Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 73

• 54 750
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Divaski, и аз така смятам, че като най-тежки са за запечатване на долните продукти. Ще ги прегледам, мерси!

Гита, Сребърната вода каква ти е?

Ванилия, ще го потърся и в нашия магазин и ще прочета състав, благодаря.

# 76
  • Ланкър, планините Овнерог
Divaski, и аз така смятам, че като най-тежки са за запечатване на долните продукти. Ще ги прегледам, мерси!

Гита, Сребърната вода каква ти е?

Ванилия, ще го потърся и в нашия магазин и ще прочета състав, благодаря.
Аркол от аптеката. На спрей взимам, защото е по-икономично

# 77
  • София, България
Здравейте, влизам да похваля няколко продукта, закупени от ДМ и Лили, и които смятам, че са доста подходящи за моята комбинирана кожа, склонна към поява на пъпки и черни точки.

Този измивен гел на Балеа е страхотен, усещам с него кожата си доста мека, използвам го сутрин и значителни ме освежава.

Друг продукт отново на Балеа е този, крем ли какво е с витамин С, от който петната по лицето ми започнаха да избледняват.

Много съм доволна и от цялата нова серия на Велнеа Young Treatment със салицилова киселина. Много важно по време на използването на тези продукти е да се използва и слънцезащита, каквато аз ползвам по принцип.

Леко изсушават кожата, за това ползвам и хубав хидрстиращ крем след тях, но съм много доволна. За цената си са отлични продукти.

# 78
Като стана дума за тонери и използването на азиатска центела, днес се сдобих с тези двете на Ревюел.
Доста загледах и серумите им, но имам няколко отворени и се отказах. Имате ли мнение за тях?

За крема на Биотрейд срещнах на няколко места добри отзиви, но миналата седмица си взех флуида на Балеа и като понамалее ще го пробвам.

# 79
Тоника на Ревюел е супер просто,не изсушава ,много го харесвам.
На Биотрейд кремът не ми допада,тежък е и нищо уау не виждам аз.

# 80
  • Deutschland
По-назад видях, че някой пита за Wonder water за коса на Елсев. Такава има и на Глис и много й се чудя. Какъв ефект трябва да се очаква от тия води? Като спрей балсамите ли е?

# 81
Момичета, явно са спрели най-любимата ми маска за коса и направо съм болна. Обиколих 4 магазина на Лили, ДМ и Кауфланд и никъде няма дори една бройчица останала. Явно марката е дала фира, защото и другите им продукти почти са изчезнали. Ще помоля ако видите някъде из София тази маска, драснете едно ЛС.
https://images.app.goo.gl/UzJtq4TR7w2C2h4Z6

Като компромис взех тази за първи път и косата ми стана чудна, но дали е добра ще мога да кажа след известно ползване. Но и тя е единични бройки.
https://images.app.goo.gl/912RVS6bfWfvsRrN9
В Ремедиум съм я виждала. Провери онлайн по аптеките.
Някой питаше за Миша 27..... ползвам го момента, една идея ми е тъмен затова го смесвам с друг СС крем. Лятото ми е перфектен. Бяла съм с жълт подтон. Не оранжавее
Като сравнение... ползвам Буржоа СС крем  цвят 53

# 82
Фрау, Не съм 100% сигурна, но мисля, че миналата година в темата за Профи козметика за коса се коментираше, че е дрогериен вариант на К-water на Kerastase
По-назад видях, че някой пита за Wonder water за коса на Елсев. Такава има и на Глис и много й се чудя. Какъв ефект трябва да се очаква от тия води? Като спрей балсамите ли е?

# 83
Малко извън темата.. Случайно някой да е виждал този дифузер в някое Лили? И дали знаете в DM какви етерични масла се предлагат?

# 84
В ДМ със сигурност има масла на тяхната марка и на Ривана. Може би и други има, някой ако може, да допълни Simple Smile

# 85
Те от тяхната марка не са голям набор, май само мента и чаено дърво съм засичала. И другото е Ривана или най-много да има още някоя такава масова марка дето я има и навсякъде другаде.

# 86
  • София
Като стана дума за тонери и използването на азиатска центела, днес се сдобих с тези двете на Ревюел.
Доста загледах и серумите им, но имам няколко отворени и се отказах. Имате ли мнение за тях?

Скрит текст:

За крема на Биотрейд срещнах на няколко места добри отзиви, но миналата седмица си взех флуида на Балеа и като понамалее ще го пробвам.
[/spoiler]
Тоника откъде го купихте?Благодаря.

# 87
От Лили ги взех.

# 88
Скрит текст:
Малко извън темата.. Случайно някой да е виждал този дифузер в някое Лили? И дали знаете в DM какви етерични масла се предлагат?

[/spoiler]
От ДМ имам тези етерични масла за дифузер:
Скрит текст:
Първото и последното съм взимала около Коледните празници преди време, не съм сигурна дали сега се предлагат. Също имах и едно с портокал.

# 89
Видях в брошурата на Лили, че има разни фитнес неща за клиенти с карта. Обаче никъде не видях цени. Някой да има инфо какви са цените, или къде да ги проверя? Гледах в сайта, но нищо не намерих.

Общи условия

Активация на акаунт