Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 73

• 54 880
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
  • Асеновград
Аз май няма да се сдържа на намалението на субра за слънцезащитни, има точно този на виши за тяло който исках, и така като гледам и за лице ще поръчам на виши, много са добри цените..😬😬

# 241
Някой доволен ли е за оформяне и подхранване за къдрици (по възможност да се продава в Лили)? Не знам какво да правя моето 3в1 от мазни корени, сухи краища и обща визия на онези изсъхнали храсти от Дивия Запад и реших, че може би това ще е най-подходящо.

Здравей! Наскоро от Лили си купих ето това за къдрици и съм доволна как оформя моите, понякога дори не ползвам дифузер когато я суша и пак стават много хубави https://shop.lillydrogerie.bg/k-drava-kosa-100ml Моята коса също бързо се омазнява в корените, а в дължина е суха.

# 242
Някоя от вас използвала ли е този слънцезащитен матиращ флуид. Искам наистина да матира защото съм с много мазна кожа.

Аз съм го ползвала, също с много мазна кожа съм, върши работа. Много по-доволна съм обаче от Cleanance 50, матира още по-добре, усещането на кожата е много приятно и защитата е супер. Има го и във вариант с цвят, който придава равномерен тен на лицето. Често пускат намаление по аптеките, може да поискаш тестер, за да го пробваш.

# 243
  • Варна

Вчера купих този слънцезащитен флуид от ДМ, цена 5.99 лв (на брошура е). Днес го пробвах, хареса ми и как се нанася, и като консистенция.

# 244
Киса,каква ти е кожата?И аз му се чудя,не че е голяма инвестиция,но не ми се хвърля в коша все пак .И от кой ДМ е,знам че си градски.

# 245
  • Варна
Киса,каква ти е кожата?И аз му се чудя,не че е голяма инвестиция,но не ми се хвърля в коша все пак .И от кой ДМ е,знам че си градски.

Смесена ми е кожата. На 40+ съм.

От Чайка го взех. Но го нямаше на рафта, само етикет, та се обърнах към консултантката. Тя започна други слънцезащитни да ми предлага. Накрая благоволи да отиде до склада и ми донесе крема с думите "имате късмет". Sunglasses

От утре сменят брошурата, не знам дали и цената му няма да се промени.

# 246
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз ще го пропусна

# 247
Ее Гита,и аз.

# 248
  • Асеновград
Някоя от вас използвала ли е този слънцезащитен матиращ флуид. Искам наистина да матира защото съм с много мазна кожа.

Аз съм го ползвала, също с много мазна кожа съм, върши работа. Много по-доволна съм обаче от Cleanance 50, матира още по-добре, усещането на кожата е много приятно и защитата е супер. Има го и във вариант с цвят, който придава равномерен тен на лицето. Често пускат намаление по аптеките, може да поискаш тестер, за да го пробваш.

Амбър, много благодаря, но вчера от промоцията на субра си поръчах две слънцезащитни, и двете на Виши, едното за лице беше техния матиращ флуид за чуствителна кожа, сега ще го видим дали е хубав като пристигне. 😊😊

# 249
според вас коя мицеларна вода е по-подходяща за много суха кожа, колебая се между микса и биотен Simple Smile

# 250
И аз съм в търсене на нова мицеларна вода. Обмислям да пробвам Lumene, някой с мнение?

# 251
  • Димитровград
Аз поръчах едно виши на миналите намаления на емаг, сега пак го има- https://www.emag.bg/matirashta-emulsija-vichy-ideal-soleil-dry-t … =cns_confirmation
С много мазна кожа съм, доволна съм като цяло, малко ми дразни очите по-късно през деня. Но не ми образува пъпки, което за мен е важно.
И аз пуснах от субра шака флуида. Имам едно питане- когато са оцветени тези слънцезащитни продукти, по някое време не започва ли да се разминава цвета на лицето ви с цвета на крема?

# 252
  • Deutschland
Киса, моят флуид е същия, само че с фактор 30. Доволна съм

# 253
lion, аз бях подобен случай, с леко мазни корени и бях приятно изненадана от сериите на elsevе. Наскоро използвах отново, този път с глини, който е точно за мазни корени и сухи краища и съм отново доволна. Мисля, че имат и крем за коса, ще потърся и ще си редактирам коментара със снимка.
Нямат от тази серия, но открих ето това. Тази им серия също е добра. Бих могла да ти препоръчам още нещо за къдрици, но е от ДМ. Има спрей от серията Balea professional за къдрокоски. Много е хубав, като цяло серията е супер https://shop.lillydrogerie.bg/za-kosa-ful-rezist-200ml
Здравей! Наскоро от Лили си купих ето това за къдрици и съм доволна как оформя моите, понякога дори не ползвам дифузер когато я суша и пак стават много хубави https://shop.lillydrogerie.bg/k-drava-kosa-100ml Моята коса също бързо се омазнява в корените, а в дължина е суха.
Благодаря много за предложенията Blue Heart По принцип може и да не е от Лили, но ми трябва налично онлайн, защото тук дрогерийната козметика е лукс

# 254
  • Ланкър, планините Овнерог
Сдобих се с измивно олио за лице на Белеа на днешното "отиванесамозамокрикърпи"

Пишеше, че е нов продукт. На варианта за разтъркване с пръсти не ми хареса, утре ще пробвам с тампони как ще е. Не люти на очите, което е добре.

Общи условия

Активация на акаунт