Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 73

• 54 846
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
  • Deutschland
Бобчита, ти ли питаше за пяна на Babylove? В този, явно нов комплект има. Ако го заредят в България, можеш да видиш

# 376
Ами не питах аз,ама мисля да взема нещо ново за къпане .И за тяло мазило няма,аз много рядко я мажа,ама лятото ще видя как ще е кожата й,предното съхнеше малко.Че ако има и мазило супер,двете ползваме едно,че и аз толкова се мажа.
Днес си взех тонираният крем,че тая сутрин като застанах пред огледалото гледам малко ме е хванало слънцето и ФДТ ми светлее леко.Ще го видя как е.

# 377
  • Deutschland
Аз ползвам лосион на Хип за тяло и млякото на Бочко с маслина, ако го намеря в някой бг магазин де. За малката  става въпрос.

# 378
  • Варна
Аз си взех четката за разресване на Macadamia само заради положителните отзиви. Не разбирам какво толкова ги възхвалявате, четка като четка. Не мисля, че си заслужава парите. Косата ми е права, заплита се.Даже ми прави впечатление, че повече ми се наелектризира косата от нея.

# 379
Моята Tangle teezer с дръжка няма нищо общи с ползваното от мен досега.Не скубе, не ми къса косата, много лесна за почистване, прави страхотен масаж на скалпа.Имам гъста, но дълга и тънка коса, която се заплита в краищата.

# 380
Момичета, моля за помощ 😊
Имам спомен , че тук една от вас хвалеше балсамите за устни Апивита - но не помня дали беше този с мед или прополис ?

# 381
  • софия
Балсама на Апивита с мед и прополис е уникален.Спаси дъщеря ми (10г)-от притеснение си ближе устните и  стават рани,страшна работа приличаше на Мара отварачката.Само този балсам я спаси.
Лек аромат,бледо жълт,попива бързо.
Сега когато свърши взимам от Дм един на Биоаптека с мед,но  веднага се купува и Апивита на следващия ден.Тя ползва 2 на месец.

# 382
  • Deutschland
Този лосион попива много бързо, ухае хубаво и не оставя бял филм като повечето лосиони на марката

# 383
  • Ланкър, планините Овнерог
Някой май се жалваше, че няма ампули Алверде. Ако се казват 7-нещоси, в Младост 1, Сф има.

# 384
  • Стара Загора
Този лосион е крем олио лосион (другите са само лосиони за тяло) и ми е любимец от години. Кожата след него остава мазна в добрия смисъл на думата, определено си личи, че си се намазал с нещо, а не като след някои лосиони все едно нищо не си нанесъл.

# 385
Може ли да снимате състава му? 🌸🌸🌸

# 386
Може ли да снимате състава му? 🌸🌸🌸

Aqua | Ethylhexyl Stearate | Helianthus Annuus Hybrid Oil | Isopropyl Palmitate | Glycerin | Caprylic/Capric Triglyceride | Cetearyl Alcohol | Glyceryl Stearate Citrate | Tocopheryl Acetate | Allantoin | Prunus Amygdalus Dulcis Oil | Parfum | Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer | Carbomer | Phenoxyethanol | Benzyl Alcohol | Limonene | Sodium Hydroxide

# 387
Момичета, моля за помощ 😊
Имам спомен , че тук една от вас хвалеше балсамите за устни Апивита - но не помня дали беше този с мед или прополис ?

Ползвала съм почти всичките им видове. Който и да вземеш няма да сбъркаш. Тези с цвят също са много хидратиращи.

# 388
Оооо, да, страхотни са балсамите Апивита. Всеки един.

# 389
  • Бургас
Обожавам ги и аз балсамите на Апивите, маските им и всичко.

Общи условия

Активация на акаунт