Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 73

• 54 263
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
В тубата е с бляскави частици, но в кутията - не.

# 706
Копакабаната има ли лъскави частици?Помня,че миналата година много е обсъждахте и купувахте, но съм забравила има ли блясък.
Ето го лосионът с блестящи частици:
Скрит текст:
Забелязах, че отново са ги изкарали по стелажите, заедно със спрея.
Из Инстаграм ми излизат снимки на нов продукт към серията:
Скрит текст:

# 707
  • Deutschland
И новият продукт е dupe

# 708
Аз мислех да й подаря този спрей със блясък и още нещо, тоест лосион или друго.
Благодаря за предложенията Simple Smile

# 709
  • Пловдив
Не разбирам какви са новите продукти, пак ли лосион за тяло?
Миналата година за лятото изразходих 2 спрея с частици😃

# 710
Спреят с частици с видим ефект ли е, задържа ли се блясъкът?

# 711
  • Deutschland
Спреят с частици с видим ефект ли е, задържа ли се блясъкът?

Да. Да. И ухае страхотно. Аз имам този от миналото лято, сега май е с ново име

# 712
И аз много харесвам аромата. Лосион имам от миналото лято. Някои момичета миналата година като излезе казаха, че никак не им хареса и миришел на лекарства ли на сироп ли. На мен ми мирише на сладкиши Simple Smile

# 713
Ще се купува значи и спреят. Иначе имам още за изразходване от олиото с частици на Велнея, но то е и по-мазно.
Сега съм на вълна дермапланинг и се интересувам в Лили има ли ги тези бръсначи за дермапланинг, защото в ДМ не го виждам нещо. Мисля да се престраша за зоната около веждите, че имам там излишни мъхчета.

# 714
Ще се купува значи и спреят. Иначе имам още за изразходване от олиото с частици на Велнея, но то е и по-мазно.
Сега съм на вълна дермапланинг и се интересувам в Лили има ли ги тези бръсначи за дермапланинг, защото в ДМ не го виждам нещо. Мисля да се престраша за зоната около веждите, че имам там излишни мъхчета.
Не знам какво е дермапланинг, но ако говориш за това да си бръснеш лицето, в ДМ има ножчета по три броя в комплект. Но за нищо не стават честно казано. Аз като исках да си купя ги нямаше дълго време и си купих от един китайски магазин, пак три броя. После се появиха и в ДМ, на Ебелин май бяха и купих и тях. Сравнени с китайските са гола вода и ми стържат много неприятно.
https://cdn.bg-mamma.com/jDvC/RSepW.jpg

# 715
Не знам какво е дермапланинг, но ако говориш за това да си бръснеш лицето, в ДМ има ножчета по три броя в комплект. Но за нищо не стават честно казано. Аз като исках да си купя ги нямаше дълго време и си купих от един китайски магазин, пак три броя. После се появиха и в ДМ, на Ебелин май бяха и купих и тях. Сравнени с китайските са гола вода и ми стържат много неприятно.
https://cdn.bg-mamma.com/jDvC/RSepW.jpg
след този дермапилинг не порастват ли по- груби косъмчета на мястото на обръснатите по цялото лице

# 716
Поне при мен не виждам такъв ефект.

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 19:00 от bubanka

# 717
Ами и аз много се притеснявам, че косъмчетата ще израстват груби по логиката, че мъжете като се бръснат с години и после космите израстват груби. Обаче гледах клипче, в което дерматолози уж обясняват, че не пониквали груби.Thinking Аз искам да пробвам около челото, защото в момента кожата ми е много чувствителна и не мога и да си помисля да отстранявам с епилиращи лентички.

# 718
Ами и аз много се притеснявам, че косъмчетата ще израстват груби по логиката, че мъжете като се бръснат с години и после космите израстват груби. Обаче гледах клипче, в което дерматолози уж обясняват, че не пониквали груби.Thinking Аз искам да пробвам около челото, защото в момента кожата ми е много чувствителна и не мога и да си помисля да отстранявам с епилиращи лентички.
На мъжете стават груби заради хормоните, не защото се бръснат.
Тялото ни задава колко, какви косми да имаме.Бръсненето не виждам как ще им
повлияе външно.

# 719
Аз си купих една джаджа от ДМ - закривена и скубе леко косъмчета .
Но досега не съм я ползвала много - само над устната пробвах
https://woops.bg/product/%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0 … %86%D0%B5-stella/ прича на този , марката си е на ДМ / мисля някъде из темите видях споделена снимка

Общи условия

Активация на акаунт