Отговори
# 255
Ами да, точно учудени бяха по-голямата част от феновете на финала. Добре, оставям Дженк на страна. Джемре и Недим са влюбени, айде. Как биха успяли да ме развълнуват те след като има нещо сбъркано или в сценария, или в таланта на актьорите. Между Джемре и Дженк/Сера и Озан имаше действия, бурност, а между Джемре и Недим/Сера и Беркер само едни меланхолични иж влюбени погледи, зяпане и сълзи именно от илюзия. Поне аз такава двойка до сега не бях виждала. Ако се припокриваха с моите възгледи за химия сигурно щяха да са ми по-симпатични. Но те откровено ме дразнят като започнат да се държат един до друг така все едно са бавно развиващи.

Аз умирах от смях като я караха на спящ режим 😅😅😅

# 256
Мила Канела, опитвала ли си да общуваш с надрусан или, както се казва на английски stoned - т.е надрусан до степен пън/камък? Срещу теб е чиста бяла стена. Няма никой. Недим е бил систематично надрусван, неслучайно Джемре му проверява зениците. Така се проверяват надрусаните. Дрогираните са безчувствени. Те и затова се дрогират - за да не мислят и не чувстват. Няма общуване на души. Няма никакво общуване.
Нещо повече, Недим във фантазията си я замести с майка си. Тя замества майчината фигура. Дори го гали по лицето като майка. Моля някой да ми покаже една едничка нежност на Джемре към Недим, която да не е майчинска. Една едничка наистина женска ласка. Когато Джемре беше в детския дом, се отнасяше по същия начин към децата, както към Недим.

# 257
До колкото разбирам Синан няма да приеме на сериозно новините за бомбардировките и когато приятелката му загине там ще се отвинявя.Аман от страданията Озанови...

# 258
И дали няма да се окаже, че приятелката му е жива 🤔 дано

# 259
Вчера в серията не видях нищо майчинско на стълбите пред кабинета. Джемре дори си помисли, че Недим ще обхване лицето й с ръце и според мен си мислеше, че може и да я целуне. Беше готова да отговори на една такава цилувка и дори остана изненадана, че не се случи.
Колкото до надрусания Недим. Да не забравяме, че след появата й той почти не стигаше до такова състояние, благодарение на нея. Имаха достатъчно време да “общуват", той с очи и мимики разбира се.

# 260
Мила Канела, опитвала ли си да общуваш с надрусан или, както се казва на английски stoned - т.е надрусан до степен пън/камък? Срещу теб е чиста бяла стена. Няма никой. Недим е бил систематично надрусван, неслучайно Джемре му проверява зениците. Така се проверяват надрусаните. Дрогираните са безчувствени. Те и затова се дрогират - за да не мислят и не чувстват. Няма общуване на души. Няма никакво общуване.
Нещо повече, Недим във фантазията си я замести с майка си. Тя замества майчината фигура. Дори го гали по лицето като майка. Моля някой да ми покаже една едничка нежност на Джемре към Недим, която да не е майчинска. Една едничка наистина женска ласка. Когато Джемре беше в детския дом, се отнасяше по същия начин към децата, както към Недим.
Не е точно така. Под влияние на Джемре на Недим му намалиха лекарствата и той стана по-адекватен. Когато го отвлече той си беше адекватен. Само дето не можеше да ходи и да говори добре. Оттогава са им най-щастливите моменти и на двамата. Въпрос на разбиране и гледна точка е всичко. Четох интервю с Беркер, според което ролята му е с кауза. Да повиши иформираността за инвалидите, за злоупотребите с тях, за страничните ефекти от лекарствата. Защо не и да даде надежда за възможностите за възстановяване. Отделно четох анализ, че разликата между харесващите двойката Джемре - Дженк и Джемре - Недим е била около 1000 000. За 70-милионна Турция не е толкова много.

# 261
И дали няма да се окаже, че приятелката му е жива 🤔 дано

Ох дано! Че иначе сигурно пак някое самоубийство ще имаме за край.Но като гледам как я носи на ръце съмняваме...Истанбул пак ще стане проклет за 24 часа живота ще се обърне с главата надолу в 360 на бясна скорост.

Говорим за самотата на Дженк и още детайли

# 262
Съгласна съм, че с намаляването на лекарствата става все по-адекватен и има някакво общуване от негова страна. Но... там все още няма вземане на решения и действия, качества, в които да се влюбиш. Както каза и психиатърката, това е различен човек, който не познава себе си - и те не го познават. Този човек е нов. Така че Джемре, ако е влюбена, е влюбена в илюзия и измислица (нейна). Агях също обича илюзията за своя племенник и само казва "Той не би направил това". Изненада, точно той го прави!
Забавно е как и Агях, и Сехер имат илюзии за децата си и се бият в гърдите, че ги познават. Както никой не повярва на Джерен, когато в прав текст си каза, че нощем е ходила при Дженк. Защо ли Джемре не й повярва? Хм. Много интересно. Както каза Дженк на майка си, ако Недим не е бащата, едва ли Агях ще отиде да тества млекаря. А Джемре май иска бебето да е от млекаря.

# 263
Съгласна съм, че с намаляването на лекарствата става все по-адекватен и има някакво общуване от негова страна. Но... там все още няма вземане на решения и действия, качества, в които да се влюбиш. Както каза и психиатърката, това е различен човек, който не познава себе си - и те не го познават. Този човек е нов. Така че Джемре, ако е влюбена, е влюбена в илюзия и измислица (нейна). Агях също обича илюзията за своя племенник и само казва "Той не би направил това". Изненада, точно той го прави!
Забавно е как и Агях, и Сехер имат илюзии за децата си и се бият в гърдите, че ги познават. Както никой не повярва на Джерен, когато в прав текст си каза, че нощем е ходила при Дженк. Защо ли Джемре не й повярва? Хм. Много интересно. Както каза Дженк на майка си, ако Недим не е бащата, едва ли Агях ще отиде да тества млекаря. А Джемре май иска бебето да е от млекаря.

Мила тя сама си го каза това за илюзията.После излезнахме в пандемия след 2 серий.
Спомни си!

Сера визия от Херджаи

А който вика,че Сера е харесвала Озан ме уби.
Ами ще има разлика между кърт-кърт и правим много бели заедно цялото пожелание.
Рокзвездата на Сера....Ама реалност Пеликани и сие...

Последна редакция: сб, 10 апр 2021, 22:07 от x BlackRose x

# 264
Според мен Джемре се влюби в Недим, когато го отвлече. В дните на плажа и под звездите...но поведението им сега е наистина като първи клас. Само с тези погледи по 10 мин. Недим как поне веднъж не и подари цвете. От Дженк и беше първото цвете, а и не помня още колко букета..

# 265
Според мен Джемре се влюби в Недим, когато го отвлече. В дните на плажа и под звездите...но поведението им сега е наистина като първи клас. Само с тези погледи по 10 мин. Недим как поне веднъж не и подари цвете. От Дженк и беше първото цвете, а и не помня още колко букета..
Точно под звездите Джемре говореше за Дженк. Дори Недим й го цитира в последния епизод. Точно това ме накара да мисля, че любовта й е другаде, към Дженк

# 266
И аз съм се чудила как се влюбваш в човек, който не може да говори, но явно някаква любов има, съдейки от признанията на Джемре. За мен обаче двойката е Джемре - Дженк. Ако сте гли дали "Госпожа Фазилет ", там също Хазан беше влюбена в Синан и плачеше на рамото на Яъз, който я обичаша отдалече. И все пак накрая тя избра Яъз, дори се оказа, че любовта на Синан е била само нужда от някакво притежание.Дори имаха подобна сцена от тази в хладилното. И ако на финала на мястото на Недим беше Дженк, щеше да се извади поуката от филма, защото един вид историята щеше да се повтори, но да се развие по различен начин и Дженк да поправи грешката , която баща му е допуснал с него. Щеше да покаже, че въпреки че децата са от две майки и той е обичал едната, те все пак са негови деца. А така оставам с впечатлението, че хем Дженк изкупва греха на родителите си, хем неговото дете продължава да изкупва също техния и на собствените се родители грехове, защото колкото и да са грижовни Недим и Джемре, то си е сирак.

# 267
И аз съм се чудила как се влюбваш в човек, който не може да говори, но явно някаква любов има, съдейки от признанията на Джемре. За мен обаче двойката е Джемре - Дженк. Ако сте гли дали "Госпожа Фазилет ", там също Хазан беше влюбена в Синан и плачеше на рамото на Яъз, който я обичаша отдалече. Дори имаха подобна сцена от тази в хладилното. И ако на финала на мястото на Недим беше Дженк, щеше да се извади поуката от филма, защото един вид историята щеше да се повтори, но да се развие по различен начин и един вид Дженк да поправи грешката , която баща му е допуснал с него. Щеше да покаже, че въпреки че децата са от две майки и той е обичал едната, те все пак са негови деца. А така оставам с впечатлението, че хем Дженк изкупва греха на родителите си, неговото дете продължава да изкупва също техния и на собствените се родители грехове.

Само така ще ти отговоря

# 268
Дженк би поправил грешката, която баща му е допуснал, ако го бяха оставили с Джерен на финала, а за Шениз да измислят друг край.

# 269
Скрит текст:
Изключително глупаво беше половината каст да измре накрая.. Даже бих приела да бяха оставили Дженк с Джерен, отколкото да го убиват.. Както и нея. Но като му дойде времето ще коментирам.

Общи условия

Активация на акаунт