Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 73

• 54 235
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
  • През девет планини в десета...
Имате ли впечатление от това околоочно кремче

# 631
  • Варна
Имате ли впечатление от това околоочно кремче

На каква цена е?

Сподели после дали си доволна. В скоро време и аз ще си подновявам околоочния.
В момента ползвам на Фитокозметик, преди това на Балеа, сега сякаш ми се иска да пробвам нещо на Алверде.

# 632
Симпатично изглежда това кремче и аз бих го пробвала. Засега съм с този на Балеа с уреа.

# 633
Момичета някой да е комбинирала серумите за лице с витамин ц и серума на катрис с ниамицит
Дали ще си взаимодействат добре

чети тук, принципът е един и същ

# 634
  • През девет планини в десета...
Кремчето всъщност е гел. 15 мл е и струва около 15 лв. Пише че е за лице с два вида хиалурон. Ползва се под основния крем. Още нямам впечатление, след няколко дни ще пиша пак.

# 635
Lady04, има лакочистител за гел лак в ДМ. Сигурна съм,  че има на Виктория Бюти и май още някаква марка.

# 636
Lady04, има лакочистител за гел лак в ДМ. Сигурна съм,  че има на Виктория Бюти и май още някаква марка.
Много благодаря, още утре отивам. 😇

# 637
  • София
Аз ползвам спорадично хиалуроновия крем на алверде. Задължително на мокро лице, защото веднага ми попива в кожата и я опъва. Така поне чувството не е така силно. И веднага нанасям крем, за да успокоя положението.

# 638

А този серум, дали сте го ползвали. Една клиента в ДМ ми го похвали, търсеше някакъв крем на Валеа с ретинол но го нямаше. Кой е този крем?

# 639
  • Deutschland
Има серум с Ретинол на Балеа, за крем незнам

# 640
Този серум има ли го в БГ?

# 641
Фрау аз им харесвах серията детокс на нивеа  имах и любим тониращ крем но го спряха след години отричане я преоткрих тази марка ...
В момента за дневен крем ползвам биотен с витамин ц но не ми харесва гел кремовете не са моето нещо а за нощен ползвам  бюти палър на балеа харесва ми

# 642

А този серум, дали сте го ползвали. Една клиента в ДМ ми го похвали, търсеше някакъв крем на Валеа с ретинол но го нямаше. Кой е този крем?

Хубав е серума, позлвам го и като основа за грим.

# 643
Аз се  сдобих със следните неща тези дни:

Маската на Балеа и балсама на Елсев съм ползвала и преди, и ми харесват.

Пяната на Алверде е страхотна, усещам кожата си супер после, точно такъв продукт исках.

Сухият шампоан също много ми харесва, чудна работа върши, пак е с аромат, но лек, нежен и някак памучен.

Шампоанът против пърхут и лилавия не съм ги ползвала още, надявам се да ми харесат.

Купих и СС крема на Биотен, веднъж го ползвах, но не ми допадна, някак тежък ми беше.

# 644
  • Deutschland
Това са нови продукти на Пантен, взех от най-горните балсам за проба. Маските им са с рядка консистенция и пропускам.

Общи условия

Активация на акаунт