Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 73

• 54 907
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
Трябва да си купя плътна маска за очи с гел, която да може да се загрява в микровълновата. Иска ми се да я видя на живо, а не онлайн. Да сте срещали по магазините?

# 106
Срещала съм в аптека,ама като не помня къде.Софармаси или Фрамар може би.

# 107
Заслужава ли си този лосион за лице, за лятото питам, за в жегите? Имат и гел крем от същата серия, пак за лятото ще се ползва. В дм го вдиях

# 108
  • Стара Загора
Аз го имам този лосион, но още не съм го отворила. В момента мажа крема за суха кожа. Текстурата е като на гел, но не лепне. Хидратира добре без да е тежък и мазен, не оставя следи и попива за 1-2 минути. За зимата обаче ще е слаб. Под грим на мен ми е ок сега. Със суха кожа съм.

# 109
Благодаря. А виждате ли от крема някакъв противобръчков ефект. На 31 съм, нямам бръчки, но все пак не чакам да имам, че да действам с нещо, щото после няма оправия, само инжекциика...
Можете да ми пишете за ефекта от лосиона, като го отворите и ползвате , може и на лични. Интересувам се и от малко по-скъпа анти ейдж грижа от обичайната догериина. Виждам, че азиатска е заредена и в лили, но не обърнах внимание. Явно са добри, щом се лансират така, в инстаграм също реклами на азиатски продукти. Та го мисля за лятото. Сега имам други у дома дрогериини.

# 110
Влязох в ДМ за съвсем друго нещо, а се сдобих с това Animal See No Evil

Кремчето с витамин Ц ми е непознато, грабнах го веднага, само 5лв. Серумът с витамин Ц  ми е много любим,  затова и не се поколебах. За очите имат ли нещо с витамин Ц?

# 111
рол ончето на тази серия е уникално, без никакви соли / алуминиеви/ и алкохол, любимо ми е, ароматът е деликатен
плюс 10 т. от мен Simple Smile

Момичета, олиото за суха кожа на ДМ с помпичка, изсушава ми още повече кожата става ми бяла , като изпръхнала , мисля, че е от тези масла вътре...
Някой с подобни наблюдения? Simple Smile

# 112
Влязох в ДМ за съвсем друго нещо, а се сдобих с това Animal See No Evil

Кремчето с витамин Ц ми е непознато, грабнах го веднага, само 5лв. Серумът с витамин Ц  ми е много любим,  затова и не се поколебах. За очите имат ли нещо с витамин Ц?
А може ли състава на серума?

# 113
Aqua, Glycerin, Pentylene Glycol, Xylitylglucoside, Panthenol, Camellia Oleifera Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Anhydroxylitol, Xylitol, Sodium Dilauramidoglutamide Lysine, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Acacia Senegal Gum, Sclerotium Gum, Xanthan Gum, Pantolactone, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Parfum

# 114
Момичета, имам нужда от помощ и съм сигурна, че това е мястото. Търся си някакъв продукт за коса, който да нанасям след изправяне. Ефектът, който търся, е да приглади косата и да я възстановява. Скоро я изрусих, за да направя перфектното лилаво и сега си нося кръста Grinning Спряла съм се на три варианта и ще съм благодарна ако някоя от вас може да каже някоя дума за някой от продуктите. Ето ги и тях:

1. https://shop.lillydrogerie.bg/150ml-513303
2. https://shop.lillydrogerie.bg/keratin-150-ml
3. https://shop.lillydrogerie.bg/s-konopeno-seme-100ml

# 115
Aqua, Glycerin, Pentylene Glycol, Xylitylglucoside, Panthenol, Camellia Oleifera Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Anhydroxylitol, Xylitol, Sodium Dilauramidoglutamide Lysine, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Acacia Senegal Gum, Sclerotium Gum, Xanthan Gum, Pantolactone, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Parfum
fsyyy, това е съставът на Аква серума. Аз не разбрах дали за него е питането или за другия с витамин Ц.
Ако е относно този с витамин Ц, ето го и неговият състав:
AQUA, DICAPRYLYL ETHER, PENTYLENE GLYCOL, POLYGLYCERYL-6 STEARATE, GLYCERIN, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL, ASCORBYL TETRAISOPALMITATE, PHENOXYETHANOL, PERFUME, XPHOLIUM GUMHOLERY, LEMON, PALUMYLATE, BEEGLOTIUM GUMHOLE, LEMON PALMITATE, BEGLOTYL, LEMON, PALUMYLATE, LEMON, PALUMYL, CETGLOTYL, PALUMYL, CESTOLY, PALUMYLATE, CETGLOTYL, PALUMYLATE, CETGLOTYL, LEMON, PALPHONY, POLYGLYCERYL-6. 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, MALPIGHIA GLABRA FRUIT JUICE, MALTODEXTRIN, SODIUM HYDROXIDE, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, TOCOPHEROL, GERANIOL, CITRAL.

# 116
Mi6eto с дрогерийни продукти няма да стане и аз го гледах тоя филм като си направих омбре на коса до кръста ..радва окото но стана като метла гледай за професионални продукти поне постигна ли го това перфектно лилаво ??
Някой виждал ли е тази серия на revuel в Елитис ?в момента при нас е затворен и не мога да проверя

# 117
mi6eto, и аз скоро си правих балеаж. Фризьорката използва това масло, много ми хареса и мисля да го взема.

# 118
Mi6eto с дрогерийни продукти няма да стане и аз го гледах тоя филм като си направих омбре на коса до кръста ..радва окото но стана като метла гледай за професионални продукти поне постигна ли го това перфектно лилаво ??

likeawind, постигнах го, но май ще е за кратко, защото нещо много бързо пада. Иначе съм с професионалната маска, марката на боята, после мажа с чисто арганово масло, което също е професионално и струва майка си и баща си, после слагам пак професионала термозащита, но професионалния ми флуид свършва и се надявах на нещо по-евтино и качествено, което просто да заглажда. Но вероятно пак ще го поръчам, ако не реша да пробвам предложеното от Poppyflower (благодаря за което Flowers Rose )

# 119
Misheto_ недей и ти като мен да се залъгваш че след като си намерила добри и работещи за теб професионални продукти да се опитваш да ги замениш с дрогерийни. Повярвай ми не прави тази грешка. Аз я направих и съжалявам 100 пъти. Вместо да си бях купувала тези неща от дрогерията щях да си купя един, но изпробван и работещ продукт, който да ми стигне за 1 година. А сега имам 6 неща, нито едно не работи добре за коста ми, не мога да ги продам, не мога да ги разменя, правят ми косата на метла и са вечно мои. Недей греши като мен. Не си заслужава повярвай ми.

Общи условия

Активация на акаунт