Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 73

• 54 880
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
Който има късмет, има късмет. А такива като мен дето проверяват състава на продуктите да го духат.
Това което най-много исках да поръчам в Субра свърши от вчера слвдобяд до току-що. Не знам дали целият форум се изсипа там, но на печелившите честито.
Кое е това нещо,ако не е тайна,Лили? Между другото и в Парфимо скоро гледах слънцезащита на Нюкс, бяха тестери и доста намалени.
Аз пък за тяло много харесах прозрачния спрей на Лидл миналото лято, флакона е като дезодорант.

# 226
  • Deutschland
За лице ще заложа на флуида Sun dance, за тяло Ladival.
Гледам, че серумите за лице на Катрис почти навсякъде в града са изкупени, защото искам и този за блясък. В немския сайт може да се проверява за наличности, но уви. Няма. Няма и хидратиращата маска към серума. Наистина ли са толкова добри?

# 227
Относно слънцезащита за тяло - миналата година ползвахме и за трите почивки Каротен фемили и кидс версията и бяхме супер доволни. За първи път купих  тогава и тази година пак ще заложа на тях. Интересното е, че мъжът ми има слънчева алергия и винаги сме взимали Виши, Авен, Юсерин, ЛРП и въпреки това алергията му избива на третия ден от почивката и то при сериозно мазане. С Каротена миналата година нямаше никакъв проблем. Не знам какъв му е състава признавам си. Започвам да се оглеждам за налични 300мл опаковки. Много са удобни със спрей помпичка.

# 228
  • София
Аз пък много харесвам Wooden spoon и ьа мен,  и за детето. ✌

# 229
Аз пък много харесвам Wooden spoon и ьа мен,  и за детето. ✌
Миналото лято купих детското мляко, намазах детето един път и тя категорично ми заяви да го хвърлям. Изобщо не й хареса, на мен също, признавам си. Нещо не понесе консистенцията, трудното попиване и миризмата.
С Каротен не сме имали издънки, но най-много харесваме вкъщи афтърсън млякото им. Използваме го цяло лято всеки ден. Не е супер хидратиращо, но попива свектавично.

# 230
  • София
Да, минералните филтри се разнасят трудно. Въпрос на навик и приоритети. Сега са сменили с прозрачен цинк и не би трябвало да оставя бели следи. Много ми е любопитно да пробвам.

# 231
Момичета, като споменахте намаленията в Субра, да попитам - имате ли впечатления от продуктите на JOWAE? Гледам, че са намалени там на 50%.

# 232
За тяло доста време ползвах La Roche Posay - като защита и нанасяне нямам никакви забележки, но две години хвърлям бански и хавлии след море. Натрупва се някакъв отвратителен мазен слой, който няма изпиране, барабана на пералнята става чудо. Та повече с тях - не.
Не виждам да споменавате Нивеа, но те също имат отлична защита и като консистенция са приятни. Ползвала съм ги на плажа, а моята кожа изгаря много лесно.

# 233
Все съм ползвала слтнцезащута, ама тези на Wooden spoon нямат нанасяне и миришат ужасно

# 234
  • софия
Предложете ми рол он или стик за тинейджъри, без аромат и ако е с по изчистен състав ще е чудесно!
На Ла рош  ползвам за детето 50+ но този
Каквото остане го мажа аз зимата на лицето,седи по -мазен ,прозрачен ,зимата ми е ок .Пролет-лято съм с Биодерма

# 235
  • Deutschland
Аз пак минах през ДМ. Взех си маски и ампули на Шабенс за блясък и изглаждане, мисля че са нови + малко душ гелове на Фа и Дав

# 236
Последните няколко години ползвам слънцезащитата на Sun dance MED и съм доволна, за малката досега взимах на Uriage, тази година ще пробвам на Farmona,  пристигна преди няколко дни и ми харесва как се разнася и попива, дано върши работа.
Скрит текст:
Тези дозички много ми харесаха, пак ще взема
Скрит текст:

# 237
Някой доволен ли е за оформяне и подхранване за къдрици (по възможност да се продава в Лили)? Не знам какво да правя моето 3в1 от мазни корени, сухи краища и обща визия на онези изсъхнали храсти от Дивия Запад и реших, че може би това ще е най-подходящо.

# 238
  • Асеновград
Някоя от вас използвала ли е този слънцезащитен матиращ флуид. Искам наистина да матира защото съм с много мазна кожа.

# 239
lion, аз бях подобен случай, с леко мазни корени и бях приятно изненадана от сериите на elsevе. Наскоро използвах отново, този път с глини, който е точно за мазни корени и сухи краища и съм отново доволна. Мисля, че имат и крем за коса, ще потърся и ще си редактирам коментара със снимка.
Нямат от тази серия, но открих ето това. Тази им серия също е добра. Бих могла да ти препоръчам още нещо за къдрици, но е от ДМ. Има спрей от серията Balea professional за къдрокоски. Много е хубав, като цяло серията е супер https://shop.lillydrogerie.bg/za-kosa-ful-rezist-200ml

Общи условия

Активация на акаунт