Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 73

• 54 275
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Аз също използвам този крем от няколко месеца, поради влошаване състоянието на кожата ми.
Кир ефект нямам, но при мен няма ефект изобщо що се отнася до появата на пъпки. Минат се два-три дни и ми излиза нова, поредната.
За щастие обаче заличава белезите от тях.
Не говоря обаче за акне, а за обикновени пъпчици.
С белези от акне нямам идея дали се справя и дали изобщо крем може да се справи с тях.

# 601
Аз от години се кълна в оцветения Ефаклар. Матирам леко с пудра отгоре и не го мисля цял ден, а съм с доста мазна Т-зона.

# 602
Цитат на: А. Пашова 66493
[/quote
A смисъл такъв него използвате постоянно така ли да разбирам
Само крема или и измиващ крем или др от серията на Ла рош

Ами оцветеният използвам доста често, но редувам и с други тип вв, сс кремове. На Ла Рош няма слънцезащита, затова не го използвам, ако съм на слънце. Измивен не използвам от същата серия/ марка. Но под крема слагам един серум на Ла рош, hyalu b5 или друг, няма значение. Неоцветеният вариант използвам само, когато кожата ми се влоши. Обикновено се случва лятото, след море, когато ми избиват ситни пъпки.

# 603
насочила съм се към този хидратиращ фдт с алое вера на Есенс- за смесена светла кожа, с леко широки пори
Скрит текст:

Мнения и впечатления от него?Благодаря.
Не е лош, но определено не е за суха кожа. Добре е да се слага върху предварително овлажнена/хидратирана кожа и върху по мазен крем. Покритие средно и над средното. Доста добра покривност бих казала. Позволява наслагване до известна степен, но, ако се прекали се впива жестоко във фините линийки и бръчици. Ако се действа умерено с количеството всичко е наред и не стои като маска. Освежава и прикрива прилично. Намирам го подходящ за по топло време и като цяло мисля, че ще се държи добре над мазната слънцезащита. Самия фдт няма спф, но пък ще укротява мазнината от слънцезащитните продукти според мен. Най добрата му страна е доброто му покритие, най слабата, че няма спф и е по сух. Инак се държи добре върху кожата. Има известно трансфериране, но пък не става на петна и не изчезва(поне при мен) и издържа достатъчно дълго време върху кожата. Това са моите впечатления от него, с нормална кожа съм, лятото - леко омазняване, зимата - засушаване.

# 604
пробвали ли сте нещо от конопената серия на ревюел?
https://revuele.eu/collection/hemp-me/
интересуват ме крема, серума и маската - всичко е за лице

# 605
Бубе, познай кой ги е пробвал. Joy
Крема за лице е малко особен. Писала съм за него в темите. Плътен и някак като втърдено кокосово масло(не съвсем, де, приблизително като описание), но поставен на лицето се топи мигновено. Попива доста бързо и не мазнее при допир, макар върху кожата да оставя усещане за леко мазнеене. Според мен е подходящ за нормална и леко засушена кожа, за кожа склонна към омазняване ще дава усещането за още повече омазненост. Много интересно е усещането му върху кожата, попива без остатък, а се усеща едно такова сякаш на по дълбоко ниво дава хидратация, а в същото време леко матира повърхностния слой на кожата, но в дълбочина се усеща подхранена. Малко ми е трудно да обясня, но на мен ми харесва. Не съм сигурна обаче, че е подходящ за топло време, може би есен и пролет са неговите сезони.
Серума е лек и приятен, не лепне, попива бързо. Маската е хубава, прави кожата мекичка и освежена.

# 606
джасте, точно за теб мислех Hug
благодаря за описанието, кремът изглежда, че ще бъде идеален за мен

и за този да питам:
https://revuele.eu/products/face-care/moisturizers/revuele-hyaluronic-acid/
(пропуснах го в горния пост)
има голям избор от продукти на марката в марви - гледах онлайн, в реалните аптеки не знам какво е положението

# 607
Бубе, този последно показания от теб във флакончето, не съм го пробвала. Имам толкова за изразходване, та съм се спряла с покупките, макар специално за Ревюел да ме насърбяват ръчичките, но стискам зъби и си викам по натам, по натам, като изразходиш наличното - тогава. Joy Wink
Макар, че познавайки продуктите им, този ще е лек и подходящ за топло време.

# 608
като ги разглеждам и виждам как са аналози на по-скъпи продукти, ме сърбят дори косъмчетата по главата да поръчам една торба Grinning
но пък и до сега не съм била особено доволна от нещо пробвано на марката Joy
ще ги мисля и вероятно скоро ще се похваля  Grinning

# 609
Момичета, въпросът ми е за хранителната част в ДМ. Някой виждал ли е еритритол, че имам спомени, че съм виждала някъде голям пакет, но дали беше в ДМ. 🤔

# 610
Момичета, въпросът ми е за хранителната част в ДМ. Някой виждал ли е еритритол, че имам спомени, че съм виждала някъде голям пакет, но дали беше в ДМ. 🤔
Да, виждала съм, точно голям пакет, може би 500гр. или повече. Стои при био храните, до сладките неща.

# 611
Еритрол има
Да похваля тонираният крем на Балеа,прикрива дребни несъвършенства.Аз пъпки нямам,идеално ме устройва.Слагам отгоре бронзър и хайлайтър и съм шест.Не лъсвам засега поне,в жегите не знам как ще е.

# 612
  • София

Онзи ден купих, на Dragon Foods, 250гр, мисля че беше 8,69лв.
При био храните и брашната седи.

# 613
  • Пеликания
Да похваля тонираният крем на Балеа,прикрива дребни несъвършенства.Аз пъпки нямам,идеално ме устройва.Слагам отгоре бронзър и хайлайтър и съм шест.Не лъсвам засега поне,в жегите не знам как ще е.
Кой беше тонирания на Балеа?

# 614
Този,серумът също ще пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт