Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 73

• 54 875
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
Това приложение ползвам,някой го беше похвалил.Много е удобно.

# 211
  • Light of Zartha
Още не съм открила спрея, който ще задържи грима на лицето ми. Слагам минимално количество фдт или ББ крем, понякога леко пудра отгоре и като се погледна по средата на деня и ми става лошо. То лъщи, то пори, покритието си е заминало, направо не знам какво прави тази моята кожа.

# 212
# 213
  • Deutschland
Имах нужда от хидратиращ серум и взех този на Катрис. Все още търся нощен, засега ползвам този в ампули на Шабенс

# 214
Момичета, аз изчетох доста хвалепствия за тези двата. Днес ги взех, но още не сме ги пробвали.

# 215
  • Чукарландия
Lale_Lili, аз си проверявам състава в cosdna.com и съм ок. 😉

# 216
Относно серията Златен елексир на Doori, реших след толкова четени мнения тук да я пробвам. Въпроса е освен шампоана, какво ще препоръчате от серията, от кое сте доволни?

# 217
Здравейте!
Дали може да ми препоръчате база за сенки.
Клепачите ми са склонни да се омазняват и сенките да се събират.
Преди използвах базата на Арт Деко, но вече толкова рядко се гримирам, че тя просто си седи и изсъхва.

NYX HD. Съвсем скоро писах някъде из темите за тази база. Извинявам се, че се повтарям. Аз не останах доволна от Арт деко. Не се преливат лесно сенките с нея.

# 218
Благодаря на включилите се по моят въпрос.
Вчера четох и сравнявах продукти в skin carisma и както споменах отсях няколко с нея, но сега ще мина всичко и през cosdna.com. Наистина искам да използвам възможно най-безвредните продукти за моята кожа. Постоянно изгарям, а мажа много. Последно зверски изгорях с Bioderma 50-ти фактор и не искам и да чуя за марката. А бях дала сумати пари за нея. Няма да се водя от цената, а от състава. Единственото лошо е че трябва много четене и търсене и това консумира време.
Относно продуктите на ДМ в бяло-белезникава опаковка. Днес си купих мини на лосиона за тяло, защото като отидох в магазина не очаквах цената да е 14 лева за 200 мл. В немския дм, цената беше 5 евро. И не всяка стока има надценка, но явно тук в БГ тези неща са по-скъпи. Изравнена е цената с Нивеа 50+ и да си кажа честно ще проверя състава и на Нивеата и чак тогава ще се реша евентуално за покупка. Бебето струваше 3.60 лева за 50 мл и го пробвах веднага още следобяд. Доволна съм. Хубава креместа консистенция, но остава бяло и се отмива трудно. Мненията в сайта на дм бяха че оцветява дрехи и не попива напълно, даже имаше мнение и за лош мирис, но аз днес такъв не усетих.

Имам това приложение, но не съм наясно как мога да го използвам вкъщи. Мисля че е само за сканиране на баркод в магазин, а аз в момента проучвам от вкъщи и с тази епидемиологична обстановка няма начин да се застоя повече от 10 минути в магазин. Минавам като светкавица през щандовете и предварително съм набелязала всичко за покупка.

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 23:28 от Lale_Lili

# 219
Адерма излизат с доста изчистен състав от повечето марки от среден клас слънцезащитни. Ще взема за децата и за нас.

# 220
  • Асеновград
И аз съм в голямо чудене каква слънцезащита да взема за това лято, целигодишно си ползвам за лицето на Bioderma, но е с цвят и искам да си купя и без цвят за лице и отделно за тяло. Миналата година с едно олио 50спф на ДМ и двамата с мъжа ми изгоряхме, но си е моя грешката, олиото не се размазва като крема и трябва да пръскаш двойно повече.
Та тази година за лице се чудя между два-три, на ла рош, на авен и на биотрейд. А за тяло преди години съм ползвала на Виши капитал солей 50спф в една голяма туба беше бяла, сега гледам че са променили опаковката и е оранжева. Беше добра слънцезащита, та сега се чудя да взема ли пак нея или на Piz Buin, в ДМ ги има и от мноого време им се чудя, сигурно ще взема един 50 фактор и от техните да пробвам, много добри отзиви чувам даже имат и с блестящи частици, но бягам вече от такива че миналата година от един на лореал който е адски красив на кожата, но с цвят и блясък, направо ми съсипа новия бял бански, така че ще го ползвам само като се пека на терасата или по ръцете като излизам.

# 221
Като стана въпрос за слънцезащита, в аптеки Субра (онлайн само) има слънцезащитни продукти с намаление 50%.

# 222
  • Чукарландия
Тази слънцезащита е хубава и с изчистен състав, но не е много бюджетна, при положение, че не се намира в българските сайтове. Но е хубава.
https://www.stylekorean.com/shop/hyggee-relief-sun-moisturizer-s … -50ml/1557966889/

# 223
Аз ползвам Piz Buin от години и не съм изгаряла досега, но аз и не горя лесно де. Говоря за тяло, на лице не ползвам.

# 224
Който има късмет, има късмет. А такива като мен дето проверяват състава на продуктите да го духат.
Това което най-много исках да поръчам в Субра свърши от вчера слвдобяд до току-що. Не знам дали целият форум се изсипа там, но на печелившите честито.

Общи условия

Активация на акаунт