Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 73

• 54 229
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
Много е добра цената за Пантен 2.90 до колкото виждам

# 646
  • Deutschland
Много е добра цената за Пантен 2.90 до колкото виждам

В евро обаче

# 647
Имам питанка за пълнителите с кола или както се наричат там от ДМ .
Каква е разликата по между им - например кой / и са подходящи за лице например .
 И коя от всички смятате за най- добра .
Благодаря

# 648
  • Бургас
Здравейте,красиви приятелки!
Имате ли представа доколко в Лили са оригинални парфюмите Дона Карън,Нина Ричи?
Има изгодни оферти...

# 649
Много съм щастлива. От месеци дебна лилавата палитра на Катрис и днес са я заредили в Лили.

# 650
Много съм щастлива. От месеци дебна лилавата палитра на Катрис и днес са я заредили в Лили.
Млже ли линк?

# 651
Не я намирам в онлайн магазина, ето линк в Пинк панда: https://www.pinkpanda.bg/produkt/catrice-pro-lavender-breeze-sli … blossoms-165_1575

# 652
Не я намирам в онлайн магазина, ето линк в Пинк панда: https://www.pinkpanda.bg/produkt/catrice-pro-lavender-breeze-sli … blossoms-165_1575
Благодаря ти, наистина изглежда много красива.🤗

# 653
Да. Аз съм доволна от качеството на тези палитри. Имам двете от миналата година и много ги нося. Влюбих се в един шимър от Golden Afterglow, но ще го помисля, защото там има няколко цвята, които трудно ще нося.

# 654
Здравейте! В ДМ или Лили има ли лосиони на Seventeen? Къде да ги намеря, не искам да поръчвам онлайн?

# 655
  • вкъщи
В Елитис ги има лосионите на Севънтийн . В Лили и ДМ не.

# 656
Някоя ползвала ли е нещо на Fito cosmetics ?

# 657
Имате ли впечатление от това околоочно кремче
Това си е серумче за лице, имам едно изхабено. Не е лошо, кожата е като напомпана, задължително на мокро лице, важи за всички серуми с хелурон. Може би по-нататък ще подновя, засега съм зарибена по серумите на Революшън, за мен течната консистенция е по-ефективна и икономична, няколко капки са достатъчни. На Алверде е гелче, свърши ми много бързо и наистина се усеща леко опъване на кожата.

# 658
Аз идвам да похваля това околоочно кремче, марка на Лидл:

Не знам дали го предлагат още, но е страхотен. Средно плътна, леко маслена текстура, попива сравнително бързо, много нежен при нанасяне и прави кожата една такава мекичка и гладичка. Използвам върху цяло лице, не само около очите. Добре, че се светнах да го начена, че залежаваше из запасите и щеше да си отиде преди да бъде ползван. Много съм доволна. И даже съжалявам, че по рано не съм го отворила. Изобщо не очаквах да си паснем така. Grinning
Кремче за без пари, но с много приятен ефект върху кожата.

# 659
Джаста Праста, изкарала си архивните наличности май, и аз имам закътани 2 бройки от него, много ми харесва, но от поне 2 години не се предлага в лидл.

Общи условия

Активация на акаунт