Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 73

• 54 762
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
# 91
загледах вчера бутилката, с карта е 8 лв.
едит: пише, когато кликнеш върху продукт, че е с -50% за клиенти с карта

# 92
Не знам за кой крем на биотрейд говорите, но аз съм много доволна от  този с фактор pure skin. Дори бих казала ,че за крем с толкова висока слънцезащита е много лек и приятен.

# 93
Да похваля маската на Лавера с Q10. Мирише страхотно и прави кожата много свежа. Ако и крема мирише така ще си го взема веднага. Някой дали го е ползвал ?

# 94
# 95
Момичета, има ли пачове за под очите, от които сте доволни? Иска ми се да са от тези по много в кутийка, а не еднократни.

# 96
Аз съм доволна от тези: VIVIENNE SABO Хиалуронови хидрогел пачове с колаген, 30 броя
https://shop.lillydrogerie.bg/rogel-pachove-s-kolagen30b

# 97
  • In The Middle Of Nowhere
Някой знае ли за какво е тази металната част
Halterung видях, че скоба означава, но каква пък е идеята не мога да се сетя🤔

# 98
Изглежда ми като поставка, на която да се държи гъбката.

# 99
  • In The Middle Of Nowhere
Ако е така не ми изглежда много смислено 😒

# 100
Поставка е,много е удобно.Имам един блендер на Ебелин в кутийка с дупки.Много добре ,че ги продават с нещо на което да поставиш гъбката.Преди си ги държах в малки стъклени купички от крем брюле от лидъл.

# 101
Момичета, да препоръчате някоя матираща пудра с цвят?

От години ползвам прозрачната на Есенс върху Фнд или Сс крем, но когато излизам набързо не ми се занимава да се гримирам и искам да слагам само малко пудра за освежаване на тена.

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 18:42 от Вαнuлuя

# 102

И Фит ми пак на Мейбълин харесвам много.

# 103
Малко извън темата.. Случайно някой да е виждал този дифузер в някое Лили? И дали знаете в DM какви етерични масла се предлагат?

Този тип дифузери са разкошни, но не съм срещала никъде из мрежата им скоро. Около Коледа правиха такава промоция и тогава буквално изчезнаха моментално от мрежата им.
А без да съм дочела темата докрай, етеричните масла на ДМ за този тип дифузери са чудесни. Нямат кой знае какъв избор, но лавандулата, лимоновата трева (за лятото е разкошна) с чудесен избор и бих препоръчала. Имаха за кратко и масло от грейпфрут, но не съм го мяркала никъде из магазините им в София от повече от 2 месеца.
Етеричните масла, които се предлагат в Лили аз не бих препоръчала, не са особено трайни, а мисля и не съвсем качествени.

# 104
Rimmel Stay matte, в нотино е около 5 6 лв., уникална пудра. В лили е около 11. Стои много добре върху лицето, нанася се равномерно...

Общи условия

Активация на акаунт