Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 73

• 54 808
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте момичета Simple Smile
 има ли такива ползвали четката за коса на Ebelin  с кератин и глигански косъм? Дали сте доволни? Не намирам линк да ви я покажа

# 436
Трябва да има линк. Поне в немския ДМ.
Дай снимка ако имаш? Тази ли е?

Здравейте момичета Simple Smile
 има ли такива ползвали четката за коса на Ebelin  с кератин и глигански косъм? Дали сте доволни? Не намирам линк да ви я покажа

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 16:08 от Lale_Lili

# 437
Тази е Simple Smile искам с нея да зарадвам дама, която полага доста грижи за косата и се чудя дали е добър избор.

# 438
Аз я бях взимала за сестра ми. Хареса й, но тя е с права и тънка коса.

# 439
Работят ли Лили и ДМ през празниците?

# 440
А каква е цената на тази четка в българското ДМ?
Немското я дават 14 лева. Тук по-скъпа ли е? Не дъм я виждала до сега, а се интересувам от такива четки с глигански косъм. Търся ги за придаване на блясък основно.

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 09:31 от Lale_Lili

# 441
А каква е цената на тази четкс в българското ДМ?
Немското я дават 14 лева. Тук по-скъпа ли е? Не дъм я виждала до сега, а се интересувам от такива четки с глигански косъм. Търся ги за придаване на блясък основно.
Дванадесет или тринадесет лева струваше.

# 442
  • Варна
В ДМ от днес разпродажба на продукти от марката Римел. Ще отскоча да видя какво има, макар че цели 3 фдт техни имам.

# 443
  • София
Във всеки един ДМ ли?🤔

# 444
  • Варна
Във всеки един ДМ ли?🤔

Явно да. Гледам новата брошура от днес.

# 445
Момичета, да ми подшушнете какъв топ лак да си взема. Държа единствено да съхне бързо и да не ми става на дъвка след 3-4 ползвания.
Аз преди използвах Quick Dry Golden Rose, Trend it up UV (черно шишенце, не му трябва лампа, съхне на естествена светлина). Бях доволна и от двата. Съхнат бързо. Този на Trend it up даже съхне по-бързо от Golden Rose, но и двата като стигнат до половината стават гъсти и разтегливи.. Слагам им разредител и се пооправят, но много исках да пробвам някой топ лак от Essie. Взех си базата им Strong Start и топ лака Gel-setter. Базата прави ноктите ми супер твърди, топ лака има невероятен блясък и съхне супер бързо. Единственото, което ме дразни е че малко се отдръпва. Издържа ми цяла седмица, като се има в предвид че не мия съдове на ръка, ако има нещо за миене на чешмата го мия с ръкавици.

# 446
  • Deutschland
Тази четка наистина ли придава блясък и изглажда? Щанда на Ebeline все го подминавам, освен ако не ми дотрябват ластици за коса

# 447
  • Варна
Не ме впечатли т. нар. "разпродажба" на Римел.. Очаквах някакви наистина добри цени. Спестих някой лев пък. Simple Smile

# 448
Не се сдържах и отидох да видя четките. Никак не са лоши за тези пари. Аз съм харесала също едни двойно по-скъпи, та действително се чудя как да постъпя.
Фрау смисълът на четките с косми от глиган е да дистрибутират естествените  масла от скалпа по протежение на косата, та общо взето това е което придава блясъка, не кератина или друго.
Друг е въпроса вече че такива четки с косми от глиган има и за 10, 15, 30, 60, и 200 лева и аз вече ги проучвам от доста време. Поръчах една от Нотино, но им я върнах, поръчах една и от Make up и нея върнах. За 30 лева не смятам че си заслужаваха. А тази е с още по-рехави косми, та знам ли какъв ефект ще има, ако има ефект въобще.

Ето ги върнатите от мен. Разлика с тази от ДМ все пак има както се вижда. И двете бяха около 30 лева като цена. 28-30 лева по спомен.

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 14:08 от Lale_Lili

# 449
Момичета, ако искате хубава четка заложете на Tangle Teezer, хиляди пъти се е коментирало в темата. В момента голямата е на промоция в Лили, 18 лева ако не се лъжа.

Аз да се оплача от бюти блендера на Real Technics, след първото пране се нацепи и започна да ми оставя като малки частици по лицето. Това не ми се е случвало и с най-евтините бюти блендери..

Общи условия

Активация на акаунт