Отговори
# 195
На улица в Истанбул  Heart

Довечера и аз ще гледам любими моменти. Интересни са ми как са преведени някои сцени, защото забелязвам че, на доста места превода е различен и не е в полза на бтв то. Много ми харесва Дженк като кара кола. Просто е част от характера му в този филм Heart

Много любима сцена, първо щеше да се застреля, после Джемре го спаси,... и  дрифта с Поршето ...жестоко!

# 196
На улица в Истанбул  Heart

Довечера и аз ще гледам любими моменти. Интересни са ми как са преведени някои сцени, защото забелязвам че, на доста места превода е различен и не е в полза на бтв то. Много ми харесва Дженк като кара кола. Просто е част от характера му в този филм Heart

Много любима сцена, първо щеше да се застреля, после Джемре го спаси,... и  дрифта с Поршето ...жестоко!

Всички сме в очакване, само тези от Gain се правят на „ударени с мокър парцал“, а уж обещаха за 7-ми, че е премиерата.

Адашче, много съсипват репликите тук. Понякога губят смисъла на всичко казано в оригинала.

Страхотни кадри си ни споделила и ти, браво! Heart
За шофирането и това, че е част от характера му - съгласна съм.

# 197
Скрит текст:

Много любима сцена, първо щеше да се застреля, после Джемре го спаси,... и  дрифта с Поршето ...жестоко!

Всички сме в очакване, само тези от Gain се правят на „ударени с мокър парцал“, а уж обещаха за 7-ми, че е премиерата.

Адашче, много съсипват репликите тук. Понякога губят смисъла на всичко казано в оригинала.
Само за адашчето  HeartHeartHeart

И ръцете  Heart Eyes

След серията ще напускаме сълзите и носните кърпички  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 198
Сцената за проклетото сърце и продължението.Настръхвам даже когато си мислех,че съм за Джемре и Недим даже и тогава ми въздейства.
Габи сладур си ама само за Адаша има срамота значи!
Писа каква поява само а така появявай се по често...
Защо да хейтим Недим? Да не ми е изял месата? Просто не е от моята кръвна група както на вас Дженк - толкова.
Боби иначе да ти кажа на него му отиват отрицателни роли повече просто лицето му има нещо такова девилче някак...

# 199
Скрит текст:

Само за адашчето  HeartHeartHeart

И ръцете  Heart Eyes

След серията ще напускаме сълзите и носните кърпички  Stuck Out Tongue Winking Eye

Адашче, (мога ли да те попитам за значението на цифрите до ника ти, да не излезем и наборчета, не, че е нещо важно всъщност) ама чок мерси за снимките. Joy Оправи ми настроението след току-що изминалата сцена. Heart

Иначе не съм от ревливите аз, ама при наличие на Дженк, няма да откажа кърпичките - все ще падне някоя сълза, убедена съм. Frowning1Grinning

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 21:12 от Анонимен

# 200
Джемре си изля сърцето пред психоложката. А помня че тук се съмняваха, че главната двойка са Недим и Джемре.
Иначе ми харесва колко е искрен и откровен Дженк с нея. Не ми харесва, че Недим не говори с нея... тъпо

# 201
# 202
Сахер ми е точно като някоя сектантка! Само липсва да почне да раздава флаери да ги вкарва в правилната вяра. Joy
Силна беше сцената на Недим и Джемре. Опитва се да се убеди, че трябва да я мрази и да отмъсти, ама не може. А Джемре почти достига майка си с погледите. Готови са за Боливуд.
Дженк се надяваше като използва ситуацията около Джемре и тя му стане жена да я спечели, но всъщност само страда, че тя е до него, а не го обича. Гадно ми е за него.

# 203
# 204
Не издържаш!... Но не можеш де се откажеш!....Не можеш да си тръгнеш!...Не искаш да си тръгнеш!

Описа себе си. Да ти се скъса сърцето Heart

# 205
Не издържаш!... Но не можеш де се откажеш!....Не можеш да си тръгнеш!...Не искаш да си тръгнеш!

Не смей да кажеш нито думичка повече че ще искам кърпичкии...

# 206

Недей, недей, че ще отида в отбора на ревливите и аз. Heart

# 207
Тази сцена беше най-близкото възможно до обяснение в любов от страна на Дженк. "Ако можеше проклетото ти сърце..." и така няколко пъти. И пак не каза "мен" накрая. Щеше да е твърде... Недимско. Сори.
Тези дни си мислех, че ако мога да премонтирам филма, бих изрязала Сехер в 90% от сцените. Но тази вечер ми дойде добре, за да не ревна и аз. Рязко ми вдигна кръвното с желанието да търси сметка. Чак се зарадвах на Агях.
Края обаче ми беше ок. Щом Недим иска игрички и война, ще ги получи. Да, макар да съм гледала края, пак стискам палци на Дженк.
Днес четох едно интервю на Озан, който разказва, че е важно за каста да изглеждат добре, без значение от таланта. И че по време на снимките трябва да мислят не само за играта, но и как изглеждат. Доста ме замисли...

# 208
Недим беше тръгнал да говори с Дженк, но като ги видя с Джемре се отказа. Може би би се отказал по-рано от отмъщението, ако Джемре не беше се омъжила за Дженк. И след това как й каза, "От какво толкова се страхувате". Темата за отмъщението присъства в много турски сериали.Едва ли не е на почит. Мисля, че Недим трябва лично да се убеди, че отмъщението няма да му донесе радост, ами може да го нарани и него. Всъщност отмъщение не е и точната дума. Той търси справедливост. Впрочем дори и да прости и да се направи, че не помни нищо, Шениз няма да се спре. Нейната цел е фирмата и богатството да са за нейните деца.

# 209
Тази сцена беше най-близкото възможно до обяснение в любов от страна на Дженк. "Ако можеше проклетото ти сърце..." и така няколко пъти. И пак не каза "мен" накрая. Щеше да е твърде... Недимско. Сори.
Тези дни си мислех, че ако мога да премонтирам филма, бих изрязала Сехер в 90% от сцените. Но тази вечер ми дойде добре, за да не ревна и аз. Рязко ми вдигна кръвното с желанието да търси сметка. Чак се зарадвах на Агях.
Края обаче ми беше ок. Щом Недим иска игрички и война, ще ги получи. Да, макар да съм гледала края, пак стискам палци на Дженк.
Днес четох едно интервю на Озан, който разказва, че е важно за каста да изглеждат добре, без значение от таланта. И че по време на снимките трябва да мислят не само за играта, но и как изглеждат. Доста ме замисли...
Къде го чете това инервю? Сподели и ние да се порадваме. Искам да вметна за музиката... уникална. Думите на Дженк на фона на музиката направо ми късат сърцето. Keşke Cry

Общи условия

Активация на акаунт