства. Обичаше болния и нещастен Недим, нежна и внимателна е и с пияния тъжен Дженк. Някакъв комплекс на Майка Тереза има това момиче, явно наследен от майка и.

Де да имаше коментара ти едно чело
Щях да го целуна!!!

# 234
За първи път чувам,че има комплекс на майка Тереза и това е едва ли не грешно. Има може би по-засилено майчинско чувство. състрадание и готовност да помага дори да е против нея самата. В случая Джемре обеща да помага и на двамата, но те не искат само помощ, а и любов. И за това се чувства виновна и пред двамата. Принципно когато двама мъже обичат една жена е редно тя да избира. Иначе с тези качества Джемре е идеална за медицинска сестра. Правилен избор на професия.

# 235
Не съм съгласна, че Недим не е тръгнал да връща Дженк. Съвсем ясно показаха, че в него кипи борба и не е съвсем сигурен лош или добър трябва да бъде. Сцената преди това, Недим който наблюдава разтревожения си и обикалящ двора чичо, огризенията които той вече показа и изказа пред психоложката, показват че явно е имал поредния миг, в който е преценил че не прав и наранява Агях. Заради Агах хукна, не заради Дженк.

# 236
За първи път чувам,че има комплекс на майка Тереза и това е едва ли не грешно. Има може би по-засилено майчинско чувство. състрадание и готовност да помага дори да е против нея самата. В случая Джемре обеща да помага и на двамата, но те не искат само помощ, а и любов. И за това се чувства виновна и пред двамата. Принципно когато двама мъже обичат една жена е редно тя да избира. Иначе с тези качества Джемре е идеална за медицинска сестра. Правилен избор на професия.
Всъщност Джемре изпитва чувства към Недим, ревнува него, дори се  омъжи, за да е в една къща с него. Това, което я спира да избере Недим не е Дженк, а самият Недим, неговото променено отношение и това че чака дете от сестра й.

# 237
Имаше възможност и преди това да си изяснят отношенията Недим и Дженк - след като се върнаха от разходката до морето - Недим го пита защо го е отбягвал дори като дете. Може би искаше да разбере дали сам не е предизвикал Дженк с нещо. Мисля, че Дженк беше готов да разговарят, но Шениз ги прекъсна заради изчезването на Дамла.

# 238
Голям проблем за гледащите напред и тези сега.Ще си замълча по добре по тази тема.

И една орязана сцена

# 239
Джемре има синдром на Майка Тереза - т.е. неустоимо желание да спасява хората и да им помага, налагайки им собственото си добро намерение. Същото прави и майка й като ходи да търси сметка на хората. И Джемре каза на психиатърката, че служи на Недим като доброволец и като си свърши работата, ще се оттегли. Т.е. тя смята, че чрез брака си с Дженк му помага да се оправи и после ще се разведе. Затова и се бъзна, когато чу, че използа Дженк. То си е баш така, ама не е приятно да ти го кажат. Ако не го мислеше за себе си, нямаше да я жегне. Не се колебае между Дженк и Недим, а между чувствата си и желанието да помага на Недим чрез брака си. Ако мислеше за бебето, нямаше да съска, че иска Джерен далече от Недим.
Недим няма угризения към Агях, просто го отчита като факт. Ако имаше драма, нямаше да си играе целенасочено играта. Затова и отиде при Дженк. Ако Дженк и Джемре са в друга къща, той губи контрол. Но той е последният човек, който би могъл да върне Дженк и го знае. По-скоро е мислел за нещо тип извинение, както към Агях. Извинявай, не исках да те нараня. Но трябваше. Което не е никакво извинение. Така че накрая да каже - не съм гонил Дженк, той се чувства гузен и бяга.

Общи условия

Активация на акаунт