Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 73

• 54 726
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
B.U.2 аз съм с този фдт доста добре ми пастна цвят кашу със жълт подтон съм средна покривност но ми идва малко сух трябва да съм с мазен крем първо за да го нанеса нормално със смесена кожа съм ..

# 586
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз като цяло, каквото и да съм си взимала за тънка и нежна коса като моята и за обем, какъвто нямам, никога не съм оставала доволна, не съм виждала някаква промяна във вида на косата ми от към тази насока. Нито обем, нито плътност. Повечето продукти за мен са "големи букви на опаковките само, ефект нула"..
Аз виждам, но за съжаление само със скъпите. С Керастаз Денсифик се чувствам като с двойно повече коса. Че и бебешки косички ми излезнаха. С Чи - черния кимион пак усещам обем на главата.

# 587
Тези серии специално за обем и плътност ли са, или това го виждаш като желан страничен ефект? Не съм ползвала този ценови клас. Някак ми се свиди да дам толкова пари, ако не съм ползвала мостра и да ми хареса, а такива, когато съм търсила, не съм намирала. Та се поотказах.

# 588
за този ли говорите?

Скрит текст:

джасте, виновна си, взех го Grinning
бях награбила още няколко неща, но се овладях - трябва малко да намаля запасите в шкафа и тогава ще ги купя
сега ще пробвам розовия крем с цветущото описание Grinning

# 589
Здравейте, момичета от скоро ви следа и с любопитство чета и навлизам в темата с въпроса си за един крем на Ла Рош дали сте доволни и има ли ефект обмислям за покупка гледам, че е доста хвален за акне, белези и несъвършена кожа. И аз точно за тези работи го искам или ако ми препоръчате нещо от дм за почистване на акне претотварянето му но повече бих искала за белезите след акне.
Качвам снимка на крема който обмислям да закупя с надежда, че все някоя го е използвала.

# 590
На мен Ефаклара ми правеше кир ефект. За себе си знам, че 90% от гелообразните продукти ми правят кир ефект. И като има кир ефект това значи, че кожата не приема продукта, значи пари на вятъра.

# 591
И при мен по същия начин се появяваше кир ефект от Ефаклара, на всичкото отгоре имам чувството, че влоши положението, вместо да помогне. И аз съм в търсене на грижа, помагаща за премахването на белези от пъпки, но за момента не съм открила подходящия продукт.

# 592
Момичета, дали имате отзиви за новия нощен серум на Лореал с ретинол?
Днес го гледах в Лили, на промоционална цена е, чудя се дали да го пробвам.

# 593
Само да кажа, че този Лореал е на по-ниска цена в ДМ без да е на промо. Мисля, че там беше 23+лв, а в Лили 27+лв. Иначе не съм го ползвала. На Балеа ретиноловия се оказа нелош, даже и според онова приложение, което уж нямаше да гледам, но нещо в нашия ДМ вчера не го видях.

# 594
Аз в Лили го видях 20 лв., или не съм видяла правилно😉.

# 595
Може и аз да бъркам, но така ми се видя вчера, а в сайта им не го намирам.

# 596
  • Light of Zartha
Момичета, отзиви за мармалада за тен на Велнеа? На какъв принцип е? Или нещо друго за лек тен преди първите слънчеви бани. Аз съм изключително бяла и преди години се мажех с едно лосионче на Дав и леко потъмнявах. Иска ми се нещо подобно пак, но отдавна не съм ползвала и не знам какво да си търся.

# 597
Здравейте, момичета от скоро ви следа и с любопитство чета и навлизам в темата с въпроса си за един крем на Ла Рош дали сте доволни и има ли ефект обмислям за покупка гледам, че е доста хвален за акне, белези и несъвършена кожа. И аз точно за тези работи го искам или ако ми препоръчате нещо от дм за почистване на акне претотварянето му но повече бих искала за белезите след акне.
Качвам снимка на крема който обмислям да закупя с надежда, че все някоя го е използвала.

Аз съм много доволна от този крем и никога не съм имала кир ефект. Има и оцветен вариант и го ползвам вместо ВВ, но отдолу със серум, защото не съм с много мазна кожа, комбинирана. Принципно аз ползвам неоцветения вариант, когато пъпчасам след море примерно. Веднага ме оправя. Иначе нямам акне.

# 598
Момичета, отзиви за мармалада за тен на Велнеа? На какъв принцип е? Или нещо друго за лек тен преди първите слънчеви бани. Аз съм изключително бяла и преди години се мажех с едно лосионче на Дав и леко потъмнявах. Иска ми се нещо подобно пак, но отдавна не съм ползвала и не знам какво да си търся.

Препоръчвам, много съм доволна.

# 599
Аз съм много доволна от този крем и никога не съм имала кир ефект. Има и оцветен вариант и го ползвам вместо ВВ, но отдолу със серум, защото не съм с много мазна кожа, комбинирана. Принципно аз ползвам неоцветения вариант, когато пъпчасам след море примерно. Веднага ме оправя. Иначе нямам акне.
A смисъл такъв него използвате постоянно така ли да разбирам
Само крема или и измиващ крем или др от серията на Ла рош

Последна редакция: нд, 09 май 2021, 09:35 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт