Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 73

• 54 227
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна

Мнение за спрея за слънцезащита. И като цяло за слънцезащитните на ДМ, до сега не съм ги използвала.

# 676
Аз забелязах , че се чувствам много добре ако започна да слагам серума докато лицето ми е още влажно от тонера. Значи правилно си постъпвам.
Да, правилно е. Grinning

# 677
Момичета, взех си нощния серум с ретинол на Лореал. Ползвам го от няколко дни и засега ми харесва. Има приятна, немазна текстура, определено изглажда кожата. Замислям се и за серума с хиалурон, този месец са на много добра цена в Лили -   20.99 .

# 678
Момичета, взех си нощния серум с ретинол на Лореал. Ползвам го от няколко дни и засега ми харесва. Има приятна, немазна текстура, определено изглажда кожата. Замислям се и за серума с хиалурон, този месец са на много добра цена в Лили -   20.99 .
А използваш ли го стриктно по схемата от опаковката? Защото четох етикета и аз съм му хвърлила око, но не съм убедена дали ретинол може да се ползва лятото.

# 679
  • София
Трябва ежедневна силна слънцезащита.

# 680
  • Варна
Някоя ползвала ли е нещо на Fito cosmetics ?

"Някоя" е малко грубичко обръщение Grinning
Ползвам в момента дневен и околоочен крем на марката, доволна съм. Крема за лице си го купувам за втори път даже.

Също така, съм ползвала и гел за измиване на лице с въглен. И той ми хареса.

# 681
А използваш ли го стриктно по схемата от опаковката? Защото четох етикета и аз съм му хвърлила око, но не съм убедена дали ретинол може да се ползва лятото.
Използвам слънцезащита - spf 50.
В този серум ретинолът е нисък процент, спокойно може да се ползва и лятото, но със задължително пазене от слънцето. Няма да го ползвам, когато съм на почивка.

# 682
  • София
Колко % се води за нисък?

# 683
Мисля, че е 02%

# 684
Серумът на Лореал е с 0.3%.

И аз го поръчах, но първо ще си ползвам любимият ми такъв на СВР, който най-накрая успях да намеря.

# 685
Аз го спечелих от Дм, чакам го за тест и ще споделя мнение

И аз го поръчах, но първо ще си ползвам любимият ми такъв на СВР, който най-накрая успях да намеря.

# 686

Напротив, точно 0.2 е серумът. Съжалявам, че съм изхвърлила картонената кутийка. Ето линк от Ремедиум
https://remedium.bg/loreal-revitalift-laser-serum-night-30ml-060217/p

# 687
Очевидно за БГ или Европа са пуснали с 0.2 %, защото в сайта им в САЩ е с 0.3%.

# 688
Точно така, има разлика в процента предлаган тук.

# 689
Четох че ретинола може да се ползва от 27 годишна възраст, но аз още му се чудя.
Вкарвате ли го постепенно в рутината си? Или започвате просто всеки ден да си го ползвате?

Общи условия

Активация на акаунт