Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 73

• 54 819
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
Не съм съгласна, че са боклуци именно тези на ДМ. Посоченото с бадем е страхотно, и е с най-голям процент съдържание на бадем на фона на всички останали ядкови откъдето и да било. Съдържа само вода, бадем 7% и морска сол.

# 406
Аз взимам овесено с ванилия или от спелта, по 3.50 са. Оризовото и бадемовото са май към 5.50. Преди ползвах на Scotti, но тези ми харесват повече и са по-евтини. А на Alpro са ми прехвалени , пълни с повече неща ,а са къде по-скъпи.

# 407
Супер изчистени и вкусни са за мен. Не ми се разправя да правя сама, да не говорим, че и читави ядки не се намират навсякъде.

# 408
Момичета, малко озвън темата, ама домашно ядково мляко се прави много лесно- киснеш 200гр ядки и пускаш в блендера/ булета с 1чаша вода. После добавяш още две чаши вода и прецеждаш. Хем си сигурен, че няма боклуци вътре.
Колко време се киснат преди да се блендират?

# 409
    Момичета, малко озвън темата, ама домашно ядково мляко се прави много лесно- киснеш 200гр ядки и пускаш в блендера/ булета с 1чаша вода. После добавяш още две чаши вода и прецеждаш. Хем си сигурен, че няма боклуци вътре.
    Колко време се киснат преди да се бленд[/list]рат?
    Зависи от ядките.

Ето една рецепта https://www.zdravei.org/recipe/bademovo-mliako/

# 410
    Благодаря ти, Мирчовска! Много полезна снимка!

Имам нужда от спешна помощ! Днес се сдобих със слънчеви петна около очите ,та моля ви за препоръка за крем? Има ли шанс да ги изсветля с нещо с витамин Ц? Ако знаете и домашни маски ,всякакви съвети ще са ми от полза.
    Не са от посочените марки в темата , но биодерма имат крем, който поизчисти моите -Age spot.

# 411
    Момичета, да ми подшушнете какъв топ лак да си взема. Държа единствено да съхне бързо и да не ми става на дъвка след 3-4 ползвания.

# 412
    Стринке, на trend it up , в едно издължено шишенце.

# 413
    А има ли изобщо бързосъхнещ топ лак който да се справи с основа, два слоя лак (уж и той бързосъхнещ) и той самия отгоре? Това ми звучи като легенди, всеки се хвали че му изсъхва всичко за нула време, ама нещо не ми се получава точно така. Да, на пипане е сух отгоре, но много лесно се случва да се отпечата тъканта на дреха или пък ако легна да спя в близките часове - косата ми остава отпечатана също. Аз ли много искам нещо дето няма как да стане или продукт не уцелвам? Питам за стандартен лак, не за тези дето се пекат под лампа.
    Почти съм спряла да нося цветни лакове точно заради това чакане след лакирането. Имам хубави нокти но си ги нося "голи" само с безцветен лак през повечето време, омръзнало ми е вече.

# 414
    И на мен след нанасяне на безцветен топ лак отгоре час след нанасяне ми се отпечатват тъкани, коса и често се образуват мехурчета. Това ми е опитът с безцветните на Перфект, Голдън Роуз, Есенс.

# 415
    При мен много зависи и от това какъв цвят съм сложила отдолу.

# 416
    Мехурчета не ми се образуват, това става само ако някой лак е стар и ми е било жал да го изхвърля, ако слоят е много дебел може да стане такова нещо но по принцип нямам такъв проблем. Проблемът е с изсъхването. Ни спрейове за съхнене, ни бързосъхнещ топ, ни нищо помага.
    Повечето жени нямат по цял ден да висят да изсъхне, а пък масово си ходят с лакирани нокти, дори тези дето не са лакирани от маникюрист и да трае по месец. Или мажат само лак без основа, топ и прочие да съхне бързо и сменят през ден, или друга тайна има някаква Grinning

# 417
    natka, мислех, че
    само аз не мога да се налакирам читаво...Същата работа със съхненето

# 418
    Ще Ви напиша моята рутина за нокти, от която съм доволна.
    База: 7в1 на Ейвън
    Цвят: Имам различни. Най-често Флормар, Ейвън, Голдън Роуз...
    Топ: Trend it up ultimate long lasting top coat
    Почти на всяко лакиране леко избутвам кожичките, през 2/3 ги режа. Лакирам се през  5 дни. Мажа с крем всеки ден(доволна съм от ейвънските кремове, има един с глицерин за ръце и нокти се води) , слагам и масло за омекотяване (Perfect nail beauty oil или крем за кутикули на Ейвън).

# 419
    Момичета от Варна, виждали ли сте в някой от магазините мицеларна вода на Lumene? В Мол Варна няма.

Общи условия

Активация на акаунт