Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 73

• 54 250
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
Еритрол има
Да похваля тонираният крем на Балеа,прикрива дребни несъвършенства.Аз пъпки нямам,идеално ме устройва.Слагам отгоре бронзър и хайлайтър и съм шест.Не лъсвам засега поне,в жегите не знам как ще е.
А стои ли тежко, мазно или по-скоро да матира?

# 616
Мисля че в тази тема ми препоръчахте топ лака Seche Vite преди Великден... Голямо БЛАГОДАРЯ, точно това е което съм търсила до сега! Не е много за тази тема, понеже го няма по дрогериите, но не се сдържах, страхотен е просто.

Този крем на Балеа в колко разновидности го има като цвят? Само по-тъмен и по-светъл ли са или има повече варианти?

# 617
Не матира,изравнява тена,покрива малко несъвършенства.
Един цвят е,даже е почти бяло в тубичката,като по-лек вариант на бб крем е.Идеално за лятото.

# 618
Хм чак пък и само един цвят даже... странно ми звучи да става за всички. Видях го на рафта последния път но бързах и не се спрях да огледам повече, а пък ми стана любопитно.

# 619
И на мен ми стана странно,но адаптира ли се,не знам какво прави.Много ми харесва обаче,лекичък и точно за лятото е.

# 620
Моля, препоръчайте ми нещо за белези по ръцете. Белезите са от разчоплени пъпки. Предполагам нещо със слънцезащита трябва да е и да не възпалява допълнително фоликулите.

# 621

Чака си реда тази серия та да видим ..

# 622
Наскоро питах за сух шампоан. Една съфорумка ме беше насочила към розовата шаума. Ами взех я и съм доволна. Нямам бели следи от нея и не кашлям като от балеята. Не помня коя е дамата, но 🌹

# 623
Някой има ли представа дали някъде са намалени продуктите на Биотен?
И второ въпросче закупих си първата четка за фон дьо тен на РТ- как точно нанасяте фон дьо тена с четка- първо фон дьо тен чрез капки на цялото лице и разнасяте с четката или слагате фон дьо тена върху самата четка и тогава нанасяте? Или по някакъв друг начин? Пробвах по първия като зонирах с капки и да разнеса с четката, но не ми хареса ефекта.  Simple Smile

# 624
Ей тук пишеш "нанасяне на фон дьо тен" има милиони клипчета. На английски също
https://m.youtube.com/results?sp=mAEA&search_query=%D0%BD%D0 … D1%82%D0%BA%D0%B0

# 625
Момичета някой да е комбинирала серумите за лице с витамин ц и серума на катрис с ниамицит
Дали ще си взаимодействат добре

# 626
Аз размазвам фдт и след това минавам с четката на рт но от както открих бюти блендера четката остана назад ..

# 627
  • Варна
Години наред нанасях фдт с пръсти. Миналата година си поръчах блендер тип яйце от Алиекспрес. Много мекичък, нанася фдт значително по-прецизно и пръстите ми остават чисти.
Имаше добри отзиви за него, затова го взех, даже не очаквах да е толкова добър.
Линк нямам,  не питайте.

# 628
  • Deutschland
Бях ви питала за кремовете на Нивеа. Вчера в ДМ абсолютно всички техни q10 power с фактор 30 бяха изкупени. Взех с 15ти фактор, както и перления им серум от серията. Балеа имат нова маска, Хавай нещо си, взех и нея, както и крем пилинга им с витамин С. Пробвах го, но е ужасно груб. Яд ме е, че послушах тийнеджърката и го купих, вместо Нютроджина, към която се бях насочила. По-късно ще поправя грешката

# 629
В ДМ има ли по-силен лакочистител или такъв, подходящ за сваляне на гел лак?

Общи условия

Активация на акаунт